• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

vereliniortak
evet evet ben isterim senin tekrar kaptan olmanı bu süper olur. dün pikniğe gittik çok güzel geçti. tabi bende diyet falan kalmadı. 2 gün boyunca şok yapıcam kızlar sadece meyve ve salata yiyeceğim. dün yediklerim bana azcık kilo olarak geri dönmüş. öfffffffffffffffffffff

AAAAbenim yeniden kaptan olmanı çok ama çok istiyorummmmmmmmm ve desteklşyorummmmmmmmmmmmmmmmturkbayragivereliniortak

kızlar selam sabahtan beri kk açık ama o kadar çok işim vardıki bir geçmişi okuyup geliyorum fatummmm hoş geldin yavrummmmm

evi tasıdım köye insaata gittik haftaya köyu yerleştirecem işler yogun ablamları eskişehire tasıyoz ev aruyoz işler baya bi yogun böle kosusturuyom

nazlım sen de mi adını değiştirdin elif melek yapmış sen naz...kafam karıştı yawwwwwwkafamçokkarıştı

EVET BENDE DEĞİŞTİRDİM DİĞERİ ÇOK UZUNDU. NE YAPTIN KIZ TATİLE GİDECEKMİSİN GİYECEKMİSİN BİKİNİLERİ.opuyorumnanaktan

EVET BENDE DEĞİŞTİRDİM DİĞERİ ÇOK UZUNDU. NE YAPTIN KIZ TATİLE GİDECEKMİSİN GİYECEKMİSİN BİKİNİLERİ.opuyorumnanaktan

tatile gitsem bikinim de giycem geçen sene 150 kloluk garula giyoydu bikini benim nerem eskik de mi? ben de şişkoyum nolcek?kaydirigubbakcemile3

iş bitmez bizim bu yaz köye tasınacaz her hafta bikini giymek hayal kuzuu şiştim iyce en fazla köyde tasıma suyla artık evde su yok legene ayaklarımı sokarım idare edecez

evi tasıdım köye insaata gittik haftaya köyu yerleştirecem işler yogun ablamları eskişehire tasıyoz ev aruyoz işler baya bi yogun böle kosusturuyom

kolay gelsin kütom eyü zayiflarsın sen şimcik........
ay koyun can ben kilo derdindeym yaaffffffff

kaydirigubbakcemile3

tatile gitsem bikinim de giycem geçen sene 150 kloluk garula giyoydu bikini benim nerem eskik de mi? ben de şişkoyum nolcek?kaydirigubbakcemile3

he kızzz neler var bız neyızkı
zügürt tesellisi artık ama yapcak bişey yok

nasılsınız görmeyeli iyimi herkes gecmişe bakamıyom flaş haberleri özet geciverin bi zahmet

nasılsınız görmeyeli iyimi herkes gecmişe bakamıyom flaş haberleri özet geciverin bi zahmet

aebenciğim tekrar başkanlığı devracağını bildirdi
hayal cadısı sağlık orucu yapıyor 2 haftada 10 kilo verdi
yumukumda bugün sağlık orucuna başladı.

aebenciğim tekrar başkanlığı devracağını bildirdi
hayal cadısı sağlık orucu yapıyor 2 haftada 10 kilo verdi
yumukumda bugün sağlık orucuna başladı.

iyi olur vala haklı ben etkisiz elemanım dogru karar

hayalım maşşallah süperrrrrr

yumukumda yapar mezun olur acaip iradeli benım yumukum yakışır ona hakediyo

kütom haberler nazlımda çünküm ben de yeni takılıom
kızlar giyerim demü bikinü ben de
ama bu börtleyen ve çöken selülitler nolcek?

Back
X