60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın bitanem görmedim kusura bakma yeni fotolarımı düzenliyordum da ekliyorum şimdi
tatlım tek kelimeyle süpersin tebrikler bu zayıflama serüvenin örnek gerçekten

tatlım hiç göbek basen kalça çıkıntı fazlalık yok gayet sağlıklı ve formda görünüyorsun tebrikler

Günaydın kızlar
farmasi maaşallah sana bol bol gönderelim.
11.fotoda özellikle vücut hatların süper tebrikler bir gram fazlalık yok darısı başımıza

bugünkü menümü yaziyim peşinen :)
sabah kahvaltım ;
1 tk pekmez
iki ince dilim kepek ekmeği , 1 kk az yağlı beyaz peynir, bir yeşil bir siyah zeytin , bir salatalık,havuç,yarım çarliston biber , yanında da ayvalı ıhlamur içtim.

ara öğünde 1 porsiyon meyve

öğlen 1 kepçe çorba , 8 yk sebze yemeği , 1/2 kase yoğurt , salata , bir ince dilim kepek ekmeği.
ara öğünde : şu eti form çubuk krakerden 3 tane yerim. (az mı ki,ya çok yerim ya az )
yanında yeşil çay içerim.

akşam : 4 köfte büyülüğünde kırmızı et ızgara , bir bardak ayran , salata , bir ince dilim kepek ekmeği.

gece ise : 1 yeşil elma ve bir küçük kutu muzlu süt.

yorgunluktan erken kalkamamışım yürüyüşe çıkarım birazdan.

Son düzenleme:
Unutmadan nerudacım uyarıların için sağol tatlım
hata yapa yapa doğruları bulucaz inş.

sabah kahvaltımda:

2 dilim kepek ekmek
1 adet sosis
1 adet haşlanmış yumurt
2 adet salatalık
1 adet dometes
1 bardakta 5 i 1 yerde çayı

içtim.

Son düzenleme:

günaydın kızlar yeni uyadım bende farmasi cok hoşsun bende bir 5 kılo vereyımde hemen koyarrım fotoları eşimin kalkmasını beklıyorum kahvaltı için 1 de de sporum var

sabah kahvaltımda:

2 dilim kepek ekmek
1 adet sosis
1 adet haşlanmış yumurt
2 adet salatalık
1 adet dometes

içtim.

afiyet olsun canım kahvaltın gayet güzel ama 2 dilim ekmek değilde 1 dilim yiyorum ben ve sosis suçuk salam tüketmiyorum

Maşallah farmasim sana genç kız gibisin darısı başımıza inşallah sağlıkla hedef kilolarımıza ulaşmayı nasip etsin Allah

Canım yani önceki halinle şu halin arasında sanki 10 değil de 15-20kg fark var maşallah çok dengeli çok güzel vermişsin o pantolon nekadar bol öyle giyme onu artık vücut hatların da çok güzel zaten ve güzel de verince ortaya çıkmış çok güzel olmuşsun canımın içi inşallah hep sağlıkla muhafaza edersin de kilonu böyle çıtır bir anne olursun herzaman

Unutmadan nerudacım uyarıların için sağol tatlım
hata yapa yapa doğruları bulucaz inş.

Rica ederim tatlım hepimiz hergün yeni yeni şeyler öğreniyoruz önemli olan öğrenip uygulamak:)

Son düzenleme:
günnaydın farmasi süpersin tbrk ederim seni nekadar zayıfsın inşşlah hepmizoluruz sen gibi
çok teşekkür ederim bitanem inşallah daha iyi olursunuz :13:
tatlım tek kelimeyle süpersin tebrikler bu zayıflama serüvenin örnek gerçekten

tatlım hiç göbek basen kalça çıkıntı fazlalık yok gayet sağlıklı ve formda görünüyorsun tebrikler
çok teşekkür ederim bitanem darısı inşallah başınıza dostlar
çok sağol canımıcım inşallah senin de güzel fotolarını görmek bize nasip olur canım
listen çok güzel afiyet olsun

sabah kahvaltımda:

2 dilim kepek ekmek
1 adet sosis
1 adet haşlanmış yumurt
2 adet salatalık
1 adet dometes

içtim.
afiyet olsun canım kahvaltın güzelmiş :13:
günaydın kızlar yeni uyadım bende farmasi cok hoşsun bende bir 5 kılo vereyımde hemen koyarrım fotoları eşimin kalkmasını beklıyorum kahvaltı için 1 de de sporum var

canımcım günaydın
inşallah darısı başına ama sen vallahi çok güzel bir bayansın ben fazlalık göremedim sende ama 5 kilo daha verirsen valla sen podyumlarda boy gösteren manken olursun eniştem seni sokağa çıkarmasın ya kapıyı bacayı kilitlesin

sağolasın dost niyetlim benim Allah razı olsun

benim dünkü çarşaf listeye de yorumlarını bekliyorum

kızlar sabah kahvaltım

1 büyük dilim kepekli ekmek
1haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 domates
1 yeşil biber
1 avuç maydanoz
2 tatlı kaşığı tahin-pekmez
1 kuru kayısı
2 kuru erik
2 ceviz
250 ml şekersiz çay

