• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dökülüyor diyor diğer takımlar çok üzülüyorum. Free de olsa hepimiz 6. Takımız :KK200: Biz dökülmeyiz.🤜💪
Yemin ederim meleksin melek
t2107.gif

Asiyem beni dışarısı mahvetti. Para veriyoruz şunu da yiyim bunu da tadayim aman arkadaşlara da ayıp olmasın , kocam kırılmasın derken buralara geldim. İneriz inşallah bogazimiza mukayyet olursak. Çay kahve içmeler dışında arkadaş bulusmalarina nokta koydum. Beni baştan çıkarıyorlar. :confused: nasıl bir açlık cektiysem öküz gibi saldirmişim her şeye...ama yok maymunun gözü açıldı. :KK54:hadi bismillahimizi şöyle kuvvetli çekelim yanlıştan dönelim yemin de edelim ne gerekiyorsa yapalım kuzum.:KK19:
Bir diyetin bittiği yaz gününde tatile gittik. Eşim dedi bekleyelim de güzel bir yerde yiyelim geçti mi 17 saat hem açım hem gözüm aç öyle bir kahvaltı etmişim ki kalbimi sıkıştırmışım ahanda ölüyorum ben kalp krizi geçiriyorum diye ortalığı birbirine kattım sonra da panik atağa yakalandım 🤣🤣 bak hep boğaz yüzünden balım 🤣🤣 sen bir iki kilo alıp veriyorsun çok iradelisin MaşAllah 💕

İçindeki acunu ortaya çıkardın artık😂
Rahat rahat yesinler bakalim ensonunda free listeyi temizletcem sana haydaaaaa günlüklere deyipte
3 hafta üst üste artı gelen veya 3 ay içinde 5 kez artı gelenin kilo bildirimini tutmayabiliriz (örnek)
Bence sadece listeye girebilecek olanları yapabilirsin
Bu da mantıklı, gerçekten çook kalabalık bir liste

İçindeki acunu ortaya çıkardın artık😂

3 hafta üst üste artı gelen veya 3 ay içinde 5 kez artı gelenin kilo bildirimini tutmayabiliriz (örnek)

Bu da mantıklı, gerçekten çook kalabalık bir liste
Valla ben olsam hiç tutmam elif iste bu kiyamiyo artı gelene bile aaa uzme kendini haftaya olur diyo :deli: 1 2 3 hadi canim güle güle takimlar zayiflamak icin var kilo almak icin degil

Benmi çok caniyim sizmi bukadar iyisiniz bende anlamis degilim freee free takilcaksa evindede devam edebilir( bazilari icin diyorum bunuda) kilo almaya gelmedik mücadele edip kilolardan kurtulmaya geldik ama bakiyorum bazilarina masallahi var oylesine takiliyo sanki hiç yazayim menümü verdiysem verdim kiloyu vermediysem de amannn olsunbe haftaya olur gibi 😬

Back
X