• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

a.s.turkbayragiayyyy yine ben geldim tek başımayım,sizi yakalayamıyorum...neyse...kayınvalidem evinde ama biz tabiki ona gidip geliyoruz ve ben yine sizin yanınıza geşlemiyorum...bu hafta da çocukların sınavı var...ama haftaya büyük olasılık yanınızdayım ,sizleri özledim ve kocaman öpüyorum.......zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
bu ne tatlı bir smiley ama çözemedim,temizlik yapıyom mu yoksa jimnastik mi?neyse
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ayyy buda çok şeker...el çırpan nereye gitti oda çok hoştu yaaaa.....

hakkımda iddiaya giren hatular gelim bakem yamacıma opuyorumnanaktan

elseeeeee

aebeeeennnn

ve neticeyi açıklıyorum

az sonra

biraz sonra

merak ettiniz mi haaa

az daha bekleyin yaww

oooo hemen kızmayın canımmmmm

şeyyyy

kemmmm

kümmmm

beennnnnnnnn

regl oldum :sm_cool:

hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun.. zemuszemus
Bu arada selam kızlarr... bugün baya baya geç kalktım.. geç yatınca böyle oluyor..

günaydın kızlar,
aebencim iyi diyelim iyi olalım:)
bugün izmire gidiyorum muhtemelen iş akdi fesh edilecek bizim ekibin

böyle stresli bir dönemde bütün vücudumda yaralar çıkmıştı eşim o yüzden korkuyor stres yapma diye
sabır etmek gerekli
hepimiz için herşeyin hayırlısı olur inşallah öptüm kızlar çok
asim ne yaptı bende gerçekten çok merak ediyorum
canımcım olacakla öleceğin önüne geçilmez derler.. hayırlısı ne ise o olsun..sıkma canını..

aa nazlı akşama senin söz dimidelikafaduldendelikafadulden sen bugün izinli olsana canım ya ne kaddar potronun var ....:dilcikar:

maytap hanım burda 18 evlenmiş bir hatunda var . hehe ... evlilikkk ha ... yazssam roman olur en iyi hiç başlamayım ...
kız sen 18indemi evlendin???
valla gözü karaymışsın..

one demek gıı değüşük bir yazı olmuş annamadım:delphin:

bende anlamadım benneyaptımki

kütooo
nurooo
hoşgeldiniz.
evet elsecim tete olamadın ama umarım en yakın zamanda anne olursun. sen özgem kütom nurom tüm isteyenler inşallah :Saruboceq:

özgem aşağıda gördüm seni. hayırlı haberlerle geldin inş :Saruboceq:

hoşgeldin kuzucum

kütooo
nurooo
hoşgeldiniz.
evet elsecim tete olamadın ama umarım en yakın zamanda anne olursun. sen özgem kütom nurom tüm isteyenler inşallah :Saruboceq:

özgem aşağıda gördüm seni. hayırlı haberlerle geldin inş :Saruboceq:

tete oldum kız az önce diğer topikte bi arkadaşın daha hamile olduğunu öğrendim alkisalkisalkis
anne de olurum inşallah

asi hayırlısı olsun canım ini. dogru zamanda dogru sartlarda saglıklı hayırlı oılsun

özgemm noldu son durum

aebenım gecmiş olsun çok takıyorsun kafana şükret ya kilo aldıran bi rahatsızlık olsaydı buda güzel ayrıca kanlı canlı görmüş biri olarak fıstık gibisin

doramm akamadım daha ya kaç oldunda mezun oldun bakiyim sen ayrı çalışma falan yok anladın sen oni

nurhayat klement kız ne güzel kaynaşmısınız hemen ben fransız kaldım ortama

yumukum senıde cokk öptüm ilk gunden beri cok disiplinli gidiyosun sen zaten maşşallah

naslı gelincikkk kızlar dogru demiş izin vermedimi hain patron sana

ceylin nerelerde kızlarrr

pinarımlada konuştuk bizim onla kaderimiz bir oda bende 4 almısız off offf similleri görünce bu sevınecek die içimden gecmişti tahmin etmiştim :)))

elsem olursun en kısa zamanda inş. sabır bak ben 6 yıl oldu hala hakademedik (uyus teke)

kızlar benım acilen durumu toparlamam lazım hızla alıyorum evde oel cesit cesit yemekler falan yaptıgım yok genelde kahvaltı turu ekmegi az tutuyorum ama sabahda konuşmusunuz kola belası ve abur cubur ve dusensiz uyku var sebep bu yan komsum var otobusde konustuk dun sabah 7 de yurumeye başlıcaz diyetede dönerim bol meyveli falan bişilerle yazık oluyo emeklerim böle gidersem

artık bu topicte kimse konuşmuyor,olmuyor :( geliyorum gidiyorum kimse olmuyor :( yazıp gidiyorum işte.. :( selam kütahya bu arada..

özgecim sanada üzüldüm şimdi yaaa.. bizimde öyle iş aktimiz fesh edilmişti.. inşallah öyle bişey yoktur..

kütooo
nurooo
hoşgeldiniz.

:Saruboceq:

he he elif çık ortaya kıs nasine iddaya girmiştim .....:jeyyar: anacım benim 6. hissim kuvvetlidir herzaman derim ......:emir_bebek: hey allahım kimi kulunu istetirsin kiminide yok diye sevindirir ..:uhm:sen herşeyin hayırlısını ver . sen en iyisini bilirsin .:Saruboceq:

ahh keşke bol bol konuşsak..başka topicler sayfaları çok fazla diye kapatılıyor valla..

:1shok:kıs nuro takımların içinde en çenesi düşük biziz kıs takımların sayfalarına bi bak istersen ....alkisalkisalkisşakkıdı

bizimde sık sık sayfalar silinirdi ee anlat bakalım yaş kaç evli bekar iş güç neler yaparsın nerden vs. vs.

30 yaşındayım canım 4 sene olacak evliyim şuana kadar çalıştım hep ocak ayında ayrıldım işten ve evdeyim evimin kadınıyım :) çocuğum yok nisanda düşük yaptım 7 haftalıktı..aslında tam düşükte denmez mol gebeliği yada üzüm gebeliği duydunmu bilmem ondan oldum..herhafta hcg değerime bakılıyor...şimdilik bişey yapmıyorum ama budurumdan sıkılmadımda değil..

:1shok:kıs nuro takımların içinde en çenesi düşük biziz kıs takımların sayfalarına bi bak istersen ....alkisalkisalkisşakkıdı

waşşşş!!! çıktı bizim deli !!! kız neredesin?? kırk saattir bekliyorum heee :oklava: ben takımları demiyorum hamilelik üzerine bi topic vardıda orası çok sohbetten dolayı kapatılmışş.. kilolar ne alemde bugün tartıyı yokladınmı hiç benneyaptımki

Back
X