Kg cokken istedigimiz gibi giyinemiyoruz, kendimize bakmak bile gelmiyodu dimi içimizden. Şimdi öyle güzel olmuşsunki maşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kg cokken istedigimiz gibi giyinemiyoruz, kendimize bakmak bile gelmiyodu dimi içimizden. Şimdi öyle güzel olmuşsunki maşallah
Sabah bisey demicemde akşamki açma olmusmuMenümü yazayım stresten krizdeyim yememek için direniyorum
Zaten menüm de saçma çocuklara da dışardan yedirdim
19haziran2021
13.30
1tb sandiviç ekmeği arası 2haş yumurta peynir zeytin ile
15.30
2kare bitter kahve ile
21.00
1tane açma 1bardak didi
Sabahtan kalma bunlar vardı çok sçma
Şuan da aklımda pastalar falan var ama yok dayanıp yatıcam
Regl ve stres iyi gelmedi ama yemicem şimdi filiz dicek bi beni yememişsin tüm gün diye neyse az daha oturup yapayım
Bu irade sınavını aşarsam ben şok
Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
Maşallah fıstık gibiymişsin şimdi tam fıstık olmuşsun . Tebrikler
Rakip adımlar ne alemdeMaşallah fıstık gibiymişsin şimdi tam fıstık olmuşsun . Tebrikler
Maşallah canim neguzel olmuşsun![]()
Maşallah canım ya ne kadar farketmiş böyle yan yana görünce daha net anlıyoruz![]()
Maşallahfarka bakarmisin . Resmen evrim gecirmissin
Maşallah canım çok güzel olmuşsun.![]()
Harikasın![]()
Muhteşem bir sonuç![]()
Kg cokken istedigimiz gibi giyinemiyoruz, kendimize bakmak bile gelmiyodu dimi içimizden. Şimdi öyle güzel olmuşsunki maşallahben geçen sene yusranin dogumgununde pantolon bile giyemedim.. uzerimdeki gomlegin dugmeleri birleşmiyordu
Teşekkür ederimMaşallah fıstık gibiymişsin şimdi tam fıstık olmuşsun . Tebrikler
Ben yüzünün açık haline denk gelmedim ama gayet güzel gorunuyorsun sanki kızlarla sen biraz yabancıları andiriyorsunuz sarışın olunca birde mavi gözler maşallah yakiyorsunuz analı kızlıÇook teşekkür ediyorum güzel mesajlarınız için. Ben sürekli önce sonra foto paylaşıyorum, inşallah aman bu da iyi ki bi kilo verdi demiyorsunuzdurben böyle motive oluyorum, sanki hiç yıllarca o kilolarda dolaşmamış gibiyim şuan.
Amine Busra evet cnm, gerçekten öyle, makyaj yapmayalı çok uzun süre olmuştu mesela, giyinmiyordum sadece örtünüyordum ne denk gelirse
![]()
Olmadı canım farkındayımSabah bisey demicemde akşamki açma olmusmu
Listeye girdin artık o aklindakileri çıkart bir kenara dursun zayiflayinca yersin
Kızımla beraber 30 dakikalığına yaptıkDaha once hic hareketli degilsen birden ağır gelebilir. En azindan bir hafta 15 dklik ile başlayabilirsin
Göndereceğim şimdi canımRakip adımlar ne alemde
Afiyet olsun canım ama ekmek çavdar yada tam buğday bir yada iki dilim yiyebilirsin ayrıca adımların da çok güzel tebrik ederim. Ha bu arada bundan sonra kaptanları ve benide etiket yaaprmisin menülerinde ve spora rakip olduğumuz için bir hafta boyunca birbirimizi etiket yapmamız lazım. Spor için deSu 3 lt
Açım doymadım bugün yemekte ekmek yoktu.
Salata ortaktı hepsini ben yemedim ama bıraksalar yerdim.
12 :30 ve 18:00
Ev işi 2 saat mutfak dolaplarını falan sildim düzenledim.
Lesie 30 dakika
Bisiklet 20 dakika
Yürüyüş 1.5 saat tempolu .
Onu nasıl yapacağımı bilmiyorum , tekrar yollarım ama nasıl yapacağımı öğrenirsemAfiyet olsun canım ama ekmek çavdar yada tam buğday bir yada iki dilim yiyebilirsin ayrıca adımların da çok güzel tebrik ederim. Ha bu arada bundan sonra kaptanları ve benide etiket yaaprmisin menülerinde ve spora rakip olduğumuz için bir hafta boyunca birbirimizi etiket yapmamız lazım. Spor için deCordelia yi etiket yapman lazim canım.
41 kere maşallah.
Ya bişey söylemek istiyorumOlmadı canım farkındayım
Kızlar park diye tutturdu hava kararana kadar durduk gelesiye saat de geçti elime o geçti
Zaten listede olduğumdan aklımdakilerden kaçtım
Geçen hafta pazartesi artı olup tüm hafta zorlandım o yüzden bugün hep onu düşündüm
Bak canım @ yapıyorsun yanına isimOnu nasıl yapacağımı bilmiyorum , tekrar yollarım ama nasıl yapacağımı öğrenirsem
İyi geceler canimArtık ben zıbarayım
İyi geceler