• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Screenshot_20210331-220700_FitPro.webp

Zipzip- Zipzip-

Bugunku menum
Sabah 12:00
6 ymk patates kavurması
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Birndilim tb ekmegi
Aksam18:00
Bir kase tarhana çorbası
6 ymk ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
Ara
Yesilcay
3 kuru kayısı
Bir Türk kahvesi
Bir parça bitter
1.5 lt su
Spor Zipzip- Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul

Eklentiler

• Screenshot_20210331-221325_Pedometer Step Counter.webp
    Screenshot_20210331-221325_Pedometer Step Counter.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 22
elhan ablacim senin keyfin nasil en son biraktigimda 5 kilo fazlan vardi ..

Belcika da malum iklim sorunlarından bi soguk bi sicak anlasılmıyor .. bugun gunes vardı bi baktım millet kisa kolluya dönmüş daha iki hün once mont giyiyoduk anacim
Canım ben istikrarlı bir hatunum :süslü:
Hala o kadar fazlam var...sen giderken demek ki cozuttugum dönemdi kendi halime bıraktım baktım çok yüz vermeye gelmiyorum tekrar daldigim gafletten uyanmaya karar verdim. Bugünlerde yine uğraşıyorum...ömür böyle geçecek sanırım...tek derdimiz bu olsun diye de züğürt tesellisine devam canımın içi...
Neyse ki önümüz bahar havalar burada da aynı sizinki gibi...soğuk sıcak gidiyoruz bakalım...:KK60:

Yaa cansın :KK200::KK200: bu arada sende dişli rakipsin söyleyim :olamaz::super:

afiyet olsun canım. şarap heee. afiyet olsun ama artı olmasın inşallah. birde saatinin markası ne acaba? memnun musun

sende harikasın tatlııımmm. takımca bencede hepimiz muhteşemizz :KK15::KK15::KK15:
Artı olmayız inş bakiciğim 😋
Mi band 5 evet memnunum, beni motive ediyor

Canım ben istikrarlı bir hatunum :süslü:
Hala o kadar fazlam var...sen giderken demek ki cozuttugum dönemdi kendi halime bıraktım baktım çok yüz vermeye gelmiyorum tekrar daldigim gafletten uyanmaya karar verdim. Bugünlerde yine uğraşıyorum...ömür böyle geçecek sanırım...tek derdimiz bu olsun diye de züğürt tesellisine devam canımın içi...
Neyse ki önümüz bahar havalar burada da aynı sizinki gibi...soğuk sıcak gidiyoruz bakalım...:KK60:
Hangi kadının 5 kilo fazlası yok ki.🙈 Misal ben, 3x 5 kilo fazlam var.🥳🥳🥳😂😂😂

Son düzenleme:
Back
X