60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız o kadar kuru kayısıdan ne olacakki elbette verirsin maşallah aslanlar gibi spor yapıyorsun bebişim elbet yediklerin fazla gelmez zaten

kılo veremıyor olsaydım belkıde daha az yerdim hugocuk ama az az da olsa veriyorum birde bebek düşünüyorum belli mi olur belkıde su an hamileyim herşey geliyor aklıma yememe dikkat ediyorum o yüzdende

tosticim çarşaf listeme yorumunu alabilir miyim canım ?

amin farmasi sağol

sporu uzun bir süre bırakmayı düşünmüyorum farmasi ideal kıloma düşüp sıkılaşınca bırakmayı düşünüyorum salonu tabi evde ve dısarıda devam edicem hareketlerime zaten her allahın günü dışardayız ya eşimle ya arkadaşlarla hergün rahat 1,5 saat yürüyoruz gezmeyi cok seviyorum

kızlar ben çıkıyorum burnumuda çekip duruyorum zaten meyvemi yiyip yatayım birazcık.yarın çalışmıyorum uğrayabilirmiyim bilmiyorum uğramaya çalışırım heralde pazara gitmeyi düşünüyorum bol bol yeşillik alıcam herkeze iyi akşamlar hugocuk sanada canım iyi akşamlar

kılo veremıyor olsaydım belkıde daha az yerdim hugocuk ama az az da olsa veriyorum birde bebek düşünüyorum belli mi olur belkıde su an hamileyim herşey geliyor aklıma yememe dikkat ediyorum o yüzdende

vay be öyle de bir ihtimal var demek hadi hayırlısı herşey gönlünce olsun tatlım çok heyecan verici bir duygu Rabbim isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin

iyi geceler ve bol dinlenmeler canım

tosticim çarşaf listeme yorumunu alabilir miyim canım ?

bence cok değil oturupta hepsini birden yemedin çalışan bir insansın ve ideal kılona kavuşmuş bir insansın yemende hiçbir sakınca yok bence gayette dengeli ve besleyici afiyetler olsun

bence cok değil oturupta hepsini birden yemedin çalışan bir insansın ve ideal kılona kavuşmuş bir insansın yemende hiçbir sakınca yok bence gayette dengeli ve besleyici afiyetler olsun

yorumun için çok teşekkür ederim benim her türlü yorumun önemi büyük gerçekten olumlu - olumsuz hiç farketmez Allah razı olsun canım

tostticim ben verilecek bir fazlalık da göremedim canım çok orantılısın maşallah nazar değmesin
sen 60 olursan seni eşin sokağa çıkarmasın eniştem seni sakın dışarı çıkarmasın yoksa eve seni istemeye dünürcü gelmeye bile başlar

ghost canımcım benim çarşaf listeye bir yorum yapar mısın ?

ay cok teşekkür ederim farmanicim inş. senin yasına gelince senın kadar azimli ve genç durum

canım asıl sen yorumla benim eski yeni bütün hallerimi gördün

farmasicim sen zaten burdada yayınladın yeni resimlerini ama eskiyle yeni arasında tabiki daglar kadar fark var herhalde 5 sen önceki resmindi su an daha genc duruyorsun 22 lik çıtırlar gibi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…