• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok aç kal demiyorum zaten yanlış anladın. sabah kalkınca tartılıp resmini çekseydin keşke diyorum. paylaşmazdın tuvalete çıkmayı beklerdin. tuvalete çıkarsan eğer daha düşük gelirsen bi daha tartını çeker onu paylaşırdın. şu an büyük risk aldın. tuvalete çıkamazsan iyice artı geleceksin bu şekilde. senin için diyorum..
Ben genelde kahvaltidan sonra gün icinde ciktigim icin mecburen wc siz tartiliyorum 🙈
Eki Görüntüle 2820983
Geçen hafta 63.6
Bugün 62.8
Fark 800 gr.
Yüzde: 1.25
Zipzip- Zipzip-
birbeste birbeste
Harikasinnn tatlim yaaa bide veremiyom diyodun:)) cok guzellllll 🤩🤩🤩🤩
Ben de bildirim yapayım
7 Nisan çarşamba 57.5
Bugün 56.8
Fark -700 gr
Eki Görüntüle 2821001
Gelenleri hemen gondermeye baslamişin tatlim 😍
Haftaya daha güzel olur inşallah
İnşallah cnm 😐baş agrimdan fazla bekliyemedim cok susadim

Günaydın kızlar aslında 72,8 e çok gidip geldi sonuç bu 😀 neyse eksi 500 gram daha iyi olur sanmıştım 🤷🏻‍♀️ erken tartılmak zorunda olmasam keşke az bir durup denerdim 🙆🏻‍♀️ Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @birazhuzurdu2008
🧿🧿🧿👏👏👏
Geçen cuma: 61.5
Bugün 60.9
Fark: -600 gr
Yüzde: 0.97

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne
🧿🧿🧿🥰🥰🥰 İyi gidiyorsun 100 gram fazla vermişsin bu hafta.
Günaydın kizcelerrrr mutluluktan çok şaşkınlık yaşıyorum haala regl beklerken buda neeee :KK49: detoksun gücü adınaaaaaa:KK49::KK49::KK49:

Geçen hafta 60.6
Bu hafta 59.6
Fark eksi 1
Eki Görüntüle 2820899
Canım Tebrikler. Yardımlarin için teşekkürler. 👏👏👏🧿🧿🧿♥️♥️♥️
Zipzip- Zipzip- kaptanim...sabah tartıldım ama resim cekmedim..55.6 ciktim..+500
Ne güzel kilolar. Verirsin sen.♥️
Günaydın kızlar -600
Geçen hafta 74.600
Bu hafta 74
Bı kurtulamadim su 74 den yapıştı yakama 😔😔 Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @I-cell_84
🧿🧿🧿👏👏👏 Niye yapissin. Yarın görürsün 73 u.
Günaydın kızlar 🥰
Geçen Cuma 81.1
Bu Cuma 78.8
Fark 2.300 💃
Muhteşem. 🧿🧿🧿🧿🧿🧿👏👏👏👏👏👏
Geçmişe dalmadan paylaşım yapiyim sonra unutuyorum 🙈

Eki Görüntüle 2820918
Gecen hafta:79.25
Guncel:78.05
Fark: 1.200g
Yuzde:1.514
Yinr ucundan gitti 77 😤😤
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿👏👏👏👏👏👏 Haftaya 76 inşallah. Boşver 77 yi.
Cuma kilo bildirimi
Geçen cuma 75.8
Bu cum 75.3
Fark -500
Yüzde 0.660Eki Görüntüle 2820966
🧿🧿🧿🧿👏👏👏👏 Süperrrrrr
Eki Görüntüle 2820965 pazartesi kilom 72.2
Cuma kilom 71.7
Fark -500 Zipzip- Zipzip-
🧿🧿🧿🧿👏👏👏👏👏 Mükemmel.
Kızlar ben niyetliyim 12 gibi tartılacağım kaptanım Zipzip- Zipzip-
Allah kabul etsin. Pizza iftara mı canım?
Eki Görüntüle 2820983
Geçen hafta 63.6
Bugün 62.8
Fark 800 gr.
Zipzip- Zipzip-
birbeste birbeste
🧿🧿🧿🧿🧿🧿👏👏👏👏👏👏👏 Ne güzelllll devamı gelir inşallah. ♥️♥️♥️♥️
Ben de bildirim yapayım
7 Nisan çarşamba 57.5
Bugün 56.8
Fark -700 gr
Eki Görüntüle 2821001
Maşallah canım aynen devam. 👏👏👏♥️♥️♥️
Kilo bildirimi

