sağol hügocuğum idare derdi işte,geçecek kadar bişyeler alırım sanırım.yemiyorum hügocum canım hiiiiççççç çikolata istemiyor,çook isterde 1 tane bonibon atıyorum ağzıma hafta bir falan tabi,hügocum bu arada beim pantalon belimden düşmeye başladı,ama göbeğim maşşah olduğu gibi duruyor,ee tatlıda neredeyse çok denemcek kadar azalttım,yani arada kaçamklarım oldu ama elle sayılır yani okadarcık,eee nası gitcek bu göbek
eee benim emsai bitti,öpüyorum hepiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tosticim maşallah barekellah Allahım nazarlardan korusun sen bu gidişle hemen 65 i göreceksin gibime geliyor canım .hadi hayırlısı inşallah:13:
sağlıkla gider inş. kılolar hepimizden benım çizelgeyede bir el atıver sana zahmet farmasicim sana abla demıyorum diyesim gelmıyor çünkü maşallah 22 lik çıtır gibisin
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXf0oaj/weight.png
tosticim en kısa zamanda yeni çizelgeyi yapmak dileğiyle canımcımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
akşam yemeğim 4 kaşık pırasa 2 kaşık bamya yemeği 3 kaşık bulgur yarım bardak yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği 1 kepçe tarhana. pırasam azdı yarının yemeğini bugünden yaptım bamya yaptım böylece 6 kaşığa tamamladım
akşam yemeğim 4 kaşık pırasa 2 kaşık bamya yemeği 3 kaşık bulgur yarım bardak yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği 1 kepçe tarhana. pırasam azdı yarının yemeğini bugünden yaptım bamya yaptım böylece 6 kaşığa tamamladım
Afiyet olsun tatlım çok güzel zengin bir akşam yemeği olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?