tosticim buradan bakabilirsin yürüyüş programı canım
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
baktım canım
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
tşkkürler farmasicim bakıyorum ama ben bunla terleyemem herhalde:26:
tosticim öyle deme, çok güzel terletiyo, bide bunun 70dk olanı var, ben onu 45dk falan yapıyodum, acaip terletiyodu
[ı]öyleyse cok güzel canımcım
ve sizin ki daha ii aslında ben evde hayatta disipline giripte spor yapamam diyet yapamam anca salona gidicem o şekilde disipline giriyorum ve kılo verebiliyorum :26[/ı]:
neyse ben çıkıyom kızlar iyigecler
kızlar herkese merhaba!!
3ay içersinde 49 kilodan 59 kiloya çıktım iştah patlaması yüzünden..2 hafta önce kendi uyguladığım 5 günde 5kilo diyetiyle 4,5 kilo vermiştim ama boğazımı tutamadığımdan 3,5 geri aldım,bu pisboğazlığımdan resmen utanıyorum,evdekilerin yediğinin 3 katını yiyorum nerdeyse kıtlıktan çıkmış moddayım! artık kendimi dana gibi hissetmeye başladım:84: ama şuandan itibaren bende zayıflamaya karar verdim yarın isveç diyetine başlıyorum daha önce hiç denememiştim,ama gördüğüm kadarıyla sonuçları baya olumlu.deneyenler varsa tavsiyelerinizi yada farklı diyetlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 20 günde 6-7 kilo vermem gerek çok moralim bozuk yardım edin bana
merhaba günaydın hayırlı cumalar kızlar
sağlıklı ,mutlu ,huzurlu bir cuma gününü yaşamayı nasip etsin Rabbim...
afiyet olsun yasemincim...günaydın herkese
saat 7 de kahvaltı yaptım:2 dilim kepek ekmek, 1 dilim peynir, domates-salatalık, 3 yeşil biber, marul, nane, maydanoz, 2 kuru kayısı, 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı, 1 kivi, 1 ceviz, 3 badem, 3 fındık, 1 kupa yeşil çay
şimdide bir kahve pişirmeye gidiyorum
günaydin kizlar..herkeze hayirli cumalar...bende bugün erkenciyim.su an kahvaltimi yapiyorum..
1 dilim esmer ekmek
1 dal yesil sogan..
1 parca salatalik,,5 cm kadar
2 zeytin
yarim light mozarella
1/4 kk kadar küflü peynir
1 kupa yesil cay..birazdan cocuklari götüreceyim okula-krese
dün pilates yaptim..karin günüydü..bayagi yorucuydu karnim hala aciyo..ama acisin..yaglar gitsinde
yarinda tartilma günüm..:18:umarim yillar sonra ilk kez 5 li sayilari görebilirim..
teşekkür ederim canımafiyet olsun yasemincim...
lahana suyuda cok faydali kizlar tavsiye ederim..
ben bundan sonra iceceyim..bana cok iyi geliyo..insulin direnci icin cok iyiymis.
neyse ben cocuklari uyandirayim..ancak hazirlanirlar kahvaltilarini yaparlar..sonra görüsürüz
lahana suyuda cok faydali kizlar tavsiye ederim..
ben bundan sonra iceceyim..bana cok iyi geliyo..insulin direnci icin cok iyiymis.
neyse ben cocuklari uyandirayim..ancak hazirlanirlar kahvaltilarini yaparlar..sonra görüsürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?