Geçen hafta 97,1
Bugun 97
Fark 100
Yuzde 0.102

Üzgünüm kizlar 😔
Izine cikacaktim ama daha 2 ayım haftaya doluyor.
Haftayada istedegim gibi veremezsem listeden izine cikacam 😔

Eki Görüntüle 2821002
Artı değil çok şükür. Haftaya çok guzel bir eksi gelecek. İzin falan yok.♥️♥️♥️

Zipzip- Zipzip-

Fitt_anne Fitt_anne nin bildirimi cnm

_20210409_094843.webp

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun İnşaAllah
Hemen bildirim yapayım
Eki Görüntüle 2821004
Geçen hafta 74.5
Regl başladı onun etkisi ve anlaşılan çok da iyi beslenememişim ödem yapan şeyler yedim. Başlangıç için (regl de olsa) kötü bir eksi bence. Haftaya daha iyi olacak 💪
İnşallah canım. Haftaya muhteşem olacak. ♥️♥️♥️

Son düzenleme:
Tek temennim ramazanı kilo vererek geçirebilmek kaptanım yarın yapayım ınsallah tartı bildirimi umarım cok kilo almamısındır😏
Ramazandan önce bize dönüşün sana çok iyi gelecek.. yesende tartıyı bırakma tamam üzüleceksin ama daha da kilo almamanı sağlayacak. mezuniyetten sonra bende tartılmamıştım o kiloyu görmemek ve rahat yemek için..eee kime yaptım bugünlerime ve kendime yaptım..
ramazandan çok umutluyum benn
haydi çek fotonu gel aramıza
Bugün benim yine yoğun bi gündü
Sabahtan bi görüşmeye gittim
Uzun süre ayakta kalmiyacagim bi iş ariyorum

Gelince cocuklar ugradi
Oglen sonrada dr a gittim

Dr bacağın şişken fazla ayakta durma
Diz icin bol bol ayagi yukari esnetip, bacagi yukari kaldirma hareketi yap dedi

Sagliginizi kaybetmeden kendinze iyi bakin kizlar
Bazi seylerin geri dönüşü olmuyor 😐
ablacım rabbim şifanı versin.. sana en uygun işle karşılaştırsın seni inşallah muhakkak doğru iş ve doğru zamanı vardır elinden gelenide yapmışsın şimdi sadece beklemek sana düşen.. sen zaten bazı eyleri aşmış insansın dualarım seninle :KK68:
Azcik motive olalım canlar. Bi oncesi sonrası yapalım. :KK73:
İlk resim. 93 kg. Mayıs 2020 ikinci resim Nisan 2021 74 kg.
yaaa harika kadınnnnnnnn aradaki farkın sende farkındasın dimi :KK68: :KK73:
Woaaaeww diyorum. O simit göbekten eser kalmamış👏🏽👏🏽👏🏽

Şimdi özel olmazsa bazı sorularım var, kendime motivasyon için?
Nasıl bu kadar kilo aldın yani yemek dışında sebebi var mıydı? Kaç yıldır 93 kilodaydın? En çok ve en az kaç oldun? Diyete başlamaya nasıl karat verdin? 20 kiloda takıldığın kilo oldu mu?

