60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam herkese
saat 11 de 1 elma yedim
saat 12:30 da1 tabak zeytinyağlı kereviz, 1 kase keten tohumlu naneli yoğurt, 1 tabak kıymalı ıspanak , 1 dilim kepek ekmek yedim

günaydın tatlım kilo vermiş olmana sevindim canım darısı bizim başımıza

Yaprak ve kuru meyvelerinden yapılan çay ishal giderici özellik taşımaktadır.
Yaban mersini çayının bayanlarda özel günlerin etkisini azalttığı ve düzene sokmaktadır.
Yaban mersini çayının idrar yolu enfeksiyonlarında antibiyotik etkisi göstermektedir.
Kansere karşı vücudu koruyan enzimleri aktive etmektedir.
Anti kanserojen ve antioksidan özelliğe sahiptir.
Yağlı bileşiklerin vücuttan atılmasını sağlar.
Taze olarak yenildiğinde kanı temizler.
Besleyici olmasına rağmen kalori ve sodyum içeriği düşüktür.
Kan şekerini düşürür
Bağırsak metabolizmasını düzenleyen lifli özelliği vardır.
Kan kolesterolünü düşürür.
Pektin içeriği yüksektir.
Kalp krizi riskini azaltır.
Gece görüş kabiliyetini artırır.
HIV VİRÜSÜNÜN tekrarlanmasını azaltır.
Damar elastikliği ve gözlerin geçirgenliğini artırır
Vücutta biyoaktif madde olarak kullanılan polifenoller, aktokyaninler, flavanoller ve tanenlerce zengindir.
Kansere karşı savaşan ELLAGIC-ASİT içeriği oldukça yüksektir.
Diyetlerin sağlıklı ve çok değerli bir parçasıdır.
Göz yorgunluğunu giderir, miyopluk ve şeker hastalığından kaynaklanan görme bozukluklarını engeller. Kamaşma, kılcal damar çatlaması ve gece körlüğünü ortadan kaldırır.

Kabızlık, bulantı, mide kramplarını ve ülseri önler.
Damar sertliği oluşumunu engeller.
Varis ve basur’u (hemoroit) iyileştirir.
Sakinleştirici özelliği vardır.
Ağız içi yaralarını iyileştirir.
İltihaplar için dezenfektan özelliği taşır potasyum içeriği son derece yüksektir
Araştırmalara göre günde bir kâse yaban mersini, yaşlılık nedeniyle oluşan tahribatı önleyip hafızayı güçlendiriyor.

:13: canım tebrik ederim işte bu bakkk nasıl da hemen gidiveriyor maşallah sana darısı bizim de başımıza inşallah Allah hayırlısıyla sağlıkla 60kg yi görmeyi nasip etsin inşallah sonra da 55 inşallah

selam herkese
saat 11 de 1 elma yedim
saat 12:30 da1 tabak zeytinyağlı kereviz, 1 kase keten tohumlu naneli yoğurt, 1 tabak kıymalı ıspanak , 1 dilim kepek ekmek yedim

Canım afiyet olsun çok güzelmiş öğle menün renkli ve doyurucu ve de sağlıklı tabii ki:13:

canım senin kahvaltı da çok güzel afiyet olsun kilo olmasın inşallah kurtulucağız bu kilolarımızdan
afiyet olsun canım şimdiden
sabah kahvaltımda:

2 dilim kepek ekmek
1 adet sosis
1 adet haşlanmış yumurt
2 adet salatalık
1 adet dometes
1 bardakta 5 i 1 yerde çayı

içtim.

afiyet olsun canım

afiyet olsun farmasiciğim bir insanın azim ve kararlılıkla istikrarlı bir şekilde nasıl zayıflayacağının canlı bir örneğisin benim için tebrik ederim

teşekkür ederim canım sadece şimdiye kadar 1 kg vermiş olmama üzülüyorum ama inşallah yavaş yavaş gidecek fazla kilolarım

teşekkür ederim canım sadece şimdiye kadar 1 kg vermiş olmama üzülüyorum ama inşallah yavaş yavaş gidecek fazla kilolarım

Yasemincim olsun azim ve sabırla eminim gidecek tüm fazlaların bir de senin boyun kaçtı canım?? eğer uzun süre böyle giderse biraz değişiklik yaparsın belki ama gidiyorsa yavaş da olsa bence dert etmemen lazım nekadar oldu sen başlayalı 1 kg nekadar sürede gitti ve spor yapıyor muydun sen canım?

