• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyiyim canım ❤️ bana göre düştü ama burada en son konuştuğum ağlayıp sizladigim 64' lere henüz uzağım. :oops:
66.7 olmuştum bir aralar. 65.5 ' e indim. Yayıla yayıla kontrollü olarak vermeyi hedefledim bu düşünce stres yapmıyor.
Ne güzel düşmüş cnm 😍hem az da degil
İbre eksiye gecsinde, ne kadar olursa olsun :))

Zipzip- Zipzip- kaptanım, şimdi geleceğimi planlamak adına bir kaç sorum olacak sana.
1- ben kaç kilo ile mezun olabiliyorum, ben 78.8 hesapladım ama doğru mu?
2- mezun olan tekrar listeye girebilir mi? Süre sınırlaması var mı?
3- 2 haftalık sebepsiz izin alsam (mayısta) döndüğümde + ile dönebiliyor muyum? İlla - mi gerekiyor? Ve ortalama 3e (2hafta izin+1güncel hafta ile) bölünüyor değil mi?

Sormak için belki çok erken ama ben de böle ileriye yönelik plancı birisiyim işte😂

Zipzip- Zipzip- kaptanım, şimdi geleceğimi planlamak adına bir kaç sorum olacak sana.
3- 2 haftalık sebepsiz izin alsam (mayısta) döndüğümde + ile dönebiliyor muyum? İlla - mi gerekiyor? Ve ortalama 3e (2hafta izin+1güncel hafta ile) bölünüyor değil mi?

Sormak için belki çok erken ama ben de böle ileriye yönelik plancı birisiyim işte😂
Bu soruna cevap vereceğim ama önce sonuc listelerinden hedefini kontrol edeyim canim

Yaa kızlar 3 gündür mide bulandım var.. gece bile bulandı.. çok rahatsız edici 😞😞😞 adetim yeni bitmese hamileyim sanicam yani nerdeyse 😔😖😖😖😖😖 çok mutsuzum
Hadi ya mideni üşütmüş olabilirsin canım. Yada yediğin bişey mi gelmedi acaba doktora görünmelisin bence. Çok geçmiş olsun 😕

Mezun olan 6 ay sonra giriyor canım listeye🤔 6 ayım var geri gelmeye🤭🤭🤭

Adet bir iki gün sürmez yoğun da değildi şüphelendim ama olmuyor benim hiç te böyle olmamıştı yazarım yarın a kadar olmazsam alacağım test sabah
Ayyy bende heyecanlandım valla. ☺️ İnşallah güzel haberlerini alırız kuzum. Sürprizlerle gelir zaten. İnşallah hamilesindir🤲

1.78.8 hesabin dogru bu kiloda mezun olabiliyorsun
Yuzde 80 sartini iyi bulmussun 🤭🤭

2.mezun olunca listeye girmek icin 2 sart var
Ya mezun kilonun altinda olacaksin
Ya da 6 ayın gecmesi gerekiyor

3.izne ayrildiginda listeye arti olarak giremiyorsun
Izin kilonda olman gerekiyor
Ya da 3 ay dolup izin kilonun yuzde 5 fazlasi olursa listeye girebiliyorsun

1.78.8 hesabin dogru bu kiloda mezun olabiliyorsun
Yuzde 80 sartini iyi bulmussun 🤭🤭

2.mezun olunca listeye girmek icin 2 sart var
Ya mezun kilonun altinda olacaksin
Ya da 6 ayın gecmesi gerekiyor

3.izne ayrildiginda listeye arti olarak giremiyorsun
Izin kilonda olman gerekiyor
Ya da 3 ay dolup izin kilonun yuzde 5 fazlasi olursa listeye girebiliyorsun
O zaman ilk hedef bayram öncesi mezuniyet.😍

Sonra free de verip eksiye düşünce geri gelmek.

Teşekkürler😘😘😘

Back
X