Canım 2 de yeter 2- 2,5 idealizaten ben de bazen abartıyorum o yüzden 500ml lik şişemle içiyorum takip edeyim diye bugün 1,5lt bitti yatana kadar 2,5 olur büyük ihtimalle havalr da soğuk ya insanın canı istemiyo ama sıcak suya limon falan sık öyle iç canım o da olur tamalarsın 2ye
Ay evet yedim valla karmakarışık generoka-maydonoz-dereotu-kıvırcık-karnıbahar ve ton balığı koydum 1 tk da z. yağı...bugün bulgur koymadım 1 dilim çavdar ekmeği yedim yanında çok doydum valla şimdi de yeşil çayıma limon sıktım onı içicem birazılısın dasıcak zaten hiç içemem ben
Ay tatlım inşallah inşallah benim tam 6 hafta doldu ve 5.5 gitti biraz yavaşladı sanki bu ara ama geçen pazar kaçampım ciddiydi onun da etkisi var inşallah dengeliycem bu hafta ekmeği 2 şer dilim eskilttim çerez de hiç yemiyorum haftasonu çok yedim benim yağım da çok çerez bi süre yemiycem sanırım kuru meyve de hergün 1 hurma yiyorum ama bunlar dışında süt-yoğurt-sebze-meyve-et aynen devam inşallah kurtulucaz tüm yağlardan fazlalıklardan tatlım sağol bu mesajın çok motive etti beni maşallah 28kg super vermişsin belli zaten çok disiplinli spor yapıyosun menülerinde çok güzel inşallah gidecek hepimizden tüm fazlalıklar kilolar,yağlar:13:
Tatlım aksine çok iyi etmişsin meyve yanında 1-2yk yoğurt ya da fazlası da olur yemek çok tok tutuyo çok iyietmişsin![]()
sağol cnm,bende akşam yemeğini yapayım,kızım uyurken,oğlan mıkırdanııyor ama inş ağlamaz
buralardayım yine