• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sevgili rakibim M MissHayaLet hayirli olsun mezuniyetin...tadini cikar cok emek harcadin bu gunler icin...darisi basima....bende karneyle kupayla mezun olmak istiyorum
Teşekkür ederim canım benim darısı başına inşallah 💕💕💕💕

Dün 6 ay sonra annemi akrabalari gördüm...ilk dedikleri cok zayiflamissin naptın...nasi hosuma gitti anlatamam..kardesim cekmissin dedi😂😂😂 ne zaman başladın neler yaptin surekli sordular...insan disardan biri söyleyince daha motive oluyormus...

Dün 6 ay sonra annemi akrabalari gördüm...ilk dedikleri cok zayiflamissin naptın...nasi hosuma gitti anlatamam..kardesim cekmissin dedi😂😂😂 ne zaman başladın neler yaptin surekli sordular...insan disardan biri söyleyince daha motive oluyormus...
Evet canım ya çok iyi oluyor 🤣

Eki Görüntüle 2801641

:nazar: M MissHayaLet 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Başlangıç Kilosu (708. Etap) : 65,30
Bitiş Kilosu (717. Etap) : 55,70
Verilen Toplam Kilo : 9,60
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 14,70%
Toplam Süre : 10 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,47%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 960

Sevgili sena zeynep 4 Ocak 2021 (708. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süreci uygulanmamıştır.

Yarışmacımız 12 Mart 2021 (717. etap) tarihinde toplamda 9,6 kilo vermiş olarak ve 55 kilo olan hedefini 93% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Notlar:
  • Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
  • Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:

M MissHayaLet karnen hazir canim tebrik ediyorum tekrardan ❤❤❤
Tebrikler canım. Hayırlı olsun. 🤗♥️

Mucizemsn Mucizemsn ne yapıyorsun canım ben sabahtan beri ev temizliği bittim
Eline sağlık canım valla napim bende geç uyandım gece film izledik. 12 gibi uyandım evi topla mutfağı falan çamaşır katla yerleştir çamaşır ser derken eşim çok geç uyandı ve yarım saat önce bişeyler yiyebildim. Yürüyüş yapalım dedik ama yasak var ya çıkamıyormuşuz. Eşim evde olunca herşey ona odaklı benim ya ☺️ senin nasıl geçti günün canım?

Menum
20210314_174019.webp
Yanında yarim bardak süt

Ara bir mandalina 2 çilek

17.30
20210314_174049.webp

40 dk leslie

Zipzip- Zipzip-
N Nidsalii

Eline sağlık canım valla napim bende geç uyandım gece film izledik. 12 gibi uyandım evi topla mutfağı falan çamaşır katla yerleştir çamaşır ser derken eşim çok geç uyandı ve yarım saat önce bişeyler yiyebildim. Yürüyüş yapalım dedik ama yasak var ya çıkamıyormuşuz. Eşim evde olunca herşey ona odaklı benim ya ☺️ senin nasıl geçti günün canım?
Günüm temizlik,,,bebişleri yıka,, yemek yap, 😅 ayakta yım sabah ten beri saat 10 dan beri 1 dk yerde oturamadım hasret kaldım yumoş koltuklarıma
Temizliği hep hafta sonuna atıyorum ne yapayım 🤭

Pazar evde sıkıntıdan patlasakta 10 bin adımımızı atarız :)
Cuma günü doğum günü vardı eşimin ve hem yemek hem tatlı biraz kaçırdım yani ama hemen geri toparladım 76.0 dan o gün 76.7 ye çıkmıştım ama bu sabah 76.1e indim 75 i görürüm yarın diye düşünüyorum hayırlısı ile 🤗 artık kaçamak yok yolumuza devam

Eklentiler

• IMG_20210314_183247.webp
    IMG_20210314_183247.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 22
Back
X