başına gelmeyen bilmez babamdan bilirim ben allah kimseye vermesin canım. eğer bende şekeri tatlıyı bırakmasaydım bende olacaktım canım bu da şeker ve tatlıyı bırakmamda çok etkili oldu zaten. insülin direncinin sonu obezite ve şeker hastalığıdır aslında sen diyetisyene gitsen şeker hastalarını çok güzel zayıflatıyorlar gözümle gördüm. kurtulanı gördüm ben seninde kurtulacağına inanıyorum gençsin diyetisyene gitsen canım o ayarlasa bu durumu baksana geçen saldırdın tatlılara buna fırsat vermemek lazım bitter yemen iyi canım ama bence gerçekten doktora yani diyetisyene git eminim insülin direnci için ilaç verecek çok ilerlemiş durumlarda ilaç veriyorlar. bak makeup insülin direnci için ilaç aldı tatlı istemiyor canım çok güzel zayıflıyorum dedi sende gitsen diyetisyene eminim çok daha iyi olur. böyle tatlı yeme yeme sonra aniden saldır bak hastalanmışsın canım gerçekten git diyetisyene bak ben yendim insülin direncini. zaten amacım ondan kurtulmaktı. yendim şimdi baktım böyle iyiyim neden tekrar şeker tatlı yiyeyimki meyveler yeter dedim böyle gidiyor işte
cnm iyi hoşsun doğru sölüosun da şöle örnek vereyim mesela ben deil 8 kaşık 6 kaşık sebze hayatta yiyemem çatlarım ayolkilo vermeyi almayı bi kenara bırakalım valla yiyemem almaz midem.hayatımda da hiç yediğimi hatrlamıorum şu an bile 4 yemek kaşığı mercimek kavurması yedim çorbayla patlamak üzereyim.yani diyetsyenlerde zaten herkesin kilosuna yaşına boyuna günlük harcadığı enerjiye göre listeler veriolar ki nedeni bu zaten.o yüzden gidilebiliosa diyetsyene mutlaka hdlmeli gdilemiosa da herkes kendini en iyi şeklde tanır zaten kendine göre araştrarark ayarlamalar yapmalı die düşünüorum ben de.
bende ne yaparsam yapayım 60 kg altına düşemiyorum.1 aydır çok dikkatli besleniyorum sporda yapıyorum.ama olmuyor.64 ten 60 a 20 günde düştüm ama 20 gündürde hiç tık yok.
günde aktivitelerinize göre 6-11 porsiyon tahıl grubundan (ekmek,makarna,pirinç,bulgur dahil),2-4 porsiyon meyve grubu,2-3 porsiyon süt ve ürünleri ve bence 3 den az olmamlalı,2-3 porsiyon et sakatat kurubaklagilleri içine alan et ve et türevleri grubundan yenmelidir. bunları isterseniz bir günde karışık tüketin isterseniz birini bir öğün diğerini bir öğün yiyin siz bilirsiniz ama bence doğru olan karışık beslenmek çünkü birinin emilebilmesi için diğeri gerekli.
5 gr şeker, 3 gr tuzun üzerine çıkılmamalı. aslında tuz 3-5 gr denir ama kesinlikle 3 sınır olmalı.
bende ne yaparsam yapayım 60 kg altına düşemiyorum.1 aydır çok dikkatli besleniyorum sporda yapıyorum.ama olmuyor.64 ten 60 a 20 günde düştüm ama 20 gündürde hiç tık yok.
uğra arada. 1 yılda vermen çok iyi olmuş canım. uzun zamanda vermek güzel geri kalanınıda verirsin. diyet başarı öyküne bakmadım ama bir bakayım canım
yeniarkadaşalr gelmiş hoşgelmişler
darkolive okumuştum diyetöykünü tbrkler
ewet canım çok teşekkürler, işte 36da gözüm yok, 38 beden de sabitliycem ama hiç spor yapmadım 27 kiloyu verirken, öyle aman aman bir sarkmam yok fakat spor yapmak istiyorum, inşallah düzene koyarım en azından devamlı bir 3 ay spor salonunda basen bacak çalışmak
sen kaç beden giyiyorsun canım...
çook teşekkür ederim
ewet canım çok teşekkürler, işte 36da gözüm yok, 38 beden de sabitliycem ama hiç spor yapmadım 27 kiloyu verirken, öyle aman aman bir sarkmam yok fakat spor yapmak istiyorum, inşallah düzene koyarım en azından devamlı bir 3 ay spor salonunda basen bacak çalışmak
sen kaç beden giyiyorsun canım...
çook teşekkür ederim
teşekkür ederim canım
yarın 36 beden pantalonlarımı denicem bakalım, nasıl olacak
ah bide sıkılaşsam(
kızlar geçen gün daha önce içini doldurduğum, popoma yapışan 40 beden pantalonumu fermuarını açmadan üzerimden çıkardım :))))))))
olabilir bazen uzun sürebilir duraklama spor yap ozaman ama pes etme bırak vücudun pes etsinaslında sürekli aynı beslenmedim.belimi incittiğim için sporu bıraktım.kaçgündür yapmıyorum.Ama hergün farklı şeyler yiyiyorum ama çok az hepsinden.bende duraklam dedim önce ama bu çok fazla durakladı.bazen sıkılıyorum vazmı geçsem diye..:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?