- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kac bindesinYürü yürü totom acıdı be neyse halılar çabuk eskisin![]()
Canım karpuz diyeti çok doyurucu. Spor yaptığim için ben artıya geçmiyorum merak etme. Ayrıca yumurta peynir ekmek tavuk bol salatalı menüleri var.Ayyyy sesli güldümAllah aşkına karpuz diyetinden sonra napican normal yemeğe geçince verdiklerini geri alırsın vicudu şaşırtmak için yapıyorsan o başka canım
Ay bilemedim büyük kutu şade nescafe var ya ondan. 1 çay kaşığı atıyorum bir fincana. Türk kahvesi hiç sevmiyorum cnm. Tek zevkim nescafe. O da sütlüydü ama bebemde alerji olunca sadeye başladım alıştım da şükürAksamki Nescafe yerine 1 türk kahvesi olabilir. Hem metobolizmayi hizlandiriyor tabi sade :) bir de nescafe granül mü yoksa yine tek içimlik paketlerden mi
Teşekkür ederim kaptancımAfiyet olsun canım![]()
Bence 62-63 iyi olur kilo alma payı gibi düşün. Çünkü biz şişmanlar hep zayıfla şişmanla geçiriyoruz hayatı. MaalesefGEcen sene 66 oldum çok zayıfladın yeter diye çok tepki verdiler o yüzden 65 te kendimi korumaya almak istiyorum canım
Bana kalsa 62 - 63 olacakta korkuyorlar ölecem diye![]()
Haha bazen iyi bazen kötüBukadar doğrucu olmak zorundamiyim![]()
Ay dayanamayacağım soruyorum sanane de cevap ama deme senay arada yükseliyorum çok şükür, ama düşüşlerim çok sert oluyor benim
acun ne zaman bitiyor
zorundasın, sen doğrucu ol diye burdayız![]()
Kendine ne büyük iyilik yapmışsın cnm. Diğer resimde 70 duruyorsun benceBu da 112 kg civarinda
Ben de 4 ay oldu Doğum yaptım. Anneme dedim kilo aldım diyete başladım. Annem başka ilde 1 yıldır görüşemiyoruz. Kaç kilosun dedi 75 dedim MaşAllah dedi bir bozuldumCanım sen burada tabiki bizi spora az yemeye teşvik etmek için böyle söylüyorsun. İyi de yapıyorsun olması gereken bu.
Geçen ablam bana bir laf etti ben çok kırıldım. Diyete başlarken 75 kiloydum ben de 75 kiloyum ama sen benden kilolu duruyordun diyo.
Oldum olası kiloya takıntılıyım belki 18 yaşından beri senenin yarısı diyet yaparak geçiyo. Bunu biliyorlar. Büyük ablam 120 kilo daha bana popon kocaman diyo. Bana iyi gelmiyor açıkçası bu beni motive etmiyor. Ama senin doğrucu olman gerekiyor. Burda kimsenin sana kırılmaması lazım.
Afiyet şifa olsun. Nasıl dayanabiliyorsun bu kadarla MaşAllah16 haziran çarşamba
12.00
Eki Görüntüle 2871738
Tostun tamamini yedim içindeki kaşar ve siyah zeytin dışa taştığı için kenarını kestim
13.30
3yeşil erik
16.45
Eki Görüntüle 2871739
Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
Ben de öyleyim kabullendimYine basarirsin canim sen
Boyumuz ayni senle ben 64,2deyim 4 kiloyu veremesemde 2kilo versem iyi olacak
3bucuk haftaya Turkiyeye gidicez, rejim orada olmaz
Donuste buralarda olurum yine.
