• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah

1 dilim peynir
1 yumurta
Domates salatalik kapya biber
1 dilim ekmek

Öğle
1 Türk kahvesi

Aksam
1 küçük kabak dolma
1 biber dolma
3 yk yoğurt

Bugun 3 saat kadar temizlik yaptım telefon sürekli yanımda olmayınca adim sayamadım

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia @Migim
Afiyet olsun canım. Sana minik bir hediye. ♥️
8e50969d.webp

Kendimizi durdurmayı öğrenmeliyiz. Hiç yememek değil de makul miktarlarda yemek. Bunu başarırsak kilo almayız. Koruma denilen olay bu.
Aynen canım bi başarayım bidaha 60ı bile görmemek için çabalıcam

Eşimin de kilo vermesi lazım bundan sonra evdeki yemeklerde herkese porsiyon kontrolü var
Tabi eşimin dışarda yediklerini de düzene sokması lazım
Bundan sonra herşey pişsede az pişcek ve kızartmalar fırında olcak

İyi akşamlar kızlar

30 dk leslie bossted
10 dk pamela reif alt karın çalıştım👏👏

Eklentiler

• IMG_20210616_183908.webp
    IMG_20210616_183908.webp
    102,8 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20210616_151706.webp
    IMG_20210616_151706.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20210616_141005.webp
    IMG_20210616_141005.webp
    130,3 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20210616_095924.webp
    IMG_20210616_095924.webp
    115,2 KB · Görüntüleme: 37
Ay bilemedim büyük kutu şade nescafe var ya ondan. 1 çay kaşığı atıyorum bir fincana. Türk kahvesi hiç sevmiyorum cnm. Tek zevkim nescafe. O da sütlüydü ama bebemde alerji olunca sadeye başladım alıştım da şükür

Teşekkür ederim kaptancım ❤️

Bence 62-63 iyi olur kilo alma payı gibi düşün. Çünkü biz şişmanlar hep zayıfla şişmanla geçiriyoruz hayatı. Maalesef 😢

Haha bazen iyi bazen kötü 🤣🤣 senin zayıflama hikayeni okudum biri bana öyle dese inme iner ben hık hık 🤣🤣 hayattaki tek kompleksim kilom 😬

Ay dayanamayacağım soruyorum sanane de cevap ama deme sen 🤣🤣 ay neden diyettesin sen fıstık gibi vücut kitle endeksin keşke benim olsa 🤣🤣

Kendine ne büyük iyilik yapmışsın cnm. Diğer resimde 70 duruyorsun bence

Ben de 4 ay oldu Doğum yaptım. Anneme dedim kilo aldım diyete başladım. Annem başka ilde 1 yıldır görüşemiyoruz. Kaç kilosun dedi 75 dedim MaşAllah dedi bir bozuldum 😢 kardeşlerimin biri 42 kilo diğeri 48 annem de 53. Boyları benden kısa ama olsun zayıflar

Afiyet şifa olsun. Nasıl dayanabiliyorsun bu kadarla MaşAllah ☺️

Ben de öyleyim kabullendim 😬 2 yılda bir diyet yapmak boynunum borcu oldu. Ben Antepliyim gel de yeme. işimiz gücümüz yemek 😜

Bence amire göre bile değişiyor bu saat mevzusu
Nescafe sadeyse sorun yok o zaman. Birde filtre dene bak bende nescafeciyim 🤭 filtre de ictim bu yil ilk kez o da cok guzel

Ha ha ha. Oğlun bana çalışıyor. ♥️
Bugün 300 gram karpuz yedim. Sevdim ben bu diyeti. Bakalım cuma ne olacak.🤷
Cordelia mi yaman, Sidelyami yaman göreceğiz. 💪💪💪🤺🤺🤺
Geçen hafta kabak detoksuyla 600 gram veren ben bu hafta normal beslenme düzenimle daha fazla verebilecek miyim acaba 🤣
Ben de çok meraklıyım bakalım hangimiz kazanacağız? Sen bu hafta regl miydin bakayım :KK14:

