• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

122276.webp

İyi düşünmüşsün canım. Bakalım olacak mı? sonuçta kilo aynı da olsa yağ oranına göre vücut şekli değişebiliyor.

Senin kadar iyi değil ama ite kalka gidiyorum bakalım. ayy olur muyuz 36 kızzz. ben 36 beden en son ne zaman oldum acaba :rolleyes:
Bugün listeyi güncellenecegim. Gayet iyi gidiyorsun. 🧿🧿🧿

geçmiş olsun. bizde çok karışır kayinvalidem at temizle der sürekli. panik atak ve OKB hastasi ayni zamanda. temizlige çok önem verir hala... ama ben yapmıyorum huyum bu. ne yapayım. yine de yapmaya çalışıyorum.
alt üstlüyüz bide artık alıştılar bana :KK53:
Ay en korktuğum 🤣 yok çok şükür mesafe var aramızda pandemi var diye de görüşemiyoruz 🤭 çok iyiyim böyle 😊 önce ki gün halısı silincekmis beni aradı hoparlör açık diyor gelsen silsen belim ağrıyor dedim olur gelirim eşim de diyor ki yok anne sen bırak onu ben silerim bi ara dedi bu sefer de yok oğlum sen çalışıyor yoruluyorsun ben yikatmaya veririm dedi ben 😯😒 işte bu emojiler gibi kaldım dip dibe otursak her işini bana yaptırır kesin 🙄

gece haşlanmış yumurta biber yeşillik... sıkılınca yulaf lapa..sıkılınca kefir smoothie.. ama ekmek yenmeyecek akşam arada pide yenir oda beyaz un çünkü...

akşam çorba salata yoğurt yenecek... namaz kılan kılacak kılmayan evde bir iki tur atacak
dönünce sebze ya da et yiyecek porsiyon kontrolüne dikkat.
pide 2 y da 3 günde bir avuç içi kadar yenecek...
iftardan 1.5 saat sonra spor yapılacak..
tatlı haftada 1 yenebilir

işte benim planım uyarım uymam bilmiyorum fikir olsun sizede :KK54:

:KK70::KK70::KK70: çarpılma korkusu ne kızz allah seni güldürsün inşallah :KK70::KK70::KK70::KK70:
Çok iyi valla bende deneyebilirim
9 Nisan kilo bildirimim
Geçen cuma 73,9 kg.
Bu cuma 73,05 kg.
Fark 850 gram eksi
Oran 1,150
@Cedarice
Oooo süpersin maşallah diyorum
Günaydın ablacim ❤

Gunaydin canım ❤

Eksin guzel tebrik ederim canım ❤

Eksin guzel tebrik ederim canım ❤

Günaydın canım ❤

Ben yazana kadar tartildin bile 🤣🤣

Eksin super tebrik ederim ablacim 🤩

Eksin çok güzel tebrik ederim canım 🤩

Ekside olman guzel abla 😘

Haftaya daha guzel olur canim 😘

@TekrarDene Hastaligina ragmen eksi gelmissin tebrik ederim 😘

64 u kirmissin tebrik ederim canim 🤩

Nerde hata yapiyorsun canim

Günaydın canım hayirli cumalar 🤩

Eksiyle gelmişsin tebrik ederim canım 🤩🤩

Gunaydin canım 🤩

Eksin cook güzel tebrik ederim canım 🤩🤩
Mezun olabiliyorsun hedefin icin 63 yazmistik devam edecek misin mezun olmak ister misin

Eksin çok güzel tebrik ederim canım 🤩🤩

7 li rakamlara hosgeldin tebrik ederim canım 🤩🤩

Teşekkür ederim canım 🌺

Yaaa benim ki kundaktan öğrenmiş annesi sağolsun oğlum uniye giderse pis pis durmasın diye eline vermiş bezi süpürgeyi benden baya iyi temizlik yapıyor hatta ben bekarken çalışıyorum diye hiç iş yapmazdım evlenince bana eşim öğretti 🤪 arada cinnet sebebim oluyor o ayrı 7 yılda törpüledim bazı huylarını yoksa titizi de çekilecek dert degildi🤭
Amannn bilen erkek iyi degil...benim esimde öyle..onun babasida öyle...her seye karışır her konuda yorumu var...erkek kardesim hicc biseyden anlamaz esi cok rahat parasini veriyo yaptiriyo her seyi...hic bi sey bilmeyip parasi bol erkek makbul erkek
Bende foto ekleyim dedim kime özendiysem :KK53::KK53::KK53:
Bu da benim şu anki durumum. :halay:etrafın kirine tozuna bakmayın ama hee :KK53: ifşa olmaktan korkuyorum fotoyu eklerken :rolleyes:
Vavvv supersin..ne kadar zayifsin..hic 60 gibi değilsin

Amannn bilen erkek iyi degil...benim esimde öyle..onun babasida öyle...her seye karışır her konuda yorumu var...erkek kardesim hicc biseyden anlamaz esi cok rahat parasini veriyo yaptiriyo her seyi...hic bi sey bilmeyip parasi bol erkek makbul erkek

Vavvv supersin..ne kadar zayifsin..hic 60 gibi değilsin
Çok şükür diyeyim şimdi baya iyiyiz ilk zamanlar adapte olamadım bazen diyordum ki eşime senin annenin yapmadığı kaynanaligi sen bana yapıyorsun diye 🤣

Back
X