tatlım tek kelimeyle süpersin tebrikler bu zayıflama serüvenin örnek gerçektengünaydın bitanem görmedim kusura bakma yeni fotolarımı düzenliyordum da ekliyorum şimdi
veeeeeeee ocak ayının ilk fotoğrafları karşınızda
Eki Görüntüle 124365
Eki Görüntüle 124366
Eki Görüntüle 124367
Eki Görüntüle 124368
Eki Görüntüle 124369
Eki Görüntüle 124370
Eki Görüntüle 124371
Eki Görüntüle 124372
Eki Görüntüle 124373
Eki Görüntüle 124374
Eki Görüntüle 124375
artık kilo verdim deyip duran kızlar fotoları koyma sırası sizde
Eki Görüntüle 124376
Eki Görüntüle 124377
Eki Görüntüle 124378
Eki Görüntüle 124365
Eki Görüntüle 124366
Eki Görüntüle 124367
Eki Görüntüle 124368
Eki Görüntüle 124369
Eki Görüntüle 124370
Eki Görüntüle 124371
Eki Görüntüle 124372
Eki Görüntüle 124373
Eki Görüntüle 124374
Eki Görüntüle 124375
Eki Görüntüle 124376
Eki Görüntüle 124377
Eki Görüntüle 124378
sabah kahvaltımda:
2 dilim kepek ekmek
1 adet sosis
1 adet haşlanmış yumurt
2 adet salatalık
1 adet dometes
1 bardakta 5 i 1 yerde çayı
içtim.
Eki Görüntüle 124365
Eki Görüntüle 124366
Eki Görüntüle 124367
Eki Görüntüle 124368
Eki Görüntüle 124369
Eki Görüntüle 124370
Eki Görüntüle 124371
Eki Görüntüle 124372
Eki Görüntüle 124373
Eki Görüntüle 124374
Eki Görüntüle 124375
Eki Görüntüle 124376
Eki Görüntüle 124377
Eki Görüntüle 124378
Unutmadan nerudacım uyarıların için sağol tatlım
hata yapa yapa doğruları bulucaz inş.
çok teşekkür ederim bitanem inşallah daha iyi olursunuz :13:günnaydın farmasi süpersin tbrk ederim seni nekadar zayıfsın inşşlah hepmizoluruz sen gibi
çok teşekkür ederim bitanem darısı inşallah başınıza dostlartatlım tek kelimeyle süpersin tebrikler bu zayıflama serüvenin örnek gerçekten
tatlım hiç göbek basen kalça çıkıntı fazlalık yok gayet sağlıklı ve formda görünüyorsun tebrikler
çok sağol canımıcım inşallah senin de güzel fotolarını görmek bize nasip olur canımGünaydın kızlar
farmasi maaşallah sana bol bolgönderelim.
11.fotoda özellikle vücut hatların süper tebriklerbir gram fazlalık yok darısı başımıza
bugünkü menümü yaziyim peşinen :)
sabah kahvaltım ;
1 tk pekmez
iki ince dilim kepek ekmeği , 1 kk az yağlı beyaz peynir, bir yeşil bir siyah zeytin , bir salatalık,havuç,yarım çarliston biber , yanında da ayvalı ıhlamur içtim.
ara öğünde 1 porsiyon meyve
öğlen 1 kepçe çorba , 8 yk sebze yemeği , 1/2 kase yoğurt , salata , bir ince dilim kepek ekmeği.
ara öğünde : şu eti form çubuk krakerden 3 tane yerim. (az mı ki,ya çok yerim ya az)
yanında yeşil çay içerim.
akşam : 4 köfte büyülüğünde kırmızı et ızgara , bir bardak ayran , salata , bir ince dilim kepek ekmeği.
gece ise : 1 yeşil elma ve bir küçük kutu muzlu süt.
yorgunluktan erken kalkamamışım yürüyüşe çıkarım birazdan.
afiyet olsun canım kahvaltın güzelmiş :13:sabah kahvaltımda:
2 dilim kepek ekmek
1 adet sosis
1 adet haşlanmış yumurt
2 adet salatalık
1 adet dometes
içtim.