Kader mahkumuyuz biz![]()
Bence amire göre bile değişiyor bu saat mevzusuBize yazı gelmedi mesai saatlerinin değiştiğine dair haber de gelmediinternette de öyle bişey bulamadım nasıl oluyor bu iş
![]()
17.000kac bindesin![]()
Makarnadan da lezzetliydi ımmmhhhh çok sevdimMakarna kılığına girmiş.
iyi bari.![]()
Sağol canımAfiyet şifa olsun. Nasıl dayanabiliyorsun bu kadarla MaşAllah![]()
Benim de tatlılar abırcuburlar. Harikasın Azmi’n daim olsunSağol canım
Pazartesi artıydım dayanmam lazım
Görmeyince canım istemiyo zaten benim sıkıntım da o açken değil tokmen de tıka basa yemekten kilo aldım
Onları görmezsem iyi 3bebeyle nasıl görmiceksemBenim de tatlılar abırcuburlar. Harikasın Azmi’n daim olsun![]()
Afiyet olsun canımMenüm
2 litre su
1litre detoks suyu
Eşim gelince 15 gram bitter çikolata yerim kahve eşliğinde. 80 kalori
Bugün toplam 900 kalori yedim
Eki Görüntüle 2871831 Eki Görüntüle 2871832 Eki Görüntüle 2871833
Teşekkürler.Afiyet olsun canım
Aynen aynen. Fit hatunlar şık şık giyinip önümden geçince bozuluyorum. Demek ki yemiyorlar yani. Biz de öyle olacağız inşOnları görmezsem iyi 3bebeyle nasıl görmiceksem
Ama dayanmamız lazım hep tombul şişman anne mi olcaz birazda fit sexi olalım demi
Yürürken neler geçiyo aklımdan ahhh ahhhh
Aynen canım bende öyle düşünüyorumAy bilemedim büyük kutu şade nescafe var ya ondan. 1 çay kaşığı atıyorum bir fincana. Türk kahvesi hiç sevmiyorum cnm. Tek zevkim nescafe. O da sütlüydü ama bebemde alerji olunca sadeye başladım alıştım da şükür
Teşekkür ederim kaptancım
Bence 62-63 iyi olur kilo alma payı gibi düşün. Çünkü biz şişmanlar hep zayıfla şişmanla geçiriyoruz hayatı. Maalesef
Haha bazen iyi bazen kötüsenin zayıflama hikayeni okudum biri bana öyle dese inme iner ben hık hık
hayattaki tek kompleksim kilom
Ay dayanamayacağım soruyorum sanane de cevap ama deme senay neden diyettesin sen fıstık gibi vücut kitle endeksin keşke benim olsa
Kendine ne büyük iyilik yapmışsın cnm. Diğer resimde 70 duruyorsun bence
Ben de 4 ay oldu Doğum yaptım. Anneme dedim kilo aldım diyete başladım. Annem başka ilde 1 yıldır görüşemiyoruz. Kaç kilosun dedi 75 dedim MaşAllah dedi bir bozuldumkardeşlerimin biri 42 kilo diğeri 48 annem de 53. Boyları benden kısa ama olsun zayıflar
Afiyet şifa olsun. Nasıl dayanabiliyorsun bu kadarla MaşAllah
Ben de öyleyim kabullendim2 yılda bir diyet yapmak boynunum borcu oldu. Ben Antepliyim gel de yeme. işimiz gücümüz yemek
Bence amire göre bile değişiyor bu saat mevzusu
Kendimizi durdurmayı öğrenmeliyiz. Hiç yememek değil de makul miktarlarda yemek. Bunu başarırsak kilo almayız. Koruma denilen olay bu.Onları görmezsem iyi 3bebeyle nasıl görmiceksem
Ama dayanmamız lazım hep tombul şişman anne mi olcaz birazda fit sexi olalım demi
Yürürken neler geçiyo aklımdan ahhh ahhhh
Görümcemin ağzını burnunu kırasım var dünyayı yiyo ama yok almıyo kilo delircem tahlilleri normal benim de normal neden ben kilo alıyom anlamıyorumAynen aynen. Fit hatunlar şık şık giyinip önümden geçince bozuluyorum. Demek ki yemiyorlar yani. Biz de öyle olacağız inş