- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablam çok geçmiş olsun haberim yoktu,
abla valla bi yerde hata yapıyorum ama o hatalı yeri bulamıyorum ben senağlama...
Herkese günaydııın! Güzel bir gün geçirmenizi diliyorum. Güzel gün demişken havayı şimdi fark ettim. Ben İstanbul'dayım. Hava karardı, karardı. Bir baktım sadece monitörün ışığı var odada :) Ah işte yağmur da başladı. Umarım öğlene kadar açar.
aeben, koçum. Sen maşallah ne kadar dikkat ediyorsun yediklerine ya. Ben eminim, muhakkak istediğin sonuca ulaşacaksın çünkü azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz ve sen çok gayret ediyorsun.
Kavun karpuz konusunda söylediklerini uygulayacağım. Karpuz yemiyorum zaten. Bundan sonra listemi de akşam tek seferde vereceğim. Yarın gruptan çıkmazsam tabii kaydirigubbakcemile
Bir sorum olacak. Diyetisyene gittiğimde bana süt-yoğurt-ayran arasından birini seçmemi, bir tanesini günde bir bardak tüketmemi istemişti. Şimdi ben hem süt içmek istiyorum o ayrı, hem de yemeklerin yanında ayran içmeye başladım. Aslında çok zor bir dönemden geçiyorum :) Hem işlerim çok yoğun, hem diyete başladım, sigarayı bıraktım vee günde bir litre içtiğim kolayı bıraktımbenneyaptımki
Sürekli içtiğim kola hayatımdan çıktığı için yemeklerin yanında bir şey içme ihtiyacı hissediyorum. O yüzden ayranı hem öğlen hem de akşam yemeğinde içiyorum. Nasıl olur? Soru buydu :) Roman yazmışım :) sırnaşık şey
nazlıcım inşallah umduğuından da güzel bir gün geçirirsin başın bağlanıyo he artık aman boşver bekarlığının tadını çıkar diicem olmuucak:)))))))))
19yaşında evlenen biri olarak bu kadar sitem çok değil dimi hoş kendim kaşındım o ayrı mutluyum ama hayallerim başkaydı benim
neyse nerden nereye geldik sanırım ben bir hata yaptım
1 dilim tam ekmeğin üzerine kaşar ve sucuk koyup mikroda pişiridm bayılıyorum ben buna ama yanlış demi koçum ve aebenim
saçlarıma dip yaptırmaya gidicektim ama bizim cevriye hanım çocuğa bakmayı şiddetle reddetti puffff sanki nesi var bakılcak öğlen uykusundan uyanmadan gelirdim
aebencim, ben anlatamamışım. süt yoğurt ayran evet aynı ama bir günde bir bardak ölçü vermişti bana. Yani hangisini seçersem artık. Yarım bardak yoğurt yarım bardak süt de olabilir ama toplamda bir bardak demişti. Gerçi ben artık diyetisyene gitmiyorum ama böyle bir şey var mı diye sormak istedim.
Kola konusunda neler okuduğumu bir bilseniz.. Hepsine kulaklarımı tıkıyordum çünkü çok bağımlılık yapan bir şey. Ben diyet kola içiyordum. Kalorisi olmadığı sürece böcek falan amaaan kim takar diyordum hihoyyyt Bakın dört gündür sigara içmiyorum, kolayı bıraktığım zamanki kadar sıkıntı çekmedim. Kolayı ilk bıraktığım zaman (ya da ara verdiğim diyeyim) 5 gün boyunca öyle başım ağrımıştı ki hiçbir ilaç fayda etmemişti, ağrı kesici iğne vurdurmuştum ve ağlayarak uyumuştum. Uyuştrucu gibi, vücudum ondan arındığı için böyle resmen yoksunluk sendromuna girmiştim. Ama asıl bırakma sebebim, o hiç kalori olmayan diyet kolanın içindeki aspartamın karbonhidratı depolama özelliği varmış. Yani kalori almıyoruz diye sevinenler yedikleri diğer şeylerin depolandığını bilsinler :) yasakkelime
ay sıkıldım yaa aebencim onu yeme bunu yeme ne yiicem ben yaw sabah öle arada atıştırmak zorunda kalıyorum eni konu kahvaltı hazırlıyamıyorum vaktim olmuyo bu haydutlarla 5 snyede hazırlayıp yiyorum valla neyse aman bende monti falan kalmadı galbaa hergün bişe çıkıyo yememem gereken
kızlar adliye açıkladı
70 puanmış ve benim puanım 69 kahroldum bittiğim gün bugündür.