günaydın kızlar yeni uyadım bende farmasi cok hoşsun bende bir 5 kılo vereyımde hemen koyarrım fotoları eşimin kalkmasını beklıyorum kahvaltı için 1 de de sporum var
Maşallah farmasim sanagenç kız gibisin darısı başımıza inşallah sağlıkla hedef kilolarımıza ulaşmayı nasip etsin Allah
Canım yani önceki halinle şu halin arasında sanki 10 değil de 15-20kg fark var maşallah çok dengeli çok güzel vermişsin o pantolon nekadar bol öyle giyme onu artıkvücut hatların da çok güzel zaten ve güzel de verince ortaya çıkmış çok güzel olmuşsun canımın içi inşallah hep sağlıkla muhafaza edersin de kilonu böyle çıtır bir anne olursun herzaman
kahvaltı yapıyorum şu anda
2 dilim kepek ekmek, domates- salatalık, 3 yeşil biber, nane, marul, maydanoz, 1 dilim tuzsuz beyaz peynir, 5 zeytin,1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı, 1 ceviz, 3 badem, 3 fındık, 1 kivi,1 kupa yeşil çay
Günaydın kızlar
farmasi maaşallah sana bol bolgönderelim.
11.fotoda özellikle vücut hatların süper tebriklerbir gram fazlalık yok darısı başımıza
bugünkü menümü yaziyim peşinen :)
sabah kahvaltım ;
1 tk pekmez
iki ince dilim kepek ekmeği , 1 kk az yağlı beyaz peynir, bir yeşil bir siyah zeytin , bir salatalık,havuç,yarım çarliston biber , yanında da ayvalı ıhlamur içtim.
ara öğünde 1 porsiyon meyve
öğlen 1 kepçe çorba , 8 yk sebze yemeği , 1/2 kase yoğurt , salata , bir ince dilim kepek ekmeği.
ara öğünde : şu eti form çubuk krakerden 3 tane yerim. (az mı ki,ya çok yerim ya az)
yanında yeşil çay içerim.
akşam : 4 köfte büyülüğünde kırmızı et ızgara , bir bardak ayran , salata , bir ince dilim kepek ekmeği.
gece ise : 1 yeşil elma ve bir küçük kutu muzlu süt.
yorgunluktan erken kalkamamışım yürüyüşe çıkarım birazdan.
sabah kahvaltımda:
2 dilim kepek ekmek
1 adet sosis
1 adet haşlanmış yumurt
2 adet salatalık
1 adet dometes
içtim.
kızlar sabah kahvaltım
1 büyük dilim kepekli ekmek
1haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 domates
1 yeşil biber
1 avuç maydanoz
2 tatlı kaşığı tahin-pekmez
1 kuru kayısı
2 kuru erik
2 ceviz
250 ml şekersiz çay
Canım bayılıyorum senin kahvaltılarına afiyet olsun çok güzel dengeli ve çeşitli
Cnım benim çok güzel afiyet olsun ama mesela öğleden sonraki aranda 3-4 lıght çubuk+1 eyve ye ki günlük 3 porsiyon meyve olsun ve sonra çubuktan bi tane daha derken bi tane daha olmasınbence 3-4 çubuk yanında bir elma olabilir hakkın yani meyve geri kalan kısmı gayet güzel bence ekmek var 4 dilim sebze var et var yoğurt var miss misss çok beğendim ara öğleden sonrakia arada ya 3-4 çubuk 1 bardak süt ya bir meyve olsun tatlım bence
Afiyet olsun canımmm gayet güzel sanırım sosis ve yumurta olunca peynir yemedin bence mantıklı ve sosis falan arada ben de yiyiorumsucuk yemiyorum yağlı diye de sosis severim bazen yiyiorum valla:13:
ohhh ohhh yandan yandan tam bir haftasonu kahvaltısı sağlıklı,çeşitli,doyucuafiyet kas,mutluluk,sağlık olsun farmasim
Kızlaaaar herkese sağlıklı,mutlu,huzurlu,daha hafifi yağsız bir haftasonu diliyorum
Kahvaltımı yazayım saat 9.30 gibi kahvaltı yaptım
sabah kalkınca bir bardak (250ml) su içtim
2 dilim çavdar ekmeği
2 adet lıght üçgen peynir
2 adet yeşil zeytin
