• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

155 arasın
Kizlar alakasiz olacak ama size bir soru belki bilen vardir . Benim canımmmmm esim heryil arac değiştirir (benimle nasil 9.5 yıldır evli sasiryorum :KK70: ) Çarşamba arac satti simdi yenisini alacak ptesiye noterden e randevu aldim ama noter donus yapacakmis onay gorupte donerse :/ malum sokağa çıkmak yasak . Var mıdır bunun iznini alacak baska bir yer
155 arasın çıkmadan mutlaka randevu olduğunu söylesin onlar yardımcı oluyor
Kaç kişi gidecekse mutlaka belirttin yoksa yanında işi olmayanlara ceza yazıyorlar

Noterler ve bankalar açık olduğuna göre oraya gidenlerin de muaf olması gerekir. Noterden randevu kağıdı yeterli mantiken ama yine de bi polise sormak lazım, hayırlı olsun şimdiden.
Bencede ama her poliste bilmiyor kardesimin esi hassas bölgede ama hic haberi yok böyle şeylerden :D
Uuu Ahsen döndün sahalara bitti mi evin işi
Dünkü menüm
Sahur 4:00
2 çavdar ekmekten kahvaltılık pizza
1 haşlanmış yumurta
Çay
İftar 20:00
Bi tabak patlıcan yemeği
Patates salatası
Yogurt
Su: 2 Şişe yani 1 lt
Maden suyu
Spor : yok
E Elif_Eylul Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canım
Hemde nasıl panpa 💃💃Bıran önce ıslerı bıturıp spor yapmak ıcın çıldırıyorum🏃‍♀️🏃‍♀️ 😁😁
ben geceye biraktim artik sporu ayak altinda dolanan yok kucugu uyusa büyüğü üstüme zipliyor ben spor yaparken

Noterler ve bankalar açık olduğuna göre oraya gidenlerin de muaf olması gerekir. Noterden randevu kağıdı yeterli mantiken ama yine de bi polise sormak lazım, hayırlı olsun şimdiden.
Bencede ama her poliste bilmiyor kardesimin esi hassas bölgede ama hic haberi yok böyle şeylerden :D
Uuu Ahsen döndün sahalara bitti mi evin işi
Dünkü menüm
1 haşlanmış yumurta
Çay
Bi tabak patlıcan yemeği
Patates salatası
Yogurt
Maden suyu
Spor : yok
E Elif_Eylul Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canım
Hemde nasıl panpa 💃💃Bıran önce ıslerı bıturıp spor yapmak ıcın çıldırıyorum🏃‍♀️🏃‍♀️ 😁😁
ben geceye biraktim artik sporu ayak altinda dolanan yok kucugu uyusa büyüğü
155 arasın

155 arasın çıkmadan mutlaka randevu olduğunu söylesin onlar yardımcı oluyor
Kaç kişi gidecekse mutlaka belirttin yoksa yanında işi olmayanlara ceza yazıyorlar
Tamam canim cok sağol

Dünkü menüm
1 haşlanmış yumurta
Çay
Bi tabak patlıcan yemeği
Patates salatası
Yogurt
Maden suyu