Ben hiçbir zaman 79un altına inrmeyecekmişim gibi geliyor, hiç inmediğim için hayatımda stresi bastı.
bir zamanlarda sana hiç 90 ı göremezmişsin gibi gelebilirdi bunun konusu geçseydi.. bana 77 meğer ne yakınmış hayatta aklıma gelmezdi allahtan ordan dönmüşüm yoksa yolum elbette 100 lerde olurdu benimde... sende o kilolardan döndün ve şimdi bu kilodasın 60 bile olacaksın allahın izniyle.. gram gram geldi gram gramda gidecek sadece zaman ve sabır canım o yüzden olumsuz düşünmüyoruz tamam mı :KK20:
Bu kadar kilo alma nedenim stres. Eşim, iş . Bir de gece yeme başladı. Gündüz çok yiyen bir insan değilim. Gece yemeğe saldırıyordum.
2014 yılında 68 tim. 2006 yılında 58 dim. Geçmişte 55-60 arasıydim.son yıllarda 85 üzeri takılıyordum. Korona ile 95 -96 gördüm.

Kilo vermeyi her zaman istiyordum. Ama bir olay bir sıkıntıyla kendimi kaybediyordum. Geçen yil Ekim ayında yeter dedim. Sürekli kendimi böyle olmayacagim, sinirlensem de üzülsem de yemeyeceğim diye telkin ettim. Önce diyetisyene başladım. Sonra 6. Takıma geldim. Ben takılmadim galiba. Çok az verdiğim oldu ama vermediğim olmadı galiba Zipzip- Zipzip- daha iyi bilir

Sana gelince yeter ki iste. Sol eliyle sağ elinin tırnaklarına kusursuz oje süren kadının yapamayacaği hiçbir şey yoktur.
Birlikte başaracağız. 💪💪💪
55 lerden 96 ya çıkış... demekki zayıfladıktan sonra en fazla 2 kilo artış hakkı vermeliyiz kendimize,demekki vücut her zaman alabilmeye her zaman da verebilmeye müsait... yazdıklarında bende kendimi gördüm canım...
Hep düşünüyorum onlar o zaman ne yerse yesin cok hareket hep is vardi. Kv diyorki ;sabah kalkip ise giderdik hic kahvalti yok öğlen gelir yemek yerdik sonra ise aksam gelip ne bulursak o yorgunluktan yiyemezdik bile ne zaman is bittu kahvaltı basladi benim göbek cikti ... Ben dogru duzgun ekmek yemezdim cok yaramazdim annemler ekmekte ye derdi her yemekte birde otur diye hic kilolu değildim ne zaman ekmek girdi hayatima ve ne zaman abur cubur az hareket kilolar geldi
harika noktalar var burda parmak basılan.. her şey ortada
Günaydın kızlar aslında 72,8 e çok gidip geldi sonuç bu 😀 neyse eksi 500 gram daha iyi olur sanmıştım 🤷🏻‍♀️ erken tartılmak zorunda olmasam keşke az bir durup denerdim 🙆🏻‍♀️ Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @birazhuzurdu2008
canım tebrik ederim eksi 500 az mı ki geçen hafta 500 gr. daha fazlaydın düşünsene :KK54:
Geçen cuma :82,6
Pazartesi :83,0
Bugün 81,6
Fark: 1000
Yüzde:%1,210Eki Görüntüle 2820901
harikasınnnnnnn sakın kendini salma böyle devam et varya haftaya 79.9 hedefini bile tutturursun sennnnnn sakın verdim die salma ver ama vermemiş gibi davran emi:D
amaaaan allahimmmm yaaa cok mutluu oldumm 5 li rakamlarrr 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳💥⭐⚡⭐💥🌟🔥⭐💫⭐✨💥⭐💥🌟💥🌟💥⭐💥❤️🎉🎊🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊❤️💛💜💙💜💛🤎💙💙💜💙💜💛🤎💙💜💙💋💛💚💜💛🤎💙💙💜💚💙💜💚💜💙💜💚💚💛💛🧡💛💚💛💚💚

