kız o kadar kuru kayısıdan ne olacakki elbette verirsin maşallah aslanlar gibi spor yapıyorsun bebişim elbet yediklerin fazla gelmez zaten
canım bilakis inan ben açıkça yazmandan çok mutlu oldum tabiki ben her zaman dediğim gibi yorumlara açığım ne demek birbirimizle elbette paylaşacağımız çok şey var iyiki buraya bütün günün menüsünü yazmaya başlamışım ben işte hergün yediğimi yazsam işte böyle çarşaf liste olacak yani
bunları inan yakıyorum tatlım biliyor musun inanabiliyor musun?üstelik spor da yok düzenli bir şekilde. bu kadar yiyiyorum 53 kg ye düşmemek için yemesem düşeceğim hissediyorum biliyorum
işte böyle tatlım
çok sağol yorumun için bitanem sağlıklı mutlu huzurlu kal inşallah
hoşgeldin yediğini içtiğini paylaş burada arkadaşlar yol göstereceklerdir kolay gelsin
anladım bitanem afiyet olsun canımcım
ama sporu bırakma tatlım hiçbir zamanvakit bulabiliyorsan bence spora devam de canımcım çok öpüyorum seni
kılo veremıyor olsaydım belkıde daha az yerdim hugocuk ama az az da olsa veriyorum birde bebek düşünüyorum belli mi olur belkıde su an hamileyim herşey geliyor aklıma yememe dikkat ediyorum o yüzdende
kızlar ben çıkıyorum burnumuda çekip duruyorum zaten meyvemi yiyip yatayım birazcık.yarın çalışmıyorum uğrayabilirmiyim bilmiyorum uğramaya çalışırım heralde pazara gitmeyi düşünüyorum bol bol yeşillik alıcam herkeze iyi akşamlar hugocuk sanada canım iyi akşamlar
tosticim çarşaf listeme yorumunu alabilir miyim canım ?
bence cok değil oturupta hepsini birden yemedin çalışan bir insansın ve ideal kılona kavuşmuş bir insansın yemende hiçbir sakınca yok bence gayette dengeli ve besleyici afiyetler olsun
tostticim ben verilecek bir fazlalık da göremedim canım çok orantılısın maşallah nazar değmesin
sen 60 olursan seni eşin sokağa çıkarmasın eniştem seni sakın dışarı çıkarmasın yoksa eve seni istemeye dünürcü gelmeye bile başlar
kızlar farmasiye resimlerimi yolladım yorum yapıyor su anda sizinlede paylaşır
canım asıl sen yorumla benim eski yeni bütün hallerimi gördün
birazcık motiveye ihtiyacım var.desteksiz yapamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?