60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğle yemeğinde 2 tane kadınbudu yedim yanında patates püresi vardı.iki kaşık barbunya,1 bardak ayran birde bizim iş yerinde paketli ekmekler var altın ekmek büyüklüğünde bi tane ondan yedim kepek yoktu normal yedim.şimdide elma yiyorum.

bugun alisverise ciktim.marette rengarenk hint tatlilarinin onunden gecerken kendimi zor tuttum.uzun uzun cikolata reyonu seyrettim.en sonuda light biskuvileri topladim geldim.Allahtan orucluyum yoksa birsuru sey yemek istedim disarda.
birazdan orucumu acicam pirasa yaptim.uzun zamandir yapmamistim.
patates puresi yapicam sutle karistirilandan
disarda yemeyi dusundum once kontrolu kacirabilirim diyye evde yemeye karar verdim.cunku cocuklar ismarliyo 1-2 isirik sonra yemekler bana kaliyor

selam kızlar ara öğünümde 1 muz orta boy. 10 badem 10 antep fıstığı yedim

oh oh götür götür. epeydir buraya uğramıyorum. 14. takım üyesiyim hem oraya hem buraya yazamdığım için burayı bırakmak zorunda kaldım. paylaşımı iyi bir yerdi aslında.
ramazandan bu yana bende pek bir değişiklik yok. ramazan öncesinde ve ramazan başında verdim verdim kiloları sonra bi duraklama bi yükseliş evresi yaşadım. ardından tekrar vermeye çalışıyorum kiloları. daha 60ın altına düştüğüm yok. sizşler de düşmediniz ki buralardasınız ama hepimiz 50li kilolarda olup zayıflamak isteyenler arasına katılıces di mi:86:

merhaba kızlar öğleden sonra okula gittim

okulda sadece tek küp şekerli papatya çayı içtim ( 300ml )

eve geldiğimde de 250 ml su içtim
oğlanın kinder pigui çikolatasından 1 zeytin büyüklüğünde yedim

şimdi çerez yiyiyorum

2 badem
2 fındık
6 antep fıstığı

yarım elma yiyiyorum( elmanın yarısı çürük çıktı )

yine süpersin canım maşallah
çok teşekkür ederim bitanem
elifezgi hoşgeldin seni buralarda gördüğümde ben 60 kg nin üzerindeydim yeni girdiğim sıralarda sen bu topicteydin ortadan bir kayboldun şimdi ben 55.2 kg oldum nasıl sence değişimim ?
ara 2 mandalina yedim

öğle yemeği bir koca tabak peynirli salata

afiyet olsun ama canımcım öğlen keşke biraz daha bir şeyler yeseydin bu sefer de akşam öğüne yüklenirsin yemeuim akşam desen o zaman da kilo vermen yavaşlar metabolizman direnişe geçer

cnm 12 kiloyu ne kadar sürede ve nasıl beslenerek verdin.spor da yaptınmı?

canım başka birşey istemedi farmasicim ya aslında çok büyüktü tabağım emin ol

birde dün biraz kaçamak yaptım cips ve kestane yedim onlarıda telafi etmek istedim

tatlım, inşallah metobolizmamda beni destekler

tamam şimdi oldu canım anladım telafi günün bugün o zaman harikasın

selam kızlar nasıl gidiyor kilo vermeler uzun zamandır aranıza katılmıyorum 7 kılo verdım bu siteyle şu an 63 üm aslında 3 kilo daha vermek istiyorum ama azim kalamayınca verılmıoyor acıkcası

iftar icin9 kasik pirasa pureden 6 kasik yedim.
cayla 10 damla cik.li biskuvi
bide fistikli sekerleme yedimbu siralar bi gariplik var bende
yemeden kilom artti.
bugun de canim asiri tatli cekti ve sonunda yenildim.ins.devami gelmez

iftar icin9 kasik pirasa pureden 6 kasik yedim.
cayla 10 damla cik.li biskuvi
bide fistikli sekerleme yedimbu siralar bi gariplik var bende
yemeden kilom artti.
bugun de canim asiri tatli cekti ve sonunda yenildim.ins.devami gelmez

Allah kabul etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…