ne kadar zorlandigin gunler oldu masallah cok iyisin 💚
yaa allah razı olsun canım benimmm bazı kalpler kaç bin km. öteden gözüküyor sanal alem her zaman yalan değil örneklerindensin :KK200::KK200::KK200:
Gunaydin....harika haberle güzel bi gun baslasin...
@kackaloribu , birbeste birbeste , AseliccA AseliccA tebrik ediyorum....
sağolasın canım benim
Zipzip- Zipzip- kaptanim...sabah tartıldım ama resim cekmedim..55.6 ciktim..+500
yaaa kaçamağına rağmen 500 mü aldın sen ben en az 1 buçuk alırdım tebrikler canım morel bozmak yok hedefin kaçtı senin 53 hatırlıyom ama
Günaydın kızlar -600
Geçen hafta 74.600
Bu hafta 74
Bı kurtulamadim su 74 den yapıştı yakama 😔😔 Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @I-cell_84
tebrikler güzellik benimde 62 m öyle olmuştu artık o sayıdan bunalmıştım gerçekten seni anlıyorum... canını sıkma hafta dediğin hemen geçiveriyo
birbeste birbeste canım tebrik ederim 5 li rakamları görmüşsün çok cabaliyorsun inşallah gerisi hemen patır patır gider
54 te buluşmak dileğiyle 🤭🤭🌺🌺🌺🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️
yaaa kuzuuuu allah razı olsunnnnn patır patırını da tuttummm:D dileğini o kadar çok istiyorumki önce sen ardından ben inşallah canım yeşillikler arası fotonda gözümden kaçmadı ahh doğa ahhh sana yakın olsak spora ne gerek kalırdiki ...:(
🤣🤣😂 Tamam yaparız bsieyelr yeterki gazlayin
salı günü gazlamaya başlıom o zaman salıya kadar sen kendini gazla salıdan sonra detoks der durur başının etini yerim sende bana yardım edeceksin ama söz ver :KK54::KK54::KK200:
Benim.diyetisyeb çok yazmış hepsini yemiyorum . Ama bundan sonra net ne yediysem yazicam .
net yazmıyormuydun kiiii:işsiz::işsiz::işsiz:
Günaydın kızlar 🥰
Geçen Cuma 81.1
Bu Cuma 78.8
Fark 2.300 💃
ne yaptın öyle harikasın canım maşallah :KK9::KK9::KK9:
Geçmişe dalmadan paylaşım yapiyim sonra unutuyorum 🙈

Eki Görüntüle 2820918
Gecen hafta:79.25
Guncel:78.05
Fark: 1.200g
Yuzde:1.514
Yinr ucundan gitti 77 😤😤
süper eksi tebriklerrr :KK9::KK9:
Günaydın Cnm
İlerleme veya gerileme yok, pahalı bir ilaç var 1 ay daha kullanacak inş iyi olacak
ilacı şifa olsun inşallah babana canım :(
Eki Görüntüle 2820943
Geçen hafta 56.7
Bu hafta 56.9
Fark+200
senin bu pijama sevdan beni öldürecek kız çıkarsana eksini görelim:D o ince çorabı bile giymem ben :D
Tartılıcm ama wc yok 😏
Dünden verdiğim emegin karşılığını alamıyorum
madem güzel emek verdin aç bile kaldın o zaman karşılığını yarın alırsın nolacak cuma die cuma şart mı öyle deme haftaya daha iyi olursun canımcım morel bozmak yok..
Cuma kilo bildirimi
Geçen cuma 75.8
Bu cum 75.3
Fark -500
Yüzde 0.660Eki Görüntüle 2820966
tebrikler canım :KK9::KK9::KK9:
Eki Görüntüle 2820965 pazartesi kilom 72.2
Cuma kilom 71.7
Fark -500 Zipzip- Zipzip-
Canım hayırlı olsun köprün. Sağlıkla kullan. Benim de bugün ölçüm alınacak geçen hafta kesti gerekli yerleri. Bir haftalık işim kaldı. Vücut yürümeye alışınca hep istiyor. Bu kıvama gelince bırakmak iyi değil...yağmur çamur dinlemeyecegim artık....
allah razı olsun cancağızım seninkide olsun bitsin inşallah güzel haberlerle gelesin her zaman :KK200:
haklısın vücut istiyor. birde perşembe yürüyüşü ödem attırıyo kesinlikle şart.. havalarda daha iyi artık inşallah..
Kızlar ben niyetliyim 12 gibi tartılacağım kaptanım Zipzip- Zipzip-
allah kabul etsin canım sahurda çok yediysen az daha geç tartıl istersen 2 saat daha kadar.. kaptoniçem için sorun yoksa...
Eki Görüntüle 2820983
Geçen hafta 63.6
Bugün 62.8
Fark 800 gr.
Zipzip- Zipzip-
birbeste birbeste
yaa ben seni en az 63 lerde gördüm demi giderken kaçtı kilon canım?
tebrik ediyorum seni o menopoz şikayetine hit kardiyo yapmamana göre eksi 800 güzel rakam.. hemde bu kiloda.. gönül fazlasını ister gönüle bakmıyoruz gerçeklere konsantreyiz gözümüz aklımız önümüzdeki haftada artık canım harikasınnnn:KK200::KK200::KK200::KK9::KK9::KK9:
Kizlar kilo veren veremeyen herkesi çok tebrik ediyorum. Yılmak yok yola devam birbeste birbeste ablacım canım benim detoks konusunda bu hafta çok destek oldun ablacım sanada ayrıca cokkkk teşekkür ederim fistigim 😘😘
haftaya da hazırsan teşekkürünü ancak öyle kabul ederim canım ne dersin ?
(gaza getirme tıme 1) :D
rica ederim ne demek bende sizi gaza getirmeye çalıştığımdan sayenizde yapabildim sonuç beni sevindirdi allah razı olsun sizlerdende :KK200::KK200::KK200:
Aradığım mesajı sonunda buldum :halay:
Tebrikler dünürüm. :KK200:
Regl de bekliyorsan bunun iki kilosu odemdir. :KK9:senin adına çok sevindim. :KK68:
yaaa bende hep seni bekleyerek okudum mesajları allah biliyo:D
sağol canım benim sevindiğine eminim haftaya planlarımız hazır değil mi bahsedelim mi planlarımızdannn :21::21::21:

