60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anladım canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

en aktif başlık burası ya bende sınırda sayılırım bu grupta yer almaya hakkazandım diyebilirim değilmi

genelde bahar aylarında rahat kiloveriyorum. ilk kez kışın ortasıdadiyete başladım.bugün 4.haftamın son günü gayet istikrarlı devam ediyorum.sadece 1 kere almam gereken kalorinin üzerine çıktım.bidaha daböyle bişi olmaması için çaba gösteriyorum.snuca ulaşmadan pes etmem ve bidaha başladığım yere geri dönmek istemiyorum bu sefer

canım pesetme bak negüzel kilovermişsin arda olur kaçamaklar iyidir hiçmiyemeyeceksin ömrün boyunca sadece ertesigünüz iyiyerek yani hafif yiyerek dengeleyeceksin bukdar

afiyet olsun canım hepsi güzel
bir çizelge niçin yapmıyorsun ?

ne diyebilirim ki süper tamsenlik olmuş hatta bügün kaçamka bile yok hergüne göre az bile olmuş maşşlah sana

herkese iyi akşamlar
keyifler iyidir umarım
akşam yemeğimi az önce yedim, geç oldu biliyorum ama bugün böyle oldu

akşam saat 5 gibi bi bardak tarçınlı sıcak süt içtim 5 dındıkla beraber
1 saat önce 5 fındık daha yedim
akşam yemeğim
1 kase brokoli salatası
1 ayran
1 göüğs etini haşladım, baharatlayıp 1 yk yağda kızarttım, yarısını yedim
ekmek yok

çok güzel canım afiyet olsun çokda hafif olmuş eti az bile yemişin bayılırım haşlanmış gögüse tuzla tuzla ye

afiyet olsun canım
çok ölçülü ve de herşeyden yemişsin daha ne olsun :13:

çok güzel canım afiyet olsun çokda hafif olmuş eti az bile yemişin bayılırım haşlanmış gögüse tuzla tuzla ye

sağol canım
saat geç olunca abartmayayım dedim
et kesti zaten, haşlarken tuzunu attım da kızartarken köri, pul biber, kırmızı toz biber ve karabibere bulayıp öyle kızarttım, gayet iyi oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…