• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:)
Geçen hafta cuma = 59,7
Bu hafta cuma = 59
Fark = -700
Yüzde = % 1,172Eki Görüntüle 2848946

Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
@kackaloribu
59kg tombalak :)
Tertemiz bir tartı sonucuyla geldim:ıslık:
Eki Görüntüle 2848947
Artı Şu kadar kilo yazmaya utanıyorum:KK67:
Hadi bismillah
Dün ikinci çocuk konusu açıldı eşim ikinci çocuğun I si bile almadı düşünmüyor ama kaynanam oğluma sürekli baskı yapmaya başladı kardeşi olsun kardeşi olsun 🙄😅 valla ben istiyorum da x istemiyor dedim 🤣( ama düşünmüyorum eşimle bu konuda konuştuk istemiyor 😅)
Var zaten sart degil bence ikinci bende istemiyordum esim kardes kardes kizim olsun diye diye ikna etmeye calisti 3 yil olmadi sonuc kazara oldu :) ama iyi ki olmus😍
Geçen hafta 69.8
Bu hafta 69.4
Fark 0.4
Eki Görüntüle 2849005
Takıldı kaldı. Benim tartı sık tartılınca böyle yapıyor ya sebebi bu. Yoksa menülerim iyiydi birgün spor yapmadım sadece. İnşaAllah haftaya iyi olur.
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Farkli birini tart, pili cikar tak degisir o
Çok guzel gidiyoruz degilmi :işsiz:
Takimlari görseler keske %1 %1bucuk verenleri
Yememisler bugunu bekletmisler soguk baklavalar ayirmislar bugun icin :(
Eki Görüntüle 2849028
Geçen hafta 62.45
Bugün 61.20
Fark -1.250
Yüzde 2.001
Cok guzel eksi canim
Kızlar çok teşekkür ederim artık mezun olurum inşallahhhhhh💞💞💞💞

Ama bir hafta menü beklemeyin bende çok zorlandım bu hafta sırf mezun olmak için çok aç kaldım😁😁😁😁😁
:) Gozun aydin canim
Çok tşk ederim kızlar hepinize birlikte başaracağız inşallah inanoyorum şu an siteyi çözmeye çalışıyorum mesajları alıntılamayı bile unutmuşum🤭 menü paylaşımı akşamları mı yapıyoruz
Hosgeldin canim

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul bizim buranın bayram da yapılan yöresel yemeği var keskek diye belki duymuşsunuzdur ondan yesem akşam yemeğine sorun olur mu bugday ve tavukla yapıyorlar içine biraz da tereyağ katıyorlar
Canim keskek biliyorum annem yapar sadece onu yiceksen 481 kalori falan yanina ayranmi yogurtmu aksam yemegini dengelersin

Kiz benim ne suçum var herkes bayram diye yesin ortada suclu benim🙄

Eksin güzel canim tebrikler💕
Kotuyu cagirdin :D
Kızlar dondurma istedi iki dolanip geldik. Mirostan badem sütü siparişi vermiştim tadı biraz değişik ama şu çiyayi bulamadım bi yerde
Neden badem sutu ,bi sebebi var mi? Valla 27tl bir lt sute vermem :)

59kg tombalak :)

Hadi bismillah

Var zaten sart degil bence ikinci bende istemiyordum esim kardes kardes kizim olsun diye diye ikna etmeye calisti 3 yil olmadi sonuc kazara oldu :) ama iyi ki olmus😍

Farkli birini tart, pili cikar tak degisir o

Yememisler bugunu bekletmisler soguk baklavalar ayirmislar bugun icin :KK43:

Cok guzel eksi canim

:) Gozun aydin canim

Hosgeldin canim
Olmadı balım yaa cedarice de dedi bişeyler yaptım ama farketmedi. Pztye kadar çıkmıcam üstüne bakalım.

Ben yarına ayırdım soğuk baklava yicem. Tuzlu baklava falan değil gerçekten baklava 🤣

Hoşgeldin canım aramıza ben de tostombalakanne 😍

Büyük kızım da çok zorlanıyor ben müdahil oluyorum yoksa küçüğüm büyüğü ezip geçiyor oysa ki büyük kızım aslan burcu küçük kızım başak tam tersi olur diyordum 😂 küçüğüm bildiğin aslan bebesi😅

Senin de bayramın mübarek olsun aplam hoşgeldin 😘😘
Benim küçük de başak senin kız 2018 doğumlu mu canım

Vallahi başaklar aslan kesiliyor😁😁

Back
X