60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay cok teşekkür ederim farmanicim inş. senin yasına gelince senın kadar azimli ve genç durum

inşallah canımcım neden olmasın daha da azimli bile olursun
ben de ozaman ihtiyar bir kokona olurum herhalde

farmasicim sen zaten burdada yayınladın yeni resimlerini ama eskiyle yeni arasında tabiki daglar kadar fark var herhalde 5 sen önceki resmindi su an daha genc duruyorsun 22 lik çıtırlar gibi maşallah

evet arada tombiş bir Ağrı dağı ya da Erciyes dağı var ya
yoksa karadenizin ya da akdeniz Toros sıradağları ne desem ki
ama işin doğrusu var işte fark sadece 10 kilocuk

Ayy canlarım yaa rahat bırakmıyolar annelerini hadi kalk cnlan bizimle oyan diyeee biz de kömüşümle bugün top oyandık ablası hopladı zıpladı

Allah eşine de hayırlı uğurlu bol kazançlar versin tatlım diş hem meşakkatli hem de pahalı bir iş umarım çabucacık atlatırsın ohh dişler tamam vücut da fıstık maşallah hugocukcuğum

aman aman ne güzel o da pırtlamaz inşallah canım valla bend e 2 akşamdır çok tıkanıyorum yani yoğurt sanırım çok tıkıyo beni anladığım o şimdilik:26: bakalım kendimi tanımaya devam

boyum 160 kilo 60 ama 55 olmak istiyorum.
Canım ben sen ne diyosun nedir ki 5 kilocukkk senin canın sağolsun verirsin bak ben 1.60 ım kilom 67 5 hafta önce 72.3 tüm sağlıklı beslenmek ve spor aldıı götürdü 5.3ü darısı kalanönce 7 kg nin sonra 5kg nin başına benim asıl hedefim de 55 ama ilk önce bi 60ı görücem inşallah canım sen de verirsin bak benziyomuşuz da beraberce veririz hepsini Allahın izniyle sen yeter ki burda kal :13:

boyum 160 kilo 60 ama 55 olmak istiyorum.

canımcım 5 kıloyumu dert ediyorsun
bak ben buraya başlayalı 17 gün oldu sporumu yapıyorum günlük yediklerime dikkat ediyorum burayada yazıyorum 2 kılo 200 gr verdim bile sende hemen yarın başla yediklerini yaz sporunu yap dikkat et 1 ayda verirsin o kıloları

herkese iyi geceler arkadaşlar çarşaf listemin dışında akşam yemeğinden bu yana 1 lt su içtim günlük 2.5 lt suyumu içmiş bulunmaktayım yarın görüşmek dileğiyle hepinizi çok öpüyorum

kahvaltı yapıyorum şu anda
2 dilim kepek ekmek, domates- salatalık, 3 yeşil biber, nane, marul, maydanoz, 1 dilim tuzsuz beyaz peynir, 5 zeytin,1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı, 1 ceviz, 3 badem, 3 fındık, 1 kivi,1 kupa yeşil çay

veeeeeeee ocak ayının ilk fotoğrafları karşınızda

artık kilo verdim deyip duran kızlar fotoları koyma sırası sizde

kızlar gömleğimi yeğenim Almanyadan getirmişti üzerinde S 34/ 36 yazıyor ve düğmeleri kapanmıyordu bile

kırımızı bluzum içinse okuldaki benle kilo konusunda komplekse giren vatandaş bluzunun bedenleri var mı dedi ben de standart beden deyince fena mort oldu yüzünü buruşturdu kız elinden mi alıyom homini gırtlak yapacağına dengesizce çikolatalara tatlılara saldıracağına tut kendini değil mi ya
sanki ben yemiyor muyum tatlı tuzlu ama herşeyin de insanın yaşam standartına göre bir ayarı olmalıdır kişi kendine ayar çekemezse karnı tıpkı 3-4 aylık hamile gibi duruverir öyle işte

Son düzenleme:
kızlar bugün tatil oğluşlarımın çizgi film keyifleri var ve de onları bekliyorum sabah ve öğleni birleştiriyorum canlarımla birlikte kahvaltı yapıyorum cumartesileri böyle bizde durumlar.

ama şu ana kadar 1 lt su içtim evet açken 1 lt ılık su içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…