slm kızlar
45dakka uzaya gittim
yeşil elma yiyorum

Afiyet olsun tatlım bugün benim de spor günüm lesli-koşu bandı ve uzay yürüyüşü yapıcam toplam 45dk-1 saat gibi arka arkaya yapıcam tabii ki faydası olsun

canım teşekkürler verdiğin bilgiler için bir ara ben kahvaltıda 1 kahve fincanı yaban mersini yiyordum gerçekten de kabızlığa ve de senin yazmış olduğun diğer sağlık problemlerine karşı çok etkili tekrar başlasam fena olmaz aslında

slm aradaşlar...bende 1 aralıktan beri diyetteyim 4 kg verdim 60 ın altına düşemiyorum.banada yardımcı olursanız sevinirim. iş yerinde sekreterim o yüzden çok hareketsizim.ama akşamları uymadan önce 1 saat fitness yapıyorum olmuyor.yaaaa:84:

herkese merhabalar
ancak gelebildim
farmasi resimler çok güzel canım ama bişi dicem
sanki sırt bölgende bi fazlalık var senin, ya iç çamaşırının arka kısmı sıkmış, o yüzden öyle görünmüş ya da fazlalık olduğu için öyle görünmüş, tam bilemedim ama bunun dışında hepsi çok iyi

nerudacım, yasemincim, cimcimecim menüler süper

ben de bugün eski pantalonlarımı denicektim ama akşama misafir gelecek, bi yandan ev toplayıp bi yandan hazırlık yapıyorum, o yüzden vaktim olmayabilir, zaten bu nedenle geç girdim nete de

yediklerimi yazayım hemencecik

kızlar akşam yatmadan 1 yeşil elma ve 2 tane cevizli incir yedim

sabah kahvaltımı yazayım hemen
2 dilim çavdar ( 1i küçük )
2 çeri domates
2 yeşil biberli 1 yumurtadan omlet
1 kk light peynir
5 patates kızartması ( eşiminkilerden çaldım :))))
salatalık
2şer çay kaşığı tahin-pekmez ve bal
3 yeşil zeytin

ara olarak 1 bardak portakal-greyfurt suyu

az önce de öğle yemeği olarak ton balıklı salata yedim, içinde 1 ykdan az fazla ton balığı vardı

Afiyet olsun tatlım çok zengin ve sağlıklı bir kahvaltı olmuş misafirler için de şimdiden kolay gelsin

Ya ben de aslında denemiycektim ama dayanamadım zaradan aldığım 38 beden bir pantolonum vardı onu denedim ve girdim kot da 29 beden kotlarıma giriyorum aslında 67kg yim ama sporun da etkisi sanırım giriyorum pantolonlara ama tabii kilom fazla yani hedefim aynı tam gaz devam bu pantolonlar giymekten esnemiş de olabilir ama 40lar da biraz bollaştı yani

teşekkür ederim canım benim
senin adına çok sevindim bitanem, insan çok mutlu oluyo dimi :))
kilon istediğin kiloda olmasa bile düzenli spordan dolayı mutlaka incelmişsindir, o yüzden rahatça giriyosundur içine bollaşmasından değil yani :))

ben de tickerımı güncelledim, sabah tartıldım 3 gündür aynı kilodayım o yüzden rahtalıkla güncelledim :))

canımcım ben çıkıyorum şimdi, işler beni bekliyo, öptüm seni, sonra görüşürüz, sana da sporda kolay gelsin tatlım

Oalbilri canım bilemiyorum ama 40lar düğmeliyken rahatça çıksın bi bu 38leri de bi yıkıyım ben kotları falan da bi de öyle deniycem onlarda rahat olunca gerçekten ditmişler demektir evet tıckerına da bayıldım çokkk güzel maşallah darısı başıma:13: sana da kolay gelsin tatlım görüşmek üzreeee öpücüklerr

canım yorumun için çok teşekkür ederim benim minik göğüsler iyice yokolmaktan hallice oldular ön tarafıma uygun bir sütyen bulmak zor oluyor 85 filan olunca içinde kayboluyor 80 bile ön tarafım için acayip büyük acaba pamuk mu silikon mu doldursam ne ön tarafım tuhaf durmasın diye mecburen küçük çamaşır kullanıyorum bu kez de sırtımı sıkıyor şaştım kaldım:26:75 de olmaz şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…