özeline bakarmasın canımcım
züğürt tesellisi olacak ama ara öğüne sayılırmı ki acep..siz tatlı (yada abur cubur) krizinizi nasıl frenliyorsunuz.lütfen yardım edin
valla ben 2 buçuk haftadır bikere bile abur cubur yemedim saolsun kulağımdaki destekcim gerçekten işe yarıyor hiç canım istemiyor yalnız şu son üçgünde reglim olduğu için bikaç kaçamak yaptım bugün bitti ve yine canım hiç birşey istemiyor çok keyifliyim bunun sayesinde
destekçin neki canım
sevindim ama o kulağındaki desteği çıkarınca ne olacak.yani bir koruma programı filan varmı ki
tavuk da et sınıfına girmiyor galiba:44:nugyaaaaaaaaaaa okumuyon mu sen benim menümü bakim,karnıbahar var,tavuk var.tavuk göğsünü tatlı diyemi düşündünüz yoksa
nefret ediyorum kendimdenbi boğazıma hakim olamadım.az önce 1 fincan neskafenin yanında 1.5 gofret ve 2 tane yağlı tuzlu çubuklardan yedim.oof of benden adam olmaz....
kendi kendine takılabilecek bişeymi yoksa bir uzmana gitmek şartmı taktırmak için
yemeden önce buraya yazsaydın keşke bizde sana yeme derdik motive ederdik sende hırs yapıp yemezdin canım.:80: neyse olmuş bitmiş artık yapcak bişey yok
famircim sen öyle çikolatalı gofretler yamiyorsun değilmi canım cıssss yapar elini bile sürme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?