ağlıyorum keşke başka birşeyler daha yapabilme gücüm olsa
Asİm napıyon kızzzz
kiraz demiş ya arkamdan dut gelmeseydi sapıma çevirirdim sizi diye ama ben dut sevmemki hadi çevirsin beni sapına![]()
bu gün hiç tadım yok ....
dün dr. gittim biliyorsunuz akşam yazayım dedim özgeyi okuyunca moralim bozuldu yazmamıştım ..
dr. tahlil sonuçlarında . gidişat iyi dedi ama bu puroblem benimle hayat boyu birlikteym,ş kıslar aynı hani şeker hastaları gibi ... dikkat edersen iyisin dikkat etmessen düşüyormuş ...
dün bahsetmiştim takviye bişi isteyim diye o ilaç verdikleri insülini yüksek olanlarmış . benim oda düşük . benim şekerim hiç yükselmiyorki zaten nasıl tepki olarak düşüyor onuda anlmadım ya neyse.
böyle devam et 1 at sonra tekrar gel dedi ..
diyetisyenede girdim tekrar ardından . düşük diyet ver diye . hipoglisemiye 1500 aşagı diyet veremem dedi . hem bu yeter size diyo günlük 1 saatte spor yapın . daha 1 hafta olmuş 1500 yapalı diyo .. 1800 çok iyiki gene kilo almmaşın diyo sanki o listeyi veren başkası öf
anlızcanız aynı hamam aynı tas ..ben zaten yüksek kl. yapmıyordum ki diyeti dedim sporumuda yapıyorum .. o zaman diyete uymuyorsundur diye ay dali olmamak içten degil ... nasıl uymam ya . öfff öfff ...
günaydın kızlar,
aebencim iyi diyelim iyi olalım:)
bugün izmire gidiyorum muhtemelen iş akdi fesh edilecek bizim ekibin
böyle stresli bir dönemde bütün vücudumda yaralar çıkmıştı eşim o yüzden korkuyor stres yapma diye
sabır etmek gerekli
hepimiz için herşeyin hayırlısı olur inşallah öptüm kızlar çok
asim ne yaptı bende gerçekten çok merak ediyorum
aebencim, ben anlatamamışım. süt yoğurt ayran evet aynı ama bir günde bir bardak ölçü vermişti bana. Yani hangisini seçersem artık. Yarım bardak yoğurt yarım bardak süt de olabilir ama toplamda bir bardak demişti. Gerçi ben artık diyetisyene gitmiyorum ama böyle bir şey var mı diye sormak istedim.
Kola konusunda neler okuduğumu bir bilseniz.. Hepsine kulaklarımı tıkıyordum çünkü çok bağımlılık yapan bir şey. Ben diyet kola içiyordum. Kalorisi olmadığı sürece böcek falan amaaan kim takar diyordum hihoyyyt Bakın dört gündür sigara içmiyorum, kolayı bıraktığım zamanki kadar sıkıntı çekmedim. Kolayı ilk bıraktığım zaman (ya da ara verdiğim diyeyim) 5 gün boyunca öyle başım ağrımıştı ki hiçbir ilaç fayda etmemişti, ağrı kesici iğne vurdurmuştum ve ağlayarak uyumuştum. Uyuştrucu gibi, vücudum ondan arındığı için böyle resmen yoksunluk sendromuna girmiştim. Ama asıl bırakma sebebim, o hiç kalori olmayan diyet kolanın içindeki aspartamın karbonhidratı depolama özelliği varmış. Yani kalori almıyoruz diye sevinenler yedikleri diğer şeylerin depolandığını bilsinler :) yasakkelime
ay sıkıldım yaa aebencim onu yeme bunu yeme ne yiicem ben yaw sabah öle arada atıştırmak zorunda kalıyorum eni konu kahvaltı hazırlıyamıyorum vaktim olmuyo bu haydutlarla 5 snyede hazırlayıp yiyorum valla neyse aman bende monti falan kalmadı galbaa hergün bişe çıkıyo yememem gereken
selam bayanlar
sohbetinize katılamıyorum
işlerimin yoğunluğundan
yarında izne ayrılıyorum
1 ay yokum
şimdidine veda edeyim belki yarın fırsatım olmuz
kendinize i bakın
hakkınızıı helal edin
yola çıkıyorum sonuçta
çok çok öpüyorum sizi