• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım 2 de yeter 2- 2,5 idealizaten ben de bazen abartıyorum o yüzden 500ml lik şişemle içiyorum takip edeyim diye bugün 1,5lt bitti yatana kadar 2,5 olur büyük ihtimalle havalr da soğuk ya insanın canı istemiyo ama sıcak suya limon falan sık öyle iç canım o da olur tamalarsın 2ye

Ay evet yedim valla karmakarışık gene:1: roka-maydonoz-dereotu-kıvırcık-karnıbahar ve ton balığı koydum 1 tk da z. yağı...bugün bulgur koymadım 1 dilim çavdar ekmeği yedim yanında çok doydum valla şimdi de yeşil çayıma limon sıktım onı içicem birazılısın dasıcak zaten hiç içemem ben:68:

Ay tatlım inşallah inşallah benim tam 6 hafta doldu ve 5.5 gitti biraz yavaşladı sanki bu ara ama geçen pazar kaçampım ciddiydi onun da etkisi var inşallah dengeliycem bu hafta ekmeği 2 şer dilim eskilttim çerez de hiç yemiyorum haftasonu çok yedim benim yağım da çok çerez bi süre yemiycem sanırım kuru meyve de hergün 1 hurma yiyorum ama bunlar dışında süt-yoğurt-sebze-meyve-et aynen devam inşallah kurtulucaz tüm yağlardan fazlalıklardan tatlım sağol bu mesajın çok motive etti beni maşallah 28kg super vermişsin belli zaten çok disiplinli spor yapıyosun menülerinde çok güzel inşallah gidecek hepimizden tüm fazlalıklar kilolar,yağlar:16::13::65::8::10::nazar:

Tatlım aksine çok iyi etmişsin meyve yanında 1-2yk yoğurt ya da fazlası da olur yemek çok tok tutuyo çok iyietmişsin:16:

sağol cnm,bende akşam yemeğini yapayım,kızım uyurken,oğlan mıkırdanııyor ama inş ağlamaz
buralardayım yine

araöğünüm 1 madensuyu 1 kuru incir 3 badem. badem bitmmiş ondan

HUGOCUUUUUUUUUUUM NASILSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN KUZUCUUUUUUUUUUUUUUM:16: iyileştin mi artık plates canavarı pazartesiden itibaren görücez inşallah seni kardiyo sahalarında:60::nazar: ben bu ara daha çok uzaya gidiyorum 45dk-1st kadar ama cuma koşu bandı yapmak niyetindeyim:26:

HUGOCUUUUUUUUUUUM NASILSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN KUZUCUUUUUUUUUUUUUUM:16: iyileştin mi artık plates canavarı pazartesiden itibaren görücez inşallah seni kardiyo sahalarında:60::nazar: ben bu ara daha çok uzaya gidiyorum 45dk-1st kadar ama cuma koşu bandı yapmak niyetindeyim:26:

iyiyim bebişim nasıl olayım. evet artık pazartesiden itibaren koşu bandına. kociş grip olmuş inşallah tekrardan bana geçmez gerçi yeni başlamış gelince sıcak çorba içiririm portakal suyu sıkarım akşama ıhlamur demler içiririm üzerini örterim terledimiydi tamamdır

sabah bişey yoktu grip olmuştur kesin. bugün ilaçta veririm taze meyve suyu içiririm ıhlamur yemeğide yer inşallah geçer yarına bakalım

Tşk ederim. Hoş bulduk. Bu siteye bugün üye oldum benimde herkes gibi kilo problemim var. Şuan 69 kilodayım boyum 1.54 yani en az 10 kilo vermem lazım. Daha önce zayıftım bu tür bir sorunum yoktu hatta kilo vermekten ödüm kopuyordu sonra işim gereği doğuda bir ilçeye tayinim çıktı hareketsizlik beslenme alışkanlığının değişmesi derken 3 yılda 15 kilo aldım beni görenler tanıyamadı şimdi kesin kararlıyım eski sağlıklı kiloma dönmek istiyorum ama daha önce hiç kilo vermek için bir uğraşım olmadığı için bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum iki defa diyetisyene gittim akapuntur denemem oldu ama bir işe yaramadı birde şansımı burda deneyeceğim HADİ ARKADAŞLAR UZATIN YARDIM ELLERİNİZİ:40:
merhaba hoşgeldin burada yediğini içtiğini aktivitelerini paylaş.listeleri takip et
ve de en önemli kendi vücudunu her açııdan tanı canım

