• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nasıl oluyor o canım...???
3 gündür oruç tutuyorum ay tıp bir patlıyor benim ağzım yatana kadar çalışıyor isyan edecek artık 😏😏 durduramıyorum kendimi...

Olsun kaptanım azcik tatil yap orda tartısız 🤭🤭🤭

Eline sağlık...
Ahh keşke benim de olsa 😄😄😄

Aa sen nerdesin canım??
Yazlık kışlık için erken değil mi???

O çamaşır hiç bitmiyor ki...🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Allah Sağlık versin..
Benim büyük kızdan küçüğe kalıyor kıyafetler..
Oğlumun da baya var hep hediye geldi..
Eve gelmeden hep oğlumun hediyelerini gönderdiler..
Büyük kızıma almam lazım işte ona da iyisini güzelini alıyorum küçük kızım da giyiyor sonra 🤩🤩

Nereye gidiyorsun canım??
Ay evet canım ya bende hepsine şimdi yazlık duzecegim artık kismer bakalım az havalar ısınsın diye bekliyorum 🙄

Geçmiş olsun canım şeker ve ya tansiyonla alakalı olabilir afiyet olsun 😊

Hurmalı cevizli yoğurt nasıl oldu canım Afiyet olsun 😊

Telaşe hiç azalmıyor ki canım hep koşturma hep bir yetişme derdi bitmiyor biz insanoğlunun 😊 afiyet olsun canım
Kalorisi düşük ve doyurucu sağlıklı içine birazda tarçın ekliyorum çok güzel oluyor ☺️

Ay evet canım ya bende hepsine şimdi yazlık duzecegim artık kismer bakalım az havalar ısınsın diye bekliyorum 🙄
Nisan ayı hep böyle geçecek gibi anca mayısta havalar ısınacak gibi 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Hava yağmurlu 3 bebeyle camları silmiştim çamur yağdı diye yine yağmur yağdı ve yine çamurlu bütün camlar battı yine 😕😕😕

Nisan ayı hep böyle geçecek gibi anca mayısta havalar ısınacak gibi 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Hava yağmurlu 3 bebeyle camları silmiştim çamur yağdı diye yine yağmur yağdı ve yine çamurlu bütün camlar battı yine 😕😕😕
Evet yarında yağış varmış bursa da onun için bu havalar da daha girisemem büyük temizliklere 🙈 benim bebe durmuyor ki birde 👻

Evet yarında yağış varmış bursa da onun için bu havalar da daha girisemem büyük temizliklere 🙈 benim bebe durmuyor ki birde 👻
Silmicem zaten dursun artık bir mayis gelsin bakarım duruma göre...
Yesinler onu annesi kaç aylık oldu???
Ek gıdaya başladınız mı???

Sahur yapmazsan canim bu yediklerinle bagirsak neyi bosaltacak...cok az yediğin o yuzden wc yok...sahur yaparsan daha iyi olur

İyiyim canim yaa ayaklarimi uzattin kanepenin tepesine dinlendiriyorum...kömbe yapmissin eline saglik..el açması böreğin tadina bi baska oluyor
Çok haklısın sahur ihmal etmicem canım

IMG_20210418_233434.webp Zipzip- Zipzip-

Çok iyi incelme olmuş 👏👏detokslarin faydası bence
Valla bilmiyorum spor mu detox mu ama gidenr güle güle :D gelmesin bi daha
Dünden 900 bügunde artı 700 gram daha eksideyim:KK76::KK76::KK76::KK76:
Oo masallah darisi bize
Kum firtinasi bekleniyor zaten keske silmeseymissin

Back
X