domates-salatalık
2 fındık 3 badem 3 yaban mersini
kahvaltı sonrası yeşil çaylı bitki çayı karışımı
Bugün spor günüm leslie-uzay yürüyüşü ve koşu bandı planlıyorum ayrıca hava güzel çıkar bi dolaşırım inşallah evde de işlerim var bugünbalık falan alırım belki akşama balık yapmayı düşünüyorum.hepinizi öpüyorummm:13:
kahvaltı harika akşama balık planı da harika spor da var daha ne olsun dimi ya
kal sağlıcakla canımcım
kahvaltı yapıyorum şu anda
2 dilim kepek ekmek, domates- salatalık, 3 yeşil biber, nane, marul, maydanoz, 1 dilim tuzsuz beyaz peynir, 5 zeytin,1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı, 1 ceviz, 3 badem, 3 fındık, 1 kivi,1 kupa yeşil çay
sabah kahvaltımda:
2 dilim kepek ekmek
1 adet sosis
1 adet haşlanmış yumurt
2 adet salatalık
1 adet dometes
içtim.
Rica ederim tatlım hepimiz hergün yeni yeni şeyler öğreniyoruz önemli olan öğrenip uygulamak:)
çok sağol canımıcım inşallah senin de güzel fotolarını görmek bize nasip olur canım
listen çok güzel afiyet olsun
Cnım benim çok güzel afiyet olsun ama mesela öğleden sonraki aranda 3-4 lıght çubuk+1 eyve ye ki günlük 3 porsiyon meyve olsun ve sonra çubuktan bi tane daha derken bi tane daha olmasınbence 3-4 çubuk yanında bir elma olabilir hakkın yani meyve geri kalan kısmı gayet güzel bence ekmek var 4 dilim sebze var et var yoğurt var miss misss çok beğendim ara öğleden sonrakia arada ya 3-4 çubuk 1 bardak süt ya bir meyve olsun tatlım bence
Afiyet olsun canımmm gayet güzel sanırım sosis ve yumurta olunca peynir yemedin bence mantıklı ve sosis falan arada ben de yiyiorumsucuk yemiyorum yağlı diye de sosis severim bazen yiyiorum valla:13:
kızlar sabah kahvaltım
1 büyük dilim kepekli ekmek
1haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 domates
1 yeşil biber
1 avuç maydanoz
2 tatlı kaşığı tahin-pekmez
1 kuru kayısı
2 kuru erik
2 ceviz
250 ml şekersiz çay
Kızlaaaar herkese sağlıklı,mutlu,huzurlu,daha hafifi yağsız bir haftasonu diliyorum
Kahvaltımı yazayım saat 9.30 gibi kahvaltı yaptım
sabah kalkınca bir bardak (250ml) su içtim
2 dilim çavdar ekmeği
2 adet lıght üçgen peynir
2 adet yeşil zeytin
domates-salatalık
2 fındık 3 badem 3 yaban mersini
kahvaltı sonrası yeşil çaylı bitki çayı karışımı
Bugün spor günüm leslie-uzay yürüyüşü ve koşu bandı planlıyorum ayrıca hava güzel çıkar bi dolaşırım inşallah evde de işlerim var bugünbalık falan alırım belki akşama balık yapmayı düşünüyorum.hepinizi öpüyorummm:13:
kırımızı bluzum içinse okuldaki benle kilo konusunda komplekse giren vatandaş bluzunun bedenleri var mı dedi ben de standart beden deyince fena mort olduyüzünü buruşturdu kız elinden mi alıyom homini gırtlak yapacağına dengesizce çikolatalara tatlılara saldıracağına tut kendini değil mi ya
sanki ben yemiyor muyum tatlı tuzlu ama herşeyin de insanın yaşam standartına göre bir ayarı olmalıdır kişi kendine ayar çekemezse karnı tıpkı 3-4 aylık hamile gibi duruverir öyle işte
kızlar bütün günün raporu
açken 500 ml ılık su içtim
kahvaltı menüm
dün günden gelen pidelerden 2 parça yedim( 1 parçası 2 avuç içi kadardı 4 avuç içi pide yemiş oldum . pidelerin içiinde yeşillik ve peyniri vardı. o yüzden başka birşeye gerek duymadım.)