hoş bulduk teşkrlerde bişy sorcam gerçekten kilo verebildiniz mi bide kendiniz mi ne yiyeceğinize karar veriyosunuz yoksa diyetisyen önerileri mi son soru zenecal die bi ilaç varmış hiç kullandınız mı ilaç yardımı alıyormusnuz

hoşgeldin canım
ben kendi kendime zayıfladım .canım benim kısa ve öz hikayemi buradan okuyabilirsin.
:16:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...araligindakiler-birlikte-zayifliyor-4024.html

sabah bişey yoktu grip olmuştur kesin. bugün ilaçta veririm taze meyve suyu içiririm ıhlamur yemeğide yer inşallah geçer yarına bakalım

Geçmiş olsun tatlım griptir herhalde ohh bomba olur zaten bunlarla:16:

famirciğim nerelerde yahu ders çalışıyordur kuzum:16:Allah zihin açıklığı versin famiiiiiiiiiiiiiiiiir famiiiiiiiiiiiirrrrrrrrr nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:55::24::24:

aamninnnnnnnnnnnnnnn sizi bir özledim bir özledim anlatamam,sınav çıkışı koştur koştur geldim valla,2 sınavım vardı bugün iş yerindede yoğunluk hakimdi hiç fırsatım olmadı açıp bakmaya bile,
hemencik dünkü menümü yazayımmmm:61:

sabah
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
3 zeytim
2 dlm kepek ekmeği

ara
2 mandalina

öğle
5-6 çk kıymalı ıspanak
2 çk yoğurt
1 kase mercimek çorba
2 dlm kepek ekmeği

ara
2 mandalina

akşam
karnıbahar salatası
1 tatlı kaşığı tuzlu peynir
1çk zeytinyağı
1kase tarhana çorbası
1,5 çk kadar tavuk göğsü

ara
1 elma
3 tuzlu büskivi

öfffff nede çok yemişimmmmmm:59:

aamninnnnnnnnnnnnnnn sizi bir özledim bir özledim anlatamam,sınav çıkışı koştur koştur geldim valla,2 sınavım vardı bugün iş yerindede yoğunluk hakimdi hiç fırsatım olmadı açıp bakmaya bile,

sabah
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
3 zeytim
2 dlm kepek ekmeği

ara
2 mandalina

öğle
5-6 çk kıymalı ıspanak
2 çk yoğurt
1 kase mercimek çorba
2 dlm kepek ekmeği

ara
2 mandalina

akşam
karnıbahar salatası
1çk zeytinyağı
1kase tarhana çorbası
1,5 çk kadar tavuk göğsü

ara
1 elma
3 tuzlu büskivi

afiyet olsun canım liste gayet güzel

ne sınavıydı famircim bu ?

şu ana kadar yedikelrim ise

sabah
1 yumurta
1 üçgen peynir
1 dlm kepek ekmeği

ara
2 mandalina

öğle
2 parça fırında tavuk(baget büyüklüğündeydiler)
1 kase şehriye çorba
2 dlm kepek ekmeği
1 domates

ara
2 mandalina(birazdan 3 olabilir:60:)

akşam ne yicem karravermedim

menülerime yorum plsssssssssssssssss,
siz neler yaptınız bakim,geçmişe bakayım beni soran olmuş mu:27:

sabah
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
3 zeytim
2 dlm kepek ekmeği

ara
2 mandalina

öğle
5-6 çk kıymalı ıspanak
2 çk yoğurt
1 kase mercimek çorba
2 dlm kepek ekmeği

ara
2 mandalina

akşam
karnıbahar salatası
1çk zeytinyağı
1kase tarhana çorbası
1,5 çk kadar tavuk göğsü

ara
1 elma
3 tuzlu büskivi

famircim hoşgeldin canım akşam yemeğinde et yeseydin keşke yada sebze yemeği.1 çk zeytinyağı niye canım bağırsak çalıştırsın diyemi

famircim hoşgeldin canım akşam yemeğinde et yeseydin keşke yada sebze yemeği.1 çk zeytinyağı niye canım bağırsak çalıştırsın diyemi

tavuk da et sınıfına girmiyor galiba:44:nugyaaaaaaaaaaa okumuyon mu sen benim menümü bakim,karnıbahar var,tavuk var.tavuk göğsünü tatlı diyemi düşündünüz yoksa:60:

Back
X