başına gelmeyen bilmez babamdan bilirim ben allah kimseye vermesin canım. eğer bende şekeri tatlıyı bırakmasaydım bende olacaktım canım bu da şeker ve tatlıyı bırakmamda çok etkili oldu zaten. insülin direncinin sonu obezite ve şeker hastalığıdır aslında sen diyetisyene gitsen şeker hastalarını çok güzel zayıflatıyorlar gözümle gördüm. kurtulanı gördüm ben seninde kurtulacağına inanıyorum gençsin diyetisyene gitsen canım o ayarlasa bu durumu baksana geçen saldırdın tatlılara buna fırsat vermemek lazım bitter yemen iyi canım ama bence gerçekten doktora yani diyetisyene git eminim insülin direnci için ilaç verecek çok ilerlemiş durumlarda ilaç veriyorlar. bak makeup insülin direnci için ilaç aldı tatlı istemiyor canım çok güzel zayıflıyorum dedi sende gitsen diyetisyene eminim çok daha iyi olur. böyle tatlı yeme yeme sonra aniden saldır bak hastalanmışsın canım gerçekten git diyetisyene bak ben yendim insülin direncini. zaten amacım ondan kurtulmaktı. yendim şimdi baktım böyle iyiyim neden tekrar şeker tatlı yiyeyimki meyveler yeter dedim böyle gidiyor işte
iyi bir diyetisyen bulsam gitmeyi düsünüyorum ..benim dr,iyi deyil..saglik sigortam oldugu halde ekstra birde para istiyordu birde ilgilenmiyo bile..asistanlarina birakiyordu beni ..onlarinda pek bilgileri yoktu..kalkip kalkip bi dr.sorayim diyorlardi.