60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar akşam yemeğim
bir kepçe suyundan yoğurt çorbası
8 yk ebegümeci yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
bir dilim trabzon ekmeği (büyük olduğundan bir dilime eşitledim ben )

afiyet olsun canım canım salata yoğurt ya da ayran yok muydu ?:26:

iyi akşamlar kızlar akşam yemeğim
bir kepçe suyundan yoğurt çorbası
8 yk ebegümeci yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
bir dilim trabzon ekmeği (büyük olduğundan bir dilime eşitledim ben )

afiyet olsun canım
gayet güzel herşey

güzelim ya çok güzel yazmışsın afiyet olsun .ama ben bunları yesem asla veremem.
ufak atıştırmaların bence çok fazla değilmi... ayrıca kaç kilosun...boyun kaç...

güzelim ya çok güzel yazmışsın afiyet olsun .ama ben bunları yesem asla veremem.
ufak atıştırmaların bence çok fazla değilmi... ayrıca kaç kilosun...boyun kaç...

merhaba canım ben hafta içi hep bu şekilde besleniyorum boyum 160 cm
kilom 54.3kg 33 yaşındayım ama 34 oldum artık 2 oğlum var biri 7 diğeri 4 yaşında öğretmenim oldukça hareketli bir yaşantım var mecburen performans kaybı yaşamamak için bu şekilde beslenmem lazım özellikle okulumun olduğu günlerde aksi taktirde derste performans kaybım olur öğrenciye ders anlatımı test çözümü vs valla çok enerji gerekiyor ama tatil günlerimde kahvaltı ile öğlenimi birleştiriyorum yani yaşayacağım günün durumuna göre besleniyorum bitanem çok teşekkürler yorumun için

Son düzenleme:
sağol farmasi salata hergün oluyo normalde salata malzemem kalmamış.yoğurt hakkımı birazdan tarçınlı sütle karşılayacağım

anladım canım afiyet olsun
bugünün tam listesini yazdım yorumunu bekliyorum canım bundan sonra da nasipse günlük rapor yazarım böyle de güzelmiş ,düşünüyordum bu aralar ama bugüne kısmetmiş başlamak

slm kızlar

az önce yeşil çayımın yanında

10 kuru üzüm
10 fındık
3 ceviz
4 kuru kayısı yedim

şimdide 1 elma ve 2 mandalinamı yiyorum

slm kızlar

az önce yeşil çayımın yanında

10 kuru üzüm
10 fındık
3 ceviz
4 kuru kayısı yedim

şimdide 1 elma ve 2 mandalinamı yiyorum

afiyet olsun canım gayet güzel ama kuru kayısılar 4 tane fazla gelmedi mi yoksa küçük müydüler ? ben mesela bu senin şimdiki yazdığın malzemeyi toplamda 3 teneffüste yerim yani 1 er saat ara ile anladın mı bitanem.

mesela benim bugün öğleye kadar olan 3 teneffüsün 1 . sinde kahvaltıdan sonraki 1.5 saat olduğu için 100 ml çay
sonraki 10 daki teneffüste süt ile çubuk kraker
11 deki teneffüste 1 elma
o şekilde ayarlıyorum

valla farmasi oku oku kafam karıştı herşey yemişsin maşşallah hergün şu liht çubuklardan ve muzlu yada çilekli sütlerden genelde yiyip içiyosun.asında bunların yerine sadece meyve yesen olur ama tabi sen korumadasın .ama bana korumada olsan bile bu menü çok bence mesela muzlu süt içmişsin şekerli akşam yemeğinden önceki cevizli top ve sarma çok bence yada sabahki muzlu sütü içmemeliydin.benim fikrim menün çok canım bence.canım yorum istediğin için açıkça yazdım fikrimi sonuçta sen kendi vücudunu daha iyi tanıyosun neyi nasıl yiyip nasıl kilo verdiğini sen daha iyi bilirsin

ben de şimdi 500 ml suyumu başladım içmeye

selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum kabul varmı?????kilom bugün itibariyle 62,9 boyum 167 yaşım 24 ve 55 olmak istiyorum destekle olcgına inanıyorum..

vallahi farmasicim hiçte fazla gelmedibu kahverengi olan kayısılardan yedim günkurusu malatyalıyım bu arada kaynanamın güneşte kuruttugu kayısılar farmasicim sana dedim ya cok şükür yediğim halde veriyorum kiloları birden kesipte daha sonra sporu bırakınca kilo almak istemıyorum o yüzden yiyerek zayıflamak istiyorum tabi abartmadan

canım bilakis inan ben açıkça yazmandan çok mutlu oldum tabiki ben her zaman dediğim gibi yorumlara açığım ne demek birbirimizle elbette paylaşacağımız çok şey var iyiki buraya bütün günün menüsünü yazmaya başlamışım ben işte hergün yediğimi yazsam işte böyle çarşaf liste olacak yani
bunları inan yakıyorum tatlım biliyor musun inanabiliyor musun? üstelik spor da yok düzenli bir şekilde. bu kadar yiyiyorum 53 kg ye düşmemek için yemesem düşeceğim hissediyorum biliyorum
işte böyle tatlım
çok sağol yorumun için bitanem sağlıklı mutlu huzurlu kal inşallah

kız o kadar kuru kayısıdan ne olacakki elbette verirsin maşallah aslanlar gibi spor yapıyorsun bebişim elbet yediklerin fazla gelmez zaten

selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum kabul varmı?????kilom bugün itibariyle 62,9 boyum 167 yaşım 24 ve 55 olmak istiyorum destekle olcgına inanıyorum..
hoşgeldin yediğini içtiğini paylaş burada arkadaşlar yol göstereceklerdir kolay gelsin

anladım bitanem afiyet olsun canımcım
ama sporu bırakma tatlım hiçbir zaman vakit bulabiliyorsan bence spora devam de canımcım çok öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…