- 7 Ocak 2018
- 27.654
- 80.240
- 598
- 36
Canım ben diyetisyeni me sordum böyle şeyleri önermiyor kalorisi düşük dahi olsa karbonhidrat açısından yüksek oluyor ama arada olabilşrAaa gerçekten mi tamamdır pikoyada sınır koyayım.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben diyetisyeni me sordum böyle şeyleri önermiyor kalorisi düşük dahi olsa karbonhidrat açısından yüksek oluyor ama arada olabilşrAaa gerçekten mi tamamdır pikoyada sınır koyayım.![]()
Adımın çok güzel canım arkadaşlarımın da dediği gibi suyu en az 3 litre içmelisinKızlar bugünün menüsü kahvaltı yapamadım sabah hastaneye gittik öğlen geldik
Öğlen de 12.30
Salata ve 2 dilim çavdar ekmeği yedim
Ara 1 yeşil elma
Aksam 17.45
Salata
2 dilim çavdar ekmeği
3 köfte
5 kaşık taze fasulye
1.5 litre su
Ara kayısı çayı içerim
Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii
Afiyet olsun canım suyu artirmalisin 1.5 lt az
Adimlarin cok guzel
İçiyorum simdiAfiyet olsun canım kaptanda soylemis 1bucuk litre su sana göre degil artirmalisin![]()
Hava soğuk olunca zorla içiyorum canım yaAdımın çok güzel canım arkadaşlarımın da dediği gibi suyu en az 3 litre içmelisin
Ben 3 en az 3.5 en fazla içiyorum![]()
Kız sen ne ara burayada yazdın kaç kilosun çekirge gibi zıplıyon valla@Nilay5454 bana bak sağda solda gezme kalkta yürü![]()
Ben zayifcacikim
Valla ağzımı tutarsam cumaya güzel bir sonuç ile geleceğim inşallahZaten vermişsindir çogu nu şimdi sen![]()
Sağol canım inan hiç karbonhidrat a bakmak aklıma bile gelmediCanım ben diyetisyeni me sordum böyle şeyleri önermiyor kalorisi düşük dahi olsa karbonhidrat açısından yüksek oluyor ama arada olabilşr![]()
Sen ne yapcn karbonhidrat ı canım bişey olmazSağol canım inan hiç karbonhidrat a bakmak aklıma bile gelmediben yine gün kurusu ciğbadem moduma döneyim
![]()
Bdv girAllahim yarabbim nereye gideyim ben![]()

12 binle gunu kapattim...birazdan yatacağım
Hani sen yenilgiyi kabul etmiştin bu hafta bırakmıştın diyeti niye devam ediyonSen ne yapcn karbonhidrat ı canım bişey olmaz![]()