Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eswciğim naptın ayol,reçelller,tahin pekmezler,ballar havada uçuşmuş vallahiniye öyle olduki acaba regl dönemin mi yoksa.bu arad sen yoğurtla balığı bir arad mı yiyosun zehirlenmeysin allah korusun
limonlu kekik içiyorum şimdi sanki boğazım acıyo yada acıyacak gibi offff kurtulamadım şu bademciklerden yahu pazartesi aylık koruma iğnesinden yaptırıcam yine inşallah bi faydası olur artık.
Netten araştırdım şimdi.
O belirtiler yok bende.
canım regl döneminde değilim ama reçeli farketmedim aldığımı, sonra da yedim :)))
ya ben yiyorum ama sabahları kahvaltı yaptığımda bal ve pekmez, sabah yiyince iyi oluyo, iştahımı da açmadığı için sorun olmuyo
kızlar bide bu sabah 58,6 kilo geldim
dün de böyleydim
sanırım normal kilom bu :)))
yarın sabah da böyle gelirsem tickerı değiştiricem inşallah :))
limonlu kekik içiyorum şimdi sanki boğazım acıyo yada acıyacak gibi offff kurtulamadım şu bademciklerden yahu pazartesi aylık koruma iğnesinden yaptırıcam yine inşallah bi faydası olur artık.
diyetisyenimi değiştirme şansım yok çünkü başka diyetisyen yok. bir tane daha var özel hastanede ancak duyduğuma göre bitkisel çaylarla zayıflatıyormuş. ilaçta veriyormuş. çok kısa zamanda hızlı verdiriyor o yüzden onu tercih etmedim ben. ama şu noktada haklısın yaptığım spora göre günlük porsiyonlar az geliyor bana. belki daha önce dediğin gibi diyetisyen kaçamaklar yapacağımıda göz önüne alıyordur. saç dökülme sorunum yeni başlamıştı canım cildiyeye gittim demir ve çinko verdi kullanıcam 1 ay. cildiyeci hamilelikte ateşli hastalıklarda sonra diyet yapanlarda bu durumun olduğunu söyledi. sadece demir eksikliği çinko eksikliği var ama bu benimde hatam mesela çinkodan demirden zengin besinlerle aram çok yok. bunlarda etkili tabikide. birde canım şu var ben her kontrolde hemen hemen hiç kas kaybım olmadı mesela geçen ay kas yapmışım artmış kas oranım. o yüzden bence diyetisyen sonuçlara bakıp değerlendirdiği için sonuçta kas gitmiyo yağ gidiyo bu yüzden bence yediklerimin yeterli olduğunu düşünmüştür ayrıca bu zamana kadar sorun yaşamadım bu ay pilatesle beraber ağır geldi zaten diyetisyen istersen kardiyoyu bırak sadece pilates yap dedi veya bir gün pilates bir gün kardiyo dedi ama ben ikisini beraber yaptım ondan güçsüz kaldım
Tebrikler. Vallahi ben kilo verdiği görür görmez değiştiriyorum tickerı. Duramam duramam değiştirmeden :)
2 gündür 61,1im.
Geçmiş olsun. Taze zencefilin varsa 1 cm kadarını rendeleyip çayını demle,1-2 kupa içebilirsin.
canım ilkini yaptıralı bugün 19 gün olmuş ayda iki kere bademciklerim şiştiği için hemşiremiz 21 günde bi yaptır demiştide evet canımı acıttığı kesin canımcanım faydası olur o iğnenin ama eli hafif bi hemşireye yaptır iğneni yoksa bida yaptırmak istemezsin, çok can yakıyor çünkü
penisilin vurulduysan acısını bilirsin, bu ondan 10 kat daha fazla acıtıyo
evet hugocum bende yaptırdığımda 3 gün o popişimin üstüne oturamamıştımevet nugyacım yoksa popişini acıtırlar ben bikere hemşireye zıt gittim iğneyi bir vurdu 2 gün popişimin üzerine oturamadım![]()
Tebrikler. Vallahi ben kilo verdiği görür görmez değiştiriyorum tickerı. Duramam duramam değiştirmeden :)
2 gündür 61,1im.
