60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:92::92::92::92::92::92:afiyetler olsun gayet güzel menüler bende yazım artık bugün yediklerimi

kahvaltı:
1 br su
1 dilim kek(kalınca bir dilim )
1 kuru kayısı
3 dilim peynir
2 zeytin
2 çatal erik reçeli
1 çatal ayva reçeli
1 br şekersiz çay

ara:aralarda bolca su her zaman ki gibi kuru kayısı yedim

öğlen:

6 kaşık mantılı nohut yemeği
4 çatal menemen
1 dilim çavdar ekmeği
2 küçük bardak ayran ( bayılıyorum ayrana)

saat 15:00 da 2 ince dilim revani yedim(kuranımız vardı ev sahibine ayıp olmasın diye)

kurandan sonra sporuma gittim 2 saat sporumu yaptım 1,5 lt ılık suyumu içtim spor boyunca kızlar ben bu suyun faydasını gördüğümü düşünüyorum

akşam:
5 yk patates salatası
3 dilim peynir
5 zeytin
2 çatal vişne reçeli
1 dilim çavdar ekmeği
2 br şekersiz çay

şu andada limonlu yeşil çayımın yanında

10 fındık
2 ceviz
10 kuru üzüm yiyorum

bugün cok yoruldum hem kuran hem spor akşam yemek yapasım gelmedi biraz atıştırmalık oldu bugün

selam kızlar bi bakmaya geldim menüler süper kendi adıma hep tam liste yazmanızı rica ediyorum. yol gösterici örnek oluyor bana açıkçası.sağolun :) nerudacım sen ara öğünlerini arttırdın mı bana mı öyle geldi canım.

bugün yapıcam yazmıştım yürüyüşümü yapamadım yorgun hissettim kendimi bi kırıklık var üzerimde atamadım hala.bi dışarı çıktım işim vardı biraz yürüdüm.

ayrıca bugün yazdığım listeye ek olarak bir şekersiz bol köpüklü türk kahvesi yanında bir eti sticks yedim.54 kaloricik

birde kahve içtim krema attım bir tatlı kaşığı soğudu yarısını anca içtim.sıfır şeker sert kahve bazen ağır geliyor da bana.

abartmadım umarım

bitter sticks 49 kalori haftada bi iki üç kere canım çekince yemeyi düşünüyorum ne dersiniz?
vücudu şaşırtmak konusunda da söylediklerinize katılıyorum.mesela ben ara öğünlerde takmışım iki galetaya bana hep aynı şeyleri yemek aynı saatte yemek ters geliyor kişiliğim itibariyle.dozajını kaçırmamak üzere değiştiricem artık menülerime yorum yapmaya devam edersiniz sevinirim.

Son düzenleme:

afiyet olsun canım ödüller de kararında senin gibi spor yapan biri için özellikle...
bir de akşam menüne bayıldım

yarın sporum yok ama halılarımı yıkamaya verdim yarın gelecekler onlar gelmeden evi temizleyecem bana iyi bir spor olacak

merhaba hoşgeldin yerinde bir karar canım :13:

afiyet olsun canım ödüller de kararında senin gibi spor yapan biri için özellikle...
bir de akşam menüne bayıldım
sağol tatlı dilli farmasi
patates salatasını cok severim akşam yemegim pek yemekten sayılmaz ama cok hafif oldu mideyi yormuyor arada böyle yapıyoruz biz eşimde cok seviyor kahvaltı türünü

ıyı aksamlar kızlar ben geldımmmm

nasılsınız bakımm oooo menuler sahane olmus heheh ben bugun acı badem kurabıyesı yedımm ama napım 1 haftadır cok canım kek bıskuvı ıstıyodu bugun yedım vallaaa olur o kadar dımı
haha

bugun pek bı keyıflıyım yada bı enerjı patlaması yasıyorumm bırı bana dur desın

canım vücut endeksine baktımda belli ki boyun kısa değil kilona göre vucut endeksin güzel görünüyor öyle asırı bir kilon yok gibi o yüzden kendini cokta sıkma gerçi çikolataya dayanamayan insanlar oluyor ben hiç aramam çikolata öncedende cok yemezdim belkide ondan bence canın ne istiyorsa ye tabi kararında eşim eline bir çikolata alır yemeye başlar görünce bazen canım ister bir ısrık alırım o kadar bunlada kilo alacaksam alayım yani diyeceğim herşeyden ye az az kararında ye

merhaba hoşgeldin yerinde bir karar canım :13:

merhaba öğretmenim hoşbulduk sevindim

tosti keşke azcık daha uzun olsaymışım 1.66 boyum.yok canım aşırı kilom yok artık biraz karnım var. çeke çeke o da kalmayacak ya haklısın kendimi sıkmasam daha iyi gibi.2 ay çok çok sıktım sonra patladım bir keresinde allahtan aşırıya kaçmadım.sen zorlanmamışsındır benim çikolatayla aram çok iyiydi bir zamanlar kalmadı eskisi gibi.bu sticks hoşuma gidiyor minik parçalara bölüp tadına vara vara yiyorum midemde küçüldü yiyemem ki eskisi gibi.haklısın kendini kilo verme sürecinde çok kısıtlamak katı yasaklar koymak zarar veriyor kişiye.bizzat yaşadım.

evet canım kesinlikle öyle sen şimdi kaç kilosun çizelgende cok kilo vermiş gibi durmuyorsunda o yüzden sordum yoksa değiştirmedin mi

hoşgeldin canım
boşver enerjik ol kimse dur demesin gel beraber kuduralım
acıbademi ben de severim afiyet olsun:13:

:13::13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…