Ramazandan önce bize dönüşün sana çok iyi gelecek.. yesende tartıyı bırakma tamam üzüleceksin ama daha da kilo almamanı sağlayacak. mezuniyetten sonra bende tartılmamıştım o kiloyu görmemek ve rahat yemek için..eee kime yaptım bugünlerime ve kendime yaptım..

ablacım rabbim şifanı versin.. sana en uygun işle karşılaştırsın seni inşallah muhakkak doğru iş ve doğru zamanı vardır elinden gelenide yapmışsın şimdi sadece beklemek sana düşen.. sen zaten bazı eyleri aşmış insansın dualarım seninle :KK68:

yaaa harika kadınnnnnnnn aradaki farkın sende farkındasın dimi :KK68: :KK73:

bir zamanlarda sana hiç 90 ı göremezmişsin gibi gelebilirdi bunun konusu geçseydi.. bana 77 meğer ne yakınmış hayatta aklıma gelmezdi allahtan ordan dönmüşüm yoksa yolum elbette 100 lerde olurdu benimde... sende o kilolardan döndün ve şimdi bu kilodasın 60 bile olacaksın allahın izniyle.. gram gram geldi gram gramda gidecek sadece zaman ve sabır canım o yüzden olumsuz düşünmüyoruz tamam mı :KK20:

55 lerden 96 ya çıkış... demekki zayıfladıktan sonra en fazla 2 kilo artış hakkı vermeliyiz kendimize,demekki vücut her zaman alabilmeye her zaman da verebilmeye müsait... yazdıklarında bende kendimi gördüm canım...