Geçmiş olsun. Taze zencefilin varsa 1 cm kadarını rendeleyip çayını demle,1-2 kupa içebilirsin.
geçmiş olsun nugyacım benden sana geçti. akşama ıhlamur demle ılık iç iyi gelir
sağol canım sen spora başlayabildinmi gerçi derslerinde var ama yapabiliyormusun
bu arada arkadaşlar topiğe çok fazla giremeyeceğim stajım başladı hastalarımın enerji değerlerini hesaplamaktan bitmiş haldeyim, inş bu sene mezun oluyorum ama 1 yıl uzatabilrim formasyon almak istiyorum dünyanın binbir türlü hali var elimin altında buunsun istiyorum. artı liseden beri hep öğretmenlik yapmak istemişimdir şansımı deneyeceğim bakalım olursa olmazsa bana hastane ya da fabrika yolu göründüsoru sormak isteyen arkadaşlar özel mesaj atabilirler her türlü soruya açığım yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
birde Hugocuk senin için söylemiyorum yanlış anlamayın sadece genel bilgi veriyorum. arkadaşlarım nasıl her öğretmen, her doktor, her mühendis iyi değilse her diyetisyende iyi değil. aman aman zor bir eğitim almıyorlar açık söyleyeyim. ben köklü bir üniversitenin öğrencisi olduğum için bizi biraz zorluyorlar fakat diğer üniversitelerdeki arkadaşlar malselef yemek yaparak sınıf geçiyorlar. sınıf geçmek için ders çalışan arkadaşım çok, ezberleyip sınava giren sonrada herşeyi unutan. açık söyleyeyim kocaman sınıfımdan 1-2 kişi ancak tavsiye edebilrim yakınlarıma. insan vücudu çeşit çeşit... herkesin farklı olduğunu kabul ediyorlar ama nedense her diyetisyenin elinde hazır menüler hazır listeler var bir kaç bişi ekleyip çıkarıyor hepsi bu... beni affedin ama malesef bilgili bir diyetisyen bulmak zor. başı kalabalık şöyle böyle bir bahaneyi asla kabul edemem çünkü insan sağlığı bu ve herşey beslenmeye bağlı.
kendinize çok iyi bakın hepinizi tebrik ediyorum![]()
evet spor hocamla küçük küçük başladık spora bakalım haftada 3 saat. 2 saati pilates verdi 1 saati aletli. dans ediyorum. sınavlarım geçse yürüyüşte yapacağım. yanlız yurtta yiyecek bişi bulamıyorum yemeyincede aç ve halsiz kalıyorum mecbur yiyorum. sınav üstü heleki son senemde güçsüz düşmek istemiyorum. ama diyetimi bırakmadım her öğünü hesaplıyorum. bir ara memleketime gideceğim o zaman kötü işte, bizim oralarda yemekler hep yağlı ve unlu yesen bir türlü yemesen bir türlü... ama gidecek kilolar inanıyorum. zaten ödemlerim geçti. birde doğum kontrol hapı iştahımı açtı sürekli su içiyorum bende. böyle devam ediyorum işte:)
Ay ben seni yerim helal olsun sana eminim sen mesleğini hakkıyla yerine getireceksindir. sana sonuna kadar katılıyorum her mesleğin iyisi kötüsü olduğu yönünde. maalesef var canım hem de çok . yazık ama ahiretin hesabını düşünmeyenler için hakikaten büyük mahkeme kurulduğunda şüphesiz büyük bir azap bekliyor.
öğretmen zili çalıyor hala öğretmenler odasında çene çalmaktan belki de 10 dakika çocuğun hakkından çalıyor ama kul hakkı bir şekilde çıkar çıkıyor da .Rabbim korusun öyle kazanç sağlamayı nasip etmesin çoluğumuza çocuğumuza kendimize helal rızık nasip etsin AMİN.