2 tatlı kaşığı tahin
250 ml şekersiz çay
okulda öğleye kadar yediklerim , içtiklerim
100 ml çay
1 paket mavi yeşil light çubuk kraker
200 ml muzlu süt
1 elma
öğlen menüm
hava soğuk olduğu için soğuk hiçbirşey canım istemedi oyüzden sadece
2 kepçe mercimek çorbası ( havuçlu patatesli hindi sulu )
1 dilim kepekli ekmek
öğleden sonra yediklerim , içtiklerim
100 ml şekersiz çay
2 kuru kayısı
2 ceviz
yaklaşık 1.5 kk kadar elmalı kurabiye
1 kk kek yedim
daha sonra evde
1 elma yedim
500 ml su
3 fındık
4 siyah kuru üzüm
yarım ceviz
4 badem
yarım Türk kahve fincanı beyaz leblebi
1 adet küçük ayva yedim ( elma büyüklüğündeydi)
500 ml su
1 biber dolması
akşam yemeği öncesi
1 adet hindistan cevizli top yedim
1 adet antep fıstıklı sarmanın yarısını yedim
akşam menüm
5 yemek kaşığı yumurtalı ıspanak
2 yemek kaşığı makarna
1 yemek tabağı haşhaş otu
3 yemek kaşığı salata ( turp havuç mor lahana )
500 ml ayran
şimdilik bu kadar kızlar yatana kadar galiba 1 lt daha su içerim
afiyet olsun bol yeşillikli hoş bir kahvaltı.
bende bir iki tutam maydonoz yemiştim yazmadım galiba onu eksik kalmasın.
afiyet olsundomates bende hergün tüketiyorum ama mevsimi olmayınca oldukça tatsız geliyo bana.
evet haklısın canım:13:
sağolasın canım inşallah
koyarım elbette.56 ya düşünce söz
sağol canıım.
yalnız benim aklım bu ara öğünlerde kalmış galiba 1 saatlik yürüyüşümü yaptım geldim. dalmışım yeşil çay ve 4 tane kepekli çubuk kraker yedim ama bunu öğleden sonraki ara öğünde yiyecektim ki.unuttum
öğleden sonrakinde bir meyve ve dediğin gibi iki üç çubuk yiyeyim.süt gece araöğünde de var ya meyve yiyeyim.
aynı şeyi de demişiz artık sayarak alıyorum gerisini koyuyorum yoksa bi tanecik daha derken..:1:
nerudacım ben şarküteri hiç tüketmiyorum.bende severim de ne bileyim hissetmiyorum eksikliğini.dünkü öğle menüsünde olduğu gibi toptan hakkımı kullandığım oluyor ama
dengeliyorsun sen zaten küçük miktarlar sorun olmaz
diyecek söz yok,her zamanki gibi çok güzel afiyet olsun
ne güzel bir dilek o öyle:13:
güzel kahvaltı,afiyet olsuncanım çavdar ekmeği tüketiyorsun genelde.kepekli ekmeğe kıyasla nasıl.daha mı az kalorili yada çok yada aynı mı.
yaban mersinini de sayende bir araştırıcam nasıl bi şeymiş duydum ama bilmiyorum pek :44:
leslie için videolar buldum bu hafta bende yapiyim bi ondan.havalar güzel evet yürüyüş için ideal.
ne balığı alacaksın hangi balığın mevsimi ki bende alıcam da hafta başında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?