Canım bayılıyorum senin kahvaltılarına afiyet olsun çok güzel dengeli ve çeşitli

Cnım benim çok güzel afiyet olsun ama mesela öğleden sonraki aranda 3-4 lıght çubuk+1 eyve ye ki günlük 3 porsiyon meyve olsun ve sonra çubuktan bi tane daha derken bi tane daha olmasın bence 3-4 çubuk yanında bir elma olabilir hakkın yani meyve geri kalan kısmı gayet güzel bence ekmek var 4 dilim sebze var et var yoğurt var miss misss çok beğendim ara öğleden sonrakia arada ya 3-4 çubuk 1 bardak süt ya bir meyve olsun tatlım bence

sabah kahvaltımda:

2 dilim kepek ekmek
1 adet sosis
1 adet haşlanmış yumurt
2 adet salatalık
1 adet dometes

içtim.

Afiyet olsun canımmm gayet güzel sanırım sosis ve yumurta olunca peynir yemedin bence mantıklı ve sosis falan arada ben de yiyiorum sucuk yemiyorum yağlı diye de sosis severim bazen yiyiorum valla:13:

ohhh ohhh yandan yandan tam bir haftasonu kahvaltısı sağlıklı,çeşitli,doyucu afiyet kas,mutluluk,sağlık olsun farmasim

Kızlaaaar herkese sağlıklı,mutlu,huzurlu,daha hafifi yağsız bir haftasonu diliyorum

Kahvaltımı yazayım saat 9.30 gibi kahvaltı yaptım

sabah kalkınca bir bardak (250ml) su içtim

2 dilim çavdar ekmeği

2 adet lıght üçgen peynir

2 adet yeşil zeytin

domates-salatalık

2 fındık 3 badem 3 yaban mersini

kahvaltı sonrası yeşil çaylı bitki çayı karışımı

Bugün spor günüm leslie-uzay yürüyüşü ve koşu bandı planlıyorum ayrıca hava güzel çıkar bi dolaşırım inşallah evde de işlerim var bugün balık falan alırım belki akşama balık yapmayı düşünüyorum.hepinizi öpüyorummm:13:

çok teşekkürler pozitif enerjim benim

kahvaltı harika akşama balık planı da harika spor da var daha ne olsun dimi ya
kal sağlıcakla canımcım

kahvaltı harika akşama balık planı da harika spor da var daha ne olsun dimi ya
kal sağlıcakla canımcım

Sağol farmasimmm sendeki enerjiye ve olumluluğa hayranım maşallah Allah nazarlardan kazalardan belalarden esirgesin tatlım çarşaf listeye yorum AZZZ SONRAAAA

afiyet olsun bol yeşillikli hoş bir kahvaltı.
bende bir iki tutam maydonoz yemiştim yazmadım galiba onu eksik kalmasın.

sabah kahvaltımda:

2 dilim kepek ekmek
1 adet sosis
1 adet haşlanmış yumurt
2 adet salatalık
1 adet dometes

içtim.

afiyet olsun domates bende hergün tüketiyorum ama mevsimi olmayınca oldukça tatsız geliyo bana.

Rica ederim tatlım hepimiz hergün yeni yeni şeyler öğreniyoruz önemli olan öğrenip uygulamak:)

evet haklısın canım :13:

çok sağol canımıcım inşallah senin de güzel fotolarını görmek bize nasip olur canım
listen çok güzel afiyet olsun

sağolasın canım inşallah
koyarım elbette.56 ya düşünce söz

sağol canıım.
yalnız benim aklım bu ara öğünlerde kalmış galiba 1 saatlik yürüyüşümü yaptım geldim. dalmışım yeşil çay ve 4 tane kepekli çubuk kraker yedim ama bunu öğleden sonraki ara öğünde yiyecektim ki.unuttum
öğleden sonrakinde bir meyve ve dediğin gibi iki üç çubuk yiyeyim.süt gece araöğünde de var ya meyve yiyeyim.
aynı şeyi de demişiz artık sayarak alıyorum gerisini koyuyorum yoksa bi tanecik daha derken..:1
:

Afiyet olsun canımmm gayet güzel sanırım sosis ve yumurta olunca peynir yemedin bence mantıklı ve sosis falan arada ben de yiyiorum sucuk yemiyorum yağlı diye de sosis severim bazen yiyiorum valla:13:

nerudacım ben şarküteri hiç tüketmiyorum.bende severim de ne bileyim hissetmiyorum eksikliğini.dünkü öğle menüsünde olduğu gibi toptan hakkımı kullandığım oluyor ama

dengeliyorsun sen zaten küçük miktarlar sorun olmaz

diyecek söz yok,her zamanki gibi çok güzel afiyet olsun

ne güzel bir dilek o öyle :13:
güzel kahvaltı,afiyet olsun canım çavdar ekmeği tüketiyorsun genelde.kepekli ekmeğe kıyasla nasıl.daha mı az kalorili yada çok yada aynı mı.
yaban mersinini de sayende bir araştırıcam nasıl bi şeymiş duydum ama bilmiyorum pek :44:
leslie için videolar buldum bu hafta bende yapiyim bi ondan.havalar güzel evet yürüyüş için ideal.
ne balığı alacaksın hangi balığın mevsimi ki bende alıcam da hafta başında.