Görümcemin ağzını burnunu kırasım var dünyayı yiyo ama yok almıyo kilo delircem tahlilleri normal benim de normal neden ben kilo alıyom anlamıyorum
Benimkide yer ama hiç yerinde duramaz. 59 kgydu gecen yanimda tartildi 56 olmus haberi yok almam lazim deyip duruyodu 🤭

Geçen hafta kabak detoksuyla 600 gram veren ben bu hafta normal beslenme düzenimle daha fazla verebilecek miyim acaba 🤣
Ben de çok meraklıyım bakalım hangimiz kazanacağız? Sen bu hafta regl miydin bakayım :KK14:
Geçen cuma regliydim. ;) Ödem falan yok. Boş hayaller kurma. 😂😂😂

Menüm
Karpuz 🍉 diyeti 4. Gun
2 litre su
1litre detoks suyu
Eşim gelince 15 gram bitter çikolata yerim kahve eşliğinde. 80 kalori

Bugün toplam 900 kalori yedim

Eki Görüntüle 2871831 Eki Görüntüle 2871832 Eki Görüntüle 2871833
Afiyet olsun canım 💜
Sabah

1 dilim peynir
1 yumurta
Domates salatalik kapya biber
1 dilim ekmek

Öğle
1 Türk kahvesi

Aksam
1 küçük kabak dolma
1 biber dolma
3 yk yoğurt

Bugun 3 saat kadar temizlik yaptım telefon sürekli yanımda olmayınca adim sayamadım

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia @Migim
Afiyet olsun canım 💜
Olcam.canim alabirsem randevu😌
Alirsin canım yarina 🤗
İyi akşamlar kızlar

30 dk leslie bossted
10 dk pamela reif alt karın çalıştım👏👏
Afiyet olsun canım 💜

Çarşamba menüm
Sabah/ 1 domates 1 salatalık,,2 d.ekmek, 1 tk pekmez, 1 kk peynir,1 yumurta,1 d. Salam
Aralar/4 petibör,2 yk yoğurt, hilal dilim kavun
Akşam/2 kepçe çorba,1 kepçe semizotu
yarım kase yoğurt lu kabak
Ara/ 3 ceviz
Su / 1,5 litre
Spor/ 8225 adım
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
Screenshot_2021-06-16-19-30-18-149_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp

Ay bilemedim büyük kutu şade nescafe var ya ondan. 1 çay kaşığı atıyorum bir fincana. Türk kahvesi hiç sevmiyorum cnm. Tek zevkim nescafe. O da sütlüydü ama bebemde alerji olunca sadeye başladım alıştım da şükür

Teşekkür ederim kaptancım ❤️

Bence 62-63 iyi olur kilo alma payı gibi düşün. Çünkü biz şişmanlar hep zayıfla şişmanla geçiriyoruz hayatı. Maalesef 😢

Haha bazen iyi bazen kötü 🤣🤣 senin zayıflama hikayeni okudum biri bana öyle dese inme iner ben hık hık 🤣🤣 hayattaki tek kompleksim kilom 😬

Ay dayanamayacağım soruyorum sanane de cevap ama deme sen 🤣🤣 ay neden diyettesin sen fıstık gibi vücut kitle endeksin keşke benim olsa 🤣🤣

Kendine ne büyük iyilik yapmışsın cnm. Diğer resimde 70 duruyorsun bence

Ben de 4 ay oldu Doğum yaptım. Anneme dedim kilo aldım diyete başladım. Annem başka ilde 1 yıldır görüşemiyoruz. Kaç kilosun dedi 75 dedim MaşAllah dedi bir bozuldum 😢 kardeşlerimin biri 42 kilo diğeri 48 annem de 53. Boyları benden kısa ama olsun zayıflar

Afiyet şifa olsun. Nasıl dayanabiliyorsun bu kadarla MaşAllah ☺️

Ben de öyleyim kabullendim 😬 2 yılda bir diyet yapmak boynunum borcu oldu. Ben Antepliyim gel de yeme. işimiz gücümüz yemek 😜

Bence amire göre bile değişiyor bu saat mevzusu
Kızzzzzz yeni mi düştün buraya 🤪🤪🤪

Back
X