• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Güzel tarif canım tereyağ ve sıvı yağı bir de unu çıkarıp bugday unu koyarım 1 yemek kaşığı yağ yerine de zeytin yağı kullanırım 3 bardak süt yerine 2 veya 1.5 katarım insaAllah lezzeti eksik olmaz canım 😋 tarif için sağol 😘
Bakalım nasıl olacak. 🤓

Bende daha yapmadımya ciger yapayim dedim corba pilav var zaten ben yemiyorum
Her gün yemek derdi.. çok sıkıcı. ciğer mi yemiyorsun?
Birazdan Eva yapacağım. Marketteyim.
Ooo başlıyorum diyosun. kolay gelsin canım.
Ben eksideyim bu arada😌
harikasınnnn.
Güzel tarif canım tereyağ ve sıvı yağı bir de unu çıkarıp bugday unu koyarım 1 yemek kaşığı yağ yerine de zeytin yağı kullanırım 3 bardak süt yerine 2 veya 1.5 katarım insaAllah lezzeti eksik olmaz canım 😋 tarif için sağol 😘
Sen yeni bi tarif yaptın ama lezzetli olacak eminim
Dün tutamadim diye bugun tuttum suan boğazım çok kötü 😭🙈dklari sayıyorum bugun saat geçmiyor
zorlama kendini canım. bağışıklığını güçlü tutmalısın.

Her gün yemek derdi.. çok sıkıcı. ciğer mi yemiyorsun?

Ooo başlıyorum diyosun. kolay gelsin canım.

harikasınnnn.

Sen yeni bi tarif yaptın ama lezzetli olacak eminim

zorlama kendini canım. bağışıklığını güçlü tutmalısın.
Ciger yiyorum corba salata yerim pilav yemem
Oglan pizza istiyo

günaydın canım

Insan kendini biliyor aslında odem mi yoksa kucuk kucik atıştırmalar mi engel

Oo supersin canim

Gunaydin

Günaydın

Gunaydin kaptan

Senin bu patron boyle saçını basini yolup ayakkabi fırlatmalık 🙅

Ne iftari ya bi popolarinin ustunr oturamiyor millet herkes evlerde sayilar dussun diye milyonlarca kisi issiz oturuyor evde onlar oturamiyor hic helal degi baskasinin hakki

Günaydınnnnnnn

Regldendir canim

Cok şükür

Ben onu kullanıyorum hep ama iclerindeki ananas vs cok az olduğu için olay yesilcayda bitiriyor

Super

Gider o canim

Spor cogumuzda soka uğradı ramazanla

Cistir o senn bi kac kez wc ye git :)

Hayırlı yolculuklar iyi tatiller

Hic duymadım
canim daha cok kucuk saat sinirlamasi bari koy , zaten hareketli bir cocuk diyordun beyni icin cok kotu ilerde ilacli tedavi vs gerekecek hale gelir bak arkadaslarimda örnekleri var suan kardes geldi belki tel oturup izlesin diye suan kolaylik olsa da sonra cok uzulursunuz

Supersin canım 💞
Valla zaten çok pişmanım hiperaktif birde son zamanlarda şiddet içerikli hareketlr yapyr orda gördüklerini uyguluyor bugün tekrar kestim inşallah iyi olur

IMG_20210419_175050.webp

Back
X