ilahi doğru söylüyorsun valla
seni okulda kıskanan,çatır çatır çatlayan çoktur bence takdir eden, imrenen olduğu gibi.

birde farmasicim banada bol geldi pantalonun.skinny tarzı bir jean giyseydin hatların daha belli olurdu.sevmiyorda olabilirsin tabi.ben bayılıyorumda ondan diyorum
bir şu göbüşüm gitse birde bacaklarım incelse neler giyeceğimdee aah ahh

öğlen olmuş bile ben gidiyorum hoşçakalın arkadaşlar :)

Son düzenleme:

Farmasim dün çok başım ağrıyodulistene yorum yapamadım bence her şeyin olduğu ama kararında olduğu çok güzel bir günlük normal hayat menüsü...yani hareketli olan,çalışan,aile-çocukları olan kilo vermiş ve artık mevcut kilosunu korumakta olan bir farmasi menüsü bence sen diğer günlerde bundan fazla bile yiyiosun dün canın öğlen bişey istememiş ama normalde öğlenleri sen hindi etleri,sebzeler daha birsürü şey yersin ha ufak kaçamakalr olduğundan öğle de hafifi geçmiş isabet olmuş ama bence senin yaşam tarzına ve fizyolojik durumuna çok uygun bir beslenme tarzın var. bikere tahıl grubundan rahat 6-7 porsiyon almışsın belki daha falza sebze desen o da var bakliyat desen mercimek çorbasıyla o da var ayrıca kuruyemişler de gayet güzel yani bence herşeyden var ayrıca insani kaçamklar da var yine çok kararında maşallah

Bence altını çizerek söylüyorum senin standratların için çok uygun, ama mesela kilo verme sürecinde olan arkadaşlar elbette bu menüyü örnek almamalı ki zaten sende kilo verme sürecinden porsiyonları daha az tutuyormuşsun bunu belirtmiştin yine canının istediği her şeyden yiyiomuşsun ama porsiyon miktarı daha azmış ki kilo verme süreci için de mantıklı olan bence bu.

Ben mesela şimdi kahvaltı-öğle(bukinki değil noral öğle yemeğin)-akşam yemeği olarak ve meyve olarak hemen hemen seninle aynı yiyiorum yani çeşit olarak ama porsiyonlarım daha küçüktür çünkü ben kilo evrme sürecnindeyim nedir çerez daha az yiyiorumdur ama yiyiorum hergün ve o kaçamklar yok bende çünkü biraz haketmem lazım ya da çok çok haftada bir yiyiorumdur canımın istediklerinden ama diğer günler günde 4-5 dilim ekmeği (pilavmakarna-lıght bisküvi dahil) geçmiyorum ama senin en doğal hakkın yani velhasıl kelam bence senin için gayet uygun zengin sağlıklı bir menü meyvesiyle,kuruyemişyle,ayranıyla,sütüyle,sebzesiyle yumurtsıyla valla bence daha ne olsun e afiyet olsun ne olacak:13:

Teşekkür ederim tatlım yorumlar için, ben de şarküteri 2-3 haftada 1 ya 1 dilim salam ya 1 sosis yiyorumdur çok düşkünlüğüm yok ama baen denk geliyo ben de alıyorum ucundan

Çavdar,tam buğday,çok tahıllı,kepek sırarıyla yiyiorum 1 pekt bitince diğerinden alıyorum genelde ama bulgur pilavı ya da nesfit de yediğimden 1 paket çabuk bitmiyo valla çavdar ve kepek kalori olarak çok farklı değil ama unonun çavdarı dilimi 70kl doygunun tam çavdarını aldı en son hem çok lezzetli geldi hem de 60kl dilimi,sanırım ondan alıcam bundan sonra yani çok farklı değil ama hep aynı ekmeği tüketmemeye çalışıyorum bi ondan bi ondan yapıyorum genelde

Balık şuan çupra,levrek falan var en çok ben de levrek alırım sanırım bundan önce palamut almıştım ama palamut artık pekyok küçük balık da severim ama ızgarası biraz kuru olur o yüzden büyük balık tercih ediyorum ve levrek alıcam sanırım bugün fırında ızgara yaparım azcık z. yağ ile ızgarayı yağlarım ama balığın kendi yağı yetiyor zaten çupra da olur ama ben bugün levrek planlıyorum

günaydin kizlar...farmasim harikasin canim...cok kibar gözüküyorsun

bende 62 kilo piskolojisiylen daha fazla gün gecirmek istemedigimden bugün sabah tartildim..normalinde tartilma günüm 1 hafta sonraydi..ve cok sükür tekrar 60 olmusum..oda kahvaltimi yaptiktan sonra tartildigim halde..1 hafta sonra 2 kilo tahmin ettigimden cabuk gitti..gerci reglde oldum bitti bugün onunda etkisi oluyo kilo kaybinda..pazartesi günüde artik düzenli spora baslarim...kardiyo pilates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…