• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İki resim arası 1 sene ve 24.4 kg var🤭

Eki Görüntüle 2873860
Kg cokken istedigimiz gibi giyinemiyoruz, kendimize bakmak bile gelmiyodu dimi içimizden. Şimdi öyle güzel olmuşsunki maşallah 😍 ben geçen sene yusranin dogumgununde pantolon bile giyemedim.. uzerimdeki gomlegin dugmeleri birleşmiyordu

Daha fazla olsun isterdim ama dedigim gibi sabahki adimlari saymadigini düşünüyorum. Şuan da da cocuklar krizde, belim sırtım cok agridi devam edemiyorum Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia

Eklentiler

• Screenshot_20210619-231431.webp
    Screenshot_20210619-231431.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 40
Menümü yazayım stresten krizdeyim yememek için direniyorum
Zaten menüm de saçma çocuklara da dışardan yedirdim
19haziran2021
13.30
1tb sandiviç ekmeği arası 2haş yumurta peynir zeytin ile
15.30
2kare bitter kahve ile
21.00
1tane açma 1bardak didi
Sabahtan kalma bunlar vardı çok sçma
Şuan da aklımda pastalar falan var ama yok dayanıp yatıcam
Regl ve stres iyi gelmedi ama yemicem şimdi filiz dicek bi beni yememişsin tüm gün diye neyse az daha oturup yapayım
Bu irade sınavını aşarsam ben şok
Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia
E Elif_Eylul
Sabah bisey demicemde akşamki açma olmusmu 🤔
Listeye girdin artık o aklindakileri çıkart bir kenara dursun zayiflayinca yersin

Maşallah canim neguzel olmuşsun:nazar:

Maşallah canım ya ne kadar farketmiş böyle yan yana görünce daha net anlıyoruz 😍😍😍

Maşallah 👏👏👏👏 farka bakarmisin . Resmen evrim gecirmissin

Maşallah canım çok güzel olmuşsun. 😍😍😍

Muhteşem bir sonuç👏

Kg cokken istedigimiz gibi giyinemiyoruz, kendimize bakmak bile gelmiyodu dimi içimizden. Şimdi öyle güzel olmuşsunki maşallah 😍 ben geçen sene yusranin dogumgununde pantolon bile giyemedim.. uzerimdeki gomlegin dugmeleri birleşmiyordu

Çook teşekkür ediyorum güzel mesajlarınız için. Ben sürekli önce sonra foto paylaşıyorum, inşallah aman bu da iyi ki bi kilo verdi demiyorsunuzdur😂 ben böyle motive oluyorum, sanki hiç yıllarca o kilolarda dolaşmamış gibiyim şuan. 🤭

Amine Busra Amine Busra evet cnm, gerçekten öyle, makyaj yapmayalı çok uzun süre olmuştu mesela, giyinmiyordum sadece örtünüyordum ne denk gelirse😂

Çook teşekkür ediyorum güzel mesajlarınız için. Ben sürekli önce sonra foto paylaşıyorum, inşallah aman bu da iyi ki bi kilo verdi demiyorsunuzdur😂 ben böyle motive oluyorum, sanki hiç yıllarca o kilolarda dolaşmamış gibiyim şuan. 🤭

Amine Busra Amine Busra evet cnm, gerçekten öyle, makyaj yapmayalı çok uzun süre olmuştu mesela, giyinmiyordum sadece örtünüyordum ne denk gelirse😂
Ben yüzünün açık haline denk gelmedim ama gayet güzel gorunuyorsun sanki kızlarla sen biraz yabancıları andiriyorsunuz sarışın olunca birde mavi gözler maşallah yakiyorsunuz analı kızlı ☺️

Sabah bisey demicemde akşamki açma olmusmu 🤔
Listeye girdin artık o aklindakileri çıkart bir kenara dursun zayiflayinca yersin
Olmadı canım farkındayım
Kızlar park diye tutturdu hava kararana kadar durduk gelesiye saat de geçti elime o geçti
Zaten listede olduğumdan aklımdakilerden kaçtım
Geçen hafta pazartesi artı olup tüm hafta zorlandım o yüzden bugün hep onu düşündüm

Su 3 lt
Açım doymadım bugün yemekte ekmek yoktu 😆.
Salata ortaktı hepsini ben yemedim ama bıraksalar yerdim.
12 :30 ve 18:00
Ev işi 2 saat mutfak dolaplarını falan sildim düzenledim.
Lesie 30 dakika
Bisiklet 20 dakika
Yürüyüş 1.5 saat tempolu .

Eklentiler

• Screenshot_20210619-223133_One UI Home.webp
    Screenshot_20210619-223133_One UI Home.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 43
  • 20210619_122123.webp
    20210619_122123.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 33
  • 20210619_181331.webp
    20210619_181331.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 34
Su 3 lt
Açım doymadım bugün yemekte ekmek yoktu 😆.
Salata ortaktı hepsini ben yemedim ama bıraksalar yerdim.
12 :30 ve 18:00
Ev işi 2 saat mutfak dolaplarını falan sildim düzenledim.
Lesie 30 dakika
Bisiklet 20 dakika
Yürüyüş 1.5 saat tempolu .
Afiyet olsun canım ama ekmek çavdar yada tam buğday bir yada iki dilim yiyebilirsin ayrıca adımların da çok güzel tebrik ederim. Ha bu arada bundan sonra kaptanları ve benide etiket yaaprmisin menülerinde ve spora rakip olduğumuz için bir hafta boyunca birbirimizi etiket yapmamız lazım. Spor için de Cordelia Cordelia yi etiket yapman lazim canım.
Son olarak peynirin yanındakiler börek mi ??

Afiyet olsun canım ama ekmek çavdar yada tam buğday bir yada iki dilim yiyebilirsin ayrıca adımların da çok güzel tebrik ederim. Ha bu arada bundan sonra kaptanları ve benide etiket yaaprmisin menülerinde ve spora rakip olduğumuz için bir hafta boyunca birbirimizi etiket yapmamız lazım. Spor için de Cordelia Cordelia yi etiket yapman lazim canım.
Onu nasıl yapacağımı bilmiyorum , tekrar yollarım ama nasıl yapacağımı öğrenirsem

Olmadı canım farkındayım
Kızlar park diye tutturdu hava kararana kadar durduk gelesiye saat de geçti elime o geçti
Zaten listede olduğumdan aklımdakilerden kaçtım
Geçen hafta pazartesi artı olup tüm hafta zorlandım o yüzden bugün hep onu düşündüm
Ya bişey söylemek istiyorum
Bende mi ters var bilmiyorum
Bak pazartesi eksi gelirken cuma artı veya sabit geliyorum
Düşünüyorum haftasonu evde olunca iki öğün yiyorum bide dikkat ediyorum haftasonu üç öğün bide sabah öğle akşam 🙄 hafta içi sorunu düşündüm
Bu hafta bakacağım bi kendime 🙄

Back
X