- 22 Ocak 2013
- 41.820
- 210.944
- 798
Senin boy kaçtı canım?Olmayayım mi
67 de mezun oluyorum ama ben 65 te olmak istiyorum hele bi 67 olayım da
Zİpzip kaptanım 65 e çekecek İnşaAllah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin boy kaçtı canım?Olmayayım mi
67 de mezun oluyorum ama ben 65 te olmak istiyorum hele bi 67 olayım da
Zİpzip kaptanım 65 e çekecek İnşaAllah![]()
denemek lazim kolaylık oluyor ben yıkayıp kaldiriyorum. ekmek arasi tost yapıyorum eşime. yulaf tostu ocak üstü hiç denemedim.Canim icine gore kes yagli kagidi ozaman yanmaz diğerlerine bende ozendim aldim simdi ocaktankini kullaniyorum kaldirdim onca para veripte yika kurula falan filan
Bence sana çok spor iyi gelmiyorŞu dukan birasi banami birtek iyi gelmiyo anlamis degilim 7gun oldu bugün ne ödem gidiyo ne kilo![]()
Dene canım pişme süresine göre bak ben 10dk bile tutmadım katılasinca yaptım.Yarın sabah deneyim sana haber vercem. giyinmeden makineye atayım ben giyinirken pişsin.
Her vücut farklı demekki sana yaramıyor bu.
Ben hiç ozenmedim onu temizlemek var birdeTost makinem yok ama Ocak üstü tost makinem varhiç almadım özenip de bende almak istıyorum
![]()
Yağlı kağıdı ona göre keseceksin altı üstü kapatacak şekilde.Benimde döküm bide Ocak üstü olan
Onla ben denemedim yağ kağıdı yakarım siye denemedim yulaf tostu yapmaya![]()
Aynen sırf bunun icin almadım kocam istiyor gereksiz yer kaplarCanim icine gore kes yagli kagidi ozaman yanmaz diğerlerine bende ozendim aldim simdi ocaktankini kullaniyorum kaldirdim onca para veripte yika kurula falan filan
Gunaydin canım
Bencede spor yaramadıgı belli zatenBence sana çok spor iyi gelmiyor
Dene canım pişme süresine göre bak ben 10dk bile tutmadım katılasinca yaptım.
Ben hiç ozenmedim onu temizlemek var birde
Yağlı kağıdı ona göre keseceksin altı üstü kapatacak şekilde.
Aynen sırf bunun icin almadım kocam istiyor gereksiz yer kaplar
Gunaydin canım![]()
Olur kaptanim cuma sabahi tartilirim benTartil canim listede degilsin sorun olmaz kilonu bilelim hem bu arada dikkat edersin kalori acisindan :))
Canım yorumlarda verdim tarifi evde ekmek yoktu ne zamandan beri yapmak istiyordum mana olduAyyyy ne kaynatmışsınız bu saate kadar yaa anca gelebildim şimdiki zamana
M MissHayaLet canım çekti yulaf tostu hemen yapayım
Bakalım becerebilecekmiyim
Yok emiyodu o sira 16 aylikKaç aylık yavru kucakmı ıstıyor mutfakta tencere tava ıle oynasa sana zaman kazandırırdı
Bende tost makinasinda yapıştırdım yagli kagida. Bir kere tavada pisirip sonra tost makinasina aldim oyle guzel olmustu2 yumurta
1 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf
azcık tuz serptim çırptım. yağlı kağıda döktüm kızarsa ikiye katlayacaktım arasına kaşar koyup. ilkinde de zorlanmıştım ama olmuştu. bunda o yağlı kağıtla birleşti özleşti sanki belkide dediğin gibi pişme süresini beklemedim.
bak senden özendim yarın sabah bende deneyeceğim
Bunlar düzeltilecek şeyler canım. Moralini bozup üzülme. Çok geçmiş olsun.Bu arada bugün baktım, ilk tahlil sonuçlarım çıkmış. B12 ve folat düşüklüğü var. diğer değerlerimde en alt sınıra yakın hep. bi an önce doktora hepsini gösterseydim.. 15 gün beklicem romatizma kan testi sonucu için![]()
Günaydın canım
O kadar da spor yapiyosun. Direnc kilonda misin yoksaŞu dukan birasi banami birtek iyi gelmiyo anlamis degilim 7gun oldu bugün ne ödem gidiyo ne kilo![]()
Nebilim ben ne boksaO kadar da spor yapiyosun. Direnc kilonda misin yoksa
Pehhhhhh gulumse gelmisGünaydın hayirli günler cümleten![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydın canım hosgeldinGünaydın hayirli günler cümleten![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()