- 25 Mart 2014
- 4.536
- 2.585
- Konu Sahibi kucukkurbaga04
Biraz önce yine korkarak uyandı .. Tv de izlediklerine dikkat ediyoruz ancak en masum çizgi filmde bile korkutucu sahneler olabiliyor. Sınırlı oranda izletmemize rağmen, muhtemelen onlardan etkilemiş oluyor diye düşünüyorum. Bu yaşlarda korkunç rüya normalmiş, ancak sıklığı tedirgin ediyor beni. Haftada bir kaç defa görüyor. Bazen anlatınca ben bile görsem korkardım diye düşünüyorum. Bizde çocukken bazen çizgi filmlerde korkacağımız sahneler izlerdik casperlar falan ama ben hiç hatırlamıyorum böyle rüyalar gördüğümü..
Çocuklarınız çok sık korkunç rüya görüyor mu?
Kabusların konuları genelde ne oluyor?
Nasıl önlemler alıyorsunuz, aldınız?
Hiç çizgi film izletmemek mi gerek?
Bu yaşlarda çocuğu olanlar siz de durum nedir. Bir doktora götürmeyi de düşünüyorum... (Ayrıca İzmir'de memnun kaldığınız bir pedegog varsa özelden bana mesaj atarsanız çok sevinirim)(Lütfen; benzer yaşlarda çocuğu olanlardan yorum bekliyorum, durumun normal ya da anormalliği hakkında fikir sahibi olabilmem için)
Çocuklarınız çok sık korkunç rüya görüyor mu?
Kabusların konuları genelde ne oluyor?
Nasıl önlemler alıyorsunuz, aldınız?
Hiç çizgi film izletmemek mi gerek?
Bu yaşlarda çocuğu olanlar siz de durum nedir. Bir doktora götürmeyi de düşünüyorum... (Ayrıca İzmir'de memnun kaldığınız bir pedegog varsa özelden bana mesaj atarsanız çok sevinirim)(Lütfen; benzer yaşlarda çocuğu olanlardan yorum bekliyorum, durumun normal ya da anormalliği hakkında fikir sahibi olabilmem için)
Son düzenleme: