sağol tatlı dilli farmasi
patates salatasını cok severim akşam yemegim pek yemekten sayılmaz ama cok hafif oldu mideyi yormuyor arada böyle yapıyoruz biz eşimde cok seviyor kahvaltı türünü
:13::13::13::13:
evet canım kesinlikle öyle sen şimdi kaç kilosun çizelgende cok kilo vermiş gibi durmuyorsunda o yüzden sordum yoksa değiştirmedin mi
afiyet olsun farmasicim ben patlamış mısırı sevemedim bir türlü1 su bardağı patlamış mısır
1 elma
500 ml lik suyumu da içmeye başladım
hiç su içmiorum nerdeyse
1 kahve fincanı leblebi aldım yanıma
belki hepsini yemem
canım çektiği için yiyorum, hergün hergün aynı meyveyi yemek istemedim
bide yeşil çay demledim daha doğrusu demlenmesini bekliyorum
canım çünkü yeni geldim ben.30 kilo vermiş halim 66.7buralarda değildim o zamanlar. ben iri kemikliyim bi de hala büyük gözüktüğümü düşünüyorum yok diyorlar.:44:
kalça yok bende karın var üst kollar biraz var üst bacaklarımda kalın.benim bi analiz edilmeye ihtiyacım var
afiyet olsun farmasicim ben patlamış mısırı sevemedim bir türlü
canım bende az önce suyun faydasından bahsettim tam üzerine yazdın sende
enişten yaptı nasıl yemiyeyim elinden hatırı için pişmiş tavuk yerim nar gibi kızarmış
kızlar birde sunu keşfettim ben şimdi sporda 1,5 lt suyumu bitirip geliyorum
eve cok sıkışmış bir şekilde geliyorum tabi defalarca wc ye cıkıyorum kısa aralıklarla içtiğim suyun daha fazlasını atıyorum sanki vucudumdan ve tartıya cıktıgımda daha az cıkıyorum suyun faydası cok büyük gerçekten zaten vucut yağlarıda idrarla atıyormuş o yüzden bolca idrara cıkmak için su içmek lazım diye düşünüyorum
bravo sana o zaman
maşallah
ben diyete başladıgımdan beridir hiç leblebi yedim çünkü şişkinlik yaptıgını düşünüyorum ama bakıyorumda burda genelde bayanlar leblebi yiyor rahatsız etmiyor mu sizleri:26:
günde kaç lt su içiyorsunuz kızlar?benim yalnızca göbek var bacaklarım kollarım cırpı :)
allah muhabbetinizi arttırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?