60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol tatlı dilli farmasi
patates salatasını cok severim akşam yemegim pek yemekten sayılmaz ama cok hafif oldu mideyi yormuyor arada böyle yapıyoruz biz eşimde cok seviyor kahvaltı türünü

evet ya zevklerimiz de uyuşuyor canım

1 su bardağı patlamış mısır
1 elma
500 ml lik suyumu da içmeye başladım

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım:) 62 kiloyum 55 e düşme istiyorum neler yapıosunuz calışıorum ve spor yapamıorum henuz yeni evliyim cocuk düşünüorum ama önce zayıflamalıyım..:) yardım edinnn

:13::13::13::13:

evet canım kesinlikle öyle sen şimdi kaç kilosun çizelgende cok kilo vermiş gibi durmuyorsunda o yüzden sordum yoksa değiştirmedin mi

canım çünkü yeni geldim ben.30 kilo vermiş halim 66.7 buralarda değildim o zamanlar. ben iri kemikliyim bi de hala büyük gözüktüğümü düşünüyorum yok diyorlar.:44:
kalça yok bende karın var üst kollar biraz var üst bacaklarımda kalın.benim bi analiz edilmeye ihtiyacım var

Son düzenleme:
kızlar birde sunu keşfettim ben şimdi sporda 1,5 lt suyumu bitirip geliyorum
eve cok sıkışmış bir şekilde geliyorum tabi defalarca wc ye cıkıyorum kısa aralıklarla içtiğim suyun daha fazlasını atıyorum sanki vucudumdan ve tartıya cıktıgımda daha az cıkıyorum suyun faydası cok büyük gerçekten zaten vucut yağlarıda idrarla atıyormuş o yüzden bolca idrara cıkmak için su içmek lazım diye düşünüyorum

1 kahve fincanı leblebi aldım yanıma
belki hepsini yemem
canım çektiği için yiyorum, hergün hergün aynı meyveyi yemek istemedim

bide yeşil çay demledim daha doğrusu demlenmesini bekliyorum

1 kahve fincanı leblebi aldım yanıma
belki hepsini yemem
canım çektiği için yiyorum, hergün hergün aynı meyveyi yemek istemedim

bide yeşil çay demledim daha doğrusu demlenmesini bekliyorum

ben diyete başladıgımdan beridir hiç leblebi yedim çünkü şişkinlik yaptıgını düşünüyorum ama bakıyorumda burda genelde bayanlar leblebi yiyor rahatsız etmiyor mu sizleri:26:

bravo sana o zaman
maşallah

afiyet olsun farmasicim ben patlamış mısırı sevemedim bir türlü

canım bende az önce suyun faydasından bahsettim tam üzerine yazdın sende

enişten yaptı nasıl yemiyeyim elinden hatırı için pişmiş tavuk yerim nar gibi kızarmış

yazdıklarına katılıyorum arkadasım ben de bır suru sey oıkudum aynen dedıgın gıbı .ben de bugun elımden gelenı yaptım su ıcmek ıcın.2 lt ye yakın ıcmısım benım ıcın baya ıyı bır gelısme

ben diyete başladıgımdan beridir hiç leblebi yedim çünkü şişkinlik yaptıgını düşünüyorum ama bakıyorumda burda genelde bayanlar leblebi yiyor rahatsız etmiyor mu sizleri:26:

canım ben de 22 kasımda başladım ama ilk kez yiyorum leblebiyi
canım çekti sadece, tatlı türü şeyler çekti ama bitter falan yok evde, leblebiyi görünce biraz yiyeyim dedim :)

bu arada arkadaslar bır cok sayfada okudum spordan once ıcılen kahve tabııkı sekersız olacak metabolızmayı spor esnasında daha cok hızlandırıp daha cok kalorı yakılmasını saglıyormus.ıcındekı kafeın tabı.ben spora baslamadan mutlaka bı kahve ıcıyorum tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…