• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Patronun eşi korona olmuş, patron kendine test yaptırmamış.. cuma gününden vardı bişeler de söylemedi. Şimdi anlıyorum o hallerinin ne manaya geldiğini.
Birazdan bizde sürüntü testi yapacağız kendimize.. çember daraldıkça daha da korkuyorum..
İnşallah hasta değilsindir. 🤲♥️

Günaydın kızlar cuma günü 75.100
Bugün 74.200
-900
Gerçekten dikkat etmemin sonucu sizler çok hakliymissiniz. Cuma günü sayenizde gözüm açıldı evet çok üzüldüm hakliydiniz her sekilde. Şuan tam diyet kafasi modundayim. Destekleriniz için Allah razı olsun hepinizden.
Demekki bende yapabiliyormusum şuan kendime guvenim yerine geldi... sayenizde yanlışlarımi gördüm. Zipzip- Zipzip- ve @Elif Eylul kaptanım hele sizlerin hakkınızi asla ödeyemem. Çok teşekkür ederim hepinize..
Çok sevindim canım 👍
Günaydın kızlar
61 leri gördüm çok şükür inşallah cuma günü veda etmiş olurum🤲🤲🤲
Maşallah🌺
🌺💗✨herkeesee günayyydınnnn 🌺💗✨

Günaydın kızlar

Günaydın kızlar 💗

Günaydın kızlar
Patronun eşi korona olmuş, patron kendine test yaptırmamış.. cuma gününden vardı bişeler de söylemedi. Şimdi anlıyorum o hallerinin ne manaya geldiğini.
Birazdan bizde sürüntü testi yapacağız kendimize.. çember daraldıkça daha da korkuyorum..
Ayyy ne sinir oldum ogrenemediler herkesi tehlikeye atıyorlar 😔 geçmiş olsun kuzum 💞
Uykusuz güne Günaydın
😴💤😴🛏💤😴💤🛌🥱

Sahur yaptığım içim tartıda artı gösteriyor 🙄 akşama bi daha tartılacağım

gunaydin 🎈🎈🎈🎈...kuslar nasil civildiyor muhtesem bi ses...gununuz guzel olsun

Günaydın sevgili takımdaşlarım hayırlı haftalar olsun hepimiz için😍 reglin etkisi olabilir belki cuma 61.6 bugün 62.6 +1 kilo cumaya toplarım kendimi insaAllah
Regl olmuşsun ilk gün için normal vankm
Ananasli ciali yeşilçay aldım canım o ise yarar mı başka ne içeyim
Bende aldım dün çok hoşuma gidiyor yoksa sadesi icilmiyor🤢🤢
Günaydın kızlar bol eksiler😍
Günaydın güzeller🥰🥰🥰

Kalorisi düşük ve doyurucu sağlıklı içine birazda tarçın ekliyorum çok güzel oluyor ☺️
Tamam canım bugün yapayım onu çünkü canım tatlı istiyor en azından sağlıklı tatlı yerim hatta ben onları robottan geçirip puding kıvamına getirsem daha lezzetli olur belki😋
Çok sevindim canım 👍

Maşallah🌺

Günaydın kızlar

Ayyy ne sinir oldum ogrenemediler herkesi tehlikeye atıyorlar 😔 geçmiş olsun kuzum 💞

Regl olmuşsun ilk gün için normal vankm

Bende aldım dün çok hoşuma gidiyor yoksa sadesi icilmiyor🤢🤢

Günaydın güzeller🥰🥰🥰
Aynen canım stres yapmadım zaten sebebi belli sporda yaparım insaAllah gelen geldiği gibi gider🤗
çok dikkatli et tatlım. ♥️🌹♥️
Dikkat ediyorum canım dün bi de 3 öğün oldu 2 kahvaltı tarzı onunda belki etkisi var su an canım tatlı istiyor nilay in dediği yoğurt ceviz ve hurmalı tarifi yapacağım o da geçer 🤗

DUYURU ‼️‼️‼️🎉🎉
19-23 nisan ip atlama yada ipsiz atlama spor yarışması 🎉
Pazartesi ( bugünden itibaren ) İpsiz atlama yada ip atlama challenge yapalım mı ? Kızlar :) katılmak ister misiniz?🥰
Yaptığı lütfen beni etiketlesin !
Cuma’ya kadar iftardan 1 saat sonra 21:00 yada 21:30 den sonra ip atlayalım sayısını siz belirleyeceksiniz
Hadi başlayalım mı? Ne dersiniz?

Tamam canım bugün yapayım onu çünkü canım tatlı istiyor en azından sağlıklı tatlı yerim hatta ben onları robottan geçirip puding kıvamına getirsem daha lezzetli olur belki😋

Aynen canım stres yapmadım zaten sebebi belli sporda yaparım insaAllah gelen geldiği gibi gider🤗

Dikkat ediyorum canım dün bi de 3 öğün oldu 2 kahvaltı tarzı onunda belki etkisi var su an canım tatlı istiyor nilay in dediği yoğurt ceviz ve hurmalı tarifi yapacağım o da geçer 🤗
Afiyet olsun şimdiden. 🥰

Back
X