harika noktalar var burda parmak basılan.. her şey ortada

canım tebrik ederim eksi 500 az mı ki geçen hafta 500 gr. daha fazlaydın düşünsene :KK54:

harikasınnnnnnn sakın kendini salma böyle devam et varya haftaya 79.9 hedefini bile tutturursun sennnnnn sakın verdim die salma ver ama vermemiş gibi davran emi:KK70:

yaa allah razı olsun canım benimmm bazı kalpler kaç bin km. öteden gözüküyor sanal alem her zaman yalan değil örneklerindensin :KK200::KK200::KK200:

sağolasın canım benim

yaaa kaçamağına rağmen 500 mü aldın sen ben en az 1 buçuk alırdım tebrikler canım morel bozmak yok hedefin kaçtı senin 53 hatırlıyom ama

tebrikler güzellik benimde 62 m öyle olmuştu artık o sayıdan bunalmıştım gerçekten seni anlıyorum... canını sıkma hafta dediğin hemen geçiveriyo

yaaa kuzuuuu allah razı olsunnnnn patır patırını da tuttummm:KK70: dileğini o kadar çok istiyorumki önce sen ardından ben inşallah canım yeşillikler arası fotonda gözümden kaçmadı ahh doğa ahhh sana yakın olsak spora ne gerek kalırdiki ...:KK43:

salı günü gazlamaya başlıom o zaman salıya kadar sen kendini gazla salıdan sonra detoks der durur başının etini yerim sende bana yardım edeceksin ama söz ver :KK54::KK54::KK200:

net yazmıyormuydun kiiii:işsiz::işsiz::işsiz:

ne yaptın öyle harikasın canım maşallah :KK9::KK9::KK9:

süper eksi tebriklerrr :KK9::KK9:

ilacı şifa olsun inşallah babana canım :KK43:

senin bu pijama sevdan beni öldürecek kız çıkarsana eksini görelim:KK70: o ince çorabı bile giymem ben :KK70:

madem güzel emek verdin aç bile kaldın o zaman karşılığını yarın alırsın nolacak cuma die cuma şart mı öyle deme haftaya daha iyi olursun canımcım morel bozmak yok..

allah razı olsun cancağızım seninkide olsun bitsin inşallah güzel haberlerle gelesin her zaman :KK200:
haklısın vücut istiyor. birde perşembe yürüyüşü ödem attırıyo kesinlikle şart.. havalarda daha iyi artık inşallah..

allah kabul etsin canım sahurda çok yediysen az daha geç tartıl istersen 2 saat daha kadar.. kaptoniçem için sorun yoksa...

yaa ben seni en az 63 lerde gördüm demi giderken kaçtı kilon canım?
tebrik ediyorum seni o menopoz şikayetine hit kardiyo yapmamana göre eksi 800 güzel rakam.. hemde bu kiloda.. gönül fazlasını ister gönüle bakmıyoruz gerçeklere konsantreyiz gözümüz aklımız önümüzdeki haftada artık canım harikasınnnn:KK200::KK200::KK200::KK9::KK9::KK9:

haftaya da hazırsan teşekkürünü ancak öyle kabul ederim canım ne dersin ?
(gaza getirme tıme 1) :KK70:
rica ederim ne demek bende sizi gaza getirmeye çalıştığımdan sayenizde yapabildim sonuç beni sevindirdi allah razı olsun sizlerdende :KK200::KK200::KK200:

yaaa bende hep seni bekleyerek okudum mesajları allah biliyo:KK70:
sağol canım benim sevindiğine eminim haftaya planlarımız hazır değil mi bahsedelim mi planlarımızdannn :21::21::21:
pazartesi 80,9 ile Ramazana başlamak istiyorum.
bakalım ne olacak. :) kaç gelecegim haftasonu bol temizlik günüm :D

Her nekadar salsamda aklimdan.kilo fikri hic cikartmadim...cikmadi...hamur isi yedimyedi kacamaklar olarak...ama burdan uzaklasmamak ve sporu birakmamak gerekiyo...kilo almaya cok meyiiliyim...tok karnima bile yiyebildigim için...birine hesap vermek durduyor beni...iyiki burdayim...herkes gibi ramazan dsn ben de cok umutluyum...

Süpersin canım tebrikler

Tebrik ederim bence güzel eksi bazen vücut duruyo sende o dönemdesin ben o dönemden nefret ederim

Vaaaavvv harikkaa süpersin nasıl verdin tebrik ederim

Artısın ama artın çok az canım verirsin
Diyetisyene Gidiyorum canm
Ne derse yapıyorum yasaklara dikkat ediyorum

Back
X