60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nefret ediyorum kendimdenbi boğazıma hakim olamadım.az önce 1 fincan neskafenin yanında 1.5 gofret ve 2 tane yağlı tuzlu çubuklardan yedim.oof of benden adam olmaz....

ben bu kilolara nezaman gelicem offfffffff 2hafta önce 79kg idim geçen pazar 77.2kg idim bakalım bu hafta kaçım

züğürt tesellisi olacak ama ara öğüne sayılırmı ki acep..siz tatlı (yada abur cubur) krizinizi nasıl frenliyorsunuz.lütfen yardım edin

55 kiloydum,ne olduysa birkac ay icerisinde 9-10 kilo aldim..Bu aralar da istahim acilmis surekli yemek dusunuyorum..Yeniden 60 kilo olmak istiyorum en azindan 5 kilo versem yeter bana..Bugun ne yedigime biraz daha dikkat ettim ve en kisa zamanda spora basliyacagim..
Bakalim insallah boyle kalmam

züğürt tesellisi olacak ama ara öğüne sayılırmı ki acep..siz tatlı (yada abur cubur) krizinizi nasıl frenliyorsunuz.lütfen yardım edin

valla ben 2 buçuk haftadır bikere bile abur cubur yemedim saolsun kulağımdaki destekcim gerçekten işe yarıyor hiç canım istemiyor yalnız şu son üçgünde reglim olduğu için bikaç kaçamak yaptım bugün bitti ve yine canım hiç birşey istemiyor çok keyifliyim bunun sayesinde

destekçin neki canım

sevindim ama o kulağındaki desteği çıkarınca ne olacak.yani bir koruma programı filan varmı ki

sevindim ama o kulağındaki desteği çıkarınca ne olacak.yani bir koruma programı filan varmı ki

yok verdiğin kiloları kesinlikle geri almıyosun ama diyelimki almaya başladın hemen kutusundan çıkartıp tekrar takıcam vazgeçilmezim oldu bu benim artık çok rahatım

tavuk da et sınıfına girmiyor galiba:44:nugyaaaaaaaaaaa okumuyon mu sen benim menümü bakim,karnıbahar var,tavuk var.tavuk göğsünü tatlı diyemi düşündünüz yoksa

ay canım dur yeni geldim yerime kızz evet tavuk göğsünü tatlı diye anladım ben.karnabahar sebze ama şöyle biraz sulu bi sebze olsa diye düşündüm ben canım

nefret ediyorum kendimdenbi boğazıma hakim olamadım.az önce 1 fincan neskafenin yanında 1.5 gofret ve 2 tane yağlı tuzlu çubuklardan yedim.oof of benden adam olmaz....

yemeden önce buraya yazsaydın keşke bizde sana yeme derdik motive ederdik sende hırs yapıp yemezdin canım.:80: neyse olmuş bitmiş artık yapcak bişey yok

famircim sen öyle çikolatalı gofretler yamiyorsun değilmi canım cıssss yapar elini bile sürme sakın

kendi kendine takılabilecek bişeymi yoksa bir uzmana gitmek şartmı taktırmak için

evet satın aldıktan sonra kendin çok kolay bir şekilde takıyorsun zaten yaylı küpeler gibi esnek yani kulağının akupunktur noktasına takıyorsun ve herşeyi ona bırakıyorsun yani burda uzman sen oluyorsun çok basit

famircim sen öyle çikolatalı gofretler yamiyorsun değilmi canım cıssss yapar elini bile sürme sakın

sağol hügocuğum idare derdi işte,geçecek kadar bişyeler alırım sanırım.yemiyorum hügocum canım hiiiiççççç çikolata istemiyor,çook isterde 1 tane bonibon atıyorum ağzıma hafta bir falan tabi,hügocum bu arada beim pantalon belimden düşmeye başladı,ama göbeğim maşşah olduğu gibi duruyor,ee tatlıda neredeyse çok denemcek kadar azalttım,yani arada kaçamklarım oldu ama elle sayılır yani okadarcık,eee nası gitcek bu göbek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…