hoşgeldin canımmerhaba kızlar aranıza yeni katıldım:) 62 kiloyum 55 e düşme istiyorum neler yapıosunuz calışıorum ve spor yapamıorum henuz yeni evliyim cocuk düşünüorum ama önce zayıflamalıyım..:) yardım edinnn
kişiden kişiye değişiyo canım ama 2-2,5 iyi fazla içme bencegünde kaç lt su içiyorsunuz kızlar?benim yalnızca göbek var bacaklarım kollarım cırpı :)
hoşgeldin almirakızlar herkese merhaba!!
3ay içersinde 49 kilodan 59 kiloya çıktım iştah patlaması yüzünden..2 hafta önce kendi uyguladığım 5 günde 5kilo diyetiyle 4,5 kilo vermiştim ama boğazımı tutamadığımdan 3,5 geri aldım,bu pisboğazlığımdan resmen utanıyorum,evdekilerin yediğinin 3 katını yiyorum nerdeyse kıtlıktan çıkmış moddayım! artık kendimi dana gibi hissetmeye başladım:84: ama şuandan itibaren bende zayıflamaya karar verdim yarın isveç diyetine başlıyorum daha önce hiç denememiştim,ama gördüğüm kadarıyla sonuçları baya olumlu.deneyenler varsa tavsiyelerinizi yada farklı diyetlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 20 günde 6-7 kilo vermem gerek çok moralim bozuk yardım edin bana
günaydın farmasi sanada hayırlı cumalarmerhaba günaydın hayırlı cumalar kızlar
sağlıklı ,mutlu ,huzurlu bir cuma gününü yaşamayı nasip etsin Rabbim...
çok güzel canım afiyet olsungünaydın herkese
saat 7 de kahvaltı yaptım:2 dilim kepek ekmek, 1 dilim peynir, domates-salatalık, 3 yeşil biber, marul, nane, maydanoz, 2 kuru kayısı, 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı, 1 kivi, 1 ceviz, 3 badem, 3 fındık, 1 kupa yeşil çay
şimdide bir kahve pişirmeye gidiyorum
hayırlı cumalar devrimcim kahvaltın güzel inşallah görürsün canım 5 li rakamlarıgünaydin kizlar..herkeze hayirli cumalar...bende bugün erkenciyim.su an kahvaltimi yapiyorum..
1 dilim esmer ekmek
1 dal yesil sogan..
1 parca salatalik,,5 cm kadar
2 zeytin
yarim light mozarella
1/4 kk kadar küflü peynir
1 kupa yesil cay..birazdan cocuklari götüreceyim okula-krese
dün pilates yaptim..karin günüydü..bayagi yorucuydu karnim hala aciyo..ama acisin..yaglar gitsinde
yarinda tartilma günüm..:18:umarim yillar sonra ilk kez 5 li sayilari görebilirim..
günaydın herkese ben daha bişey yemedim su içtim sadece
günaydınhenüz bişi yemedim yemek yemem en az 1 saati bulur gibi gözüküyor.dün dayanamayıp tartıya çıkmıştım öğlen 70.6 gelmiştim.her cuma tartılıyorum ve geleneği bozmadım yine tartıldım. üzerimdeki birkaç parça şeyide çıkarsaydım tartıda 6 ile başlayan sayılar görebilecektim ama 70.0 ide görmek fena sayılmaz en azından adet dönemine kadar boğazımı böyle tutmaya devam edersem 1 aya kalmaz fıstık gibi olurum diye umut ediyorum
herkese günaydınlar
bugün benim tartılma günümdü, geçen haftaki kilomla aynıyım, 58.6
zaten hissediyodum durduğunu, öyle de olmuş zaten
leslieye yeniden başlamam lazım, o çok iyi gelmişti bana
kahvaltımı da yazayım hemen
saat 8 gibi 1 bardak greyfurt suyu
8:30 gibi de 1 kase nesfit,poşetin dibinde kalanı boşaltınca kaseye nesfit biraz fazla geldi, onu 2 dilim ekmek yerine sayıcam bugün
bademciklerim yine kızarmış, acıyolar(
nane-limon içicem ben de şimdi
anca açılıyorum bengünaydın canım kahvaltınızı geç saate bırakmayın bence.geç olursa öğleni ve en öenmlisi akşamıda geç yiyeceksiniz akşam yemeğini 6-yada 7 gibi yerseniz iyi olur.yatana kadar yedikleriniz hazmedersiniz.
geçmiş olsun canım bademciklerden bende çok çekiyorum.sürekli şişiyorlar doktor ameliyet demişti bana ama 2 aydır aylık iğnesi var koruma iğnesi penisilin onu yaptırıyorum onu yaptırdığım halde bugün yine acıma hissediyorum boğazlarımda.afiyet olsun nesfitle doyuyomusun canım sen başka bişeyler yiyomusun.
günaydin kizlar..herkeze hayirli cumalar...bende bugün erkenciyim.su an kahvaltimi yapiyorum..
1 dilim esmer ekmek
1 dal yesil sogan..
1 parca salatalik,,5 cm kadar
2 zeytin
yarim light mozarella
1/4 kk kadar küflü peynir
1 kupa yesil cay..birazdan cocuklari götüreceyim okula-krese
dün pilates yaptim..karin günüydü..bayagi yorucuydu karnim hala aciyo..ama acisin..yaglar gitsinde
yarinda tartilma günüm..:18:umarim yillar sonra ilk kez 5 li sayilari görebilirim..
günaydın herkese
saat 7 de kahvaltı yaptım:2 dilim kepek ekmek, 1 dilim peynir, domates-salatalık, 3 yeşil biber, marul, nane, maydanoz, 2 kuru kayısı, 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı, 1 kivi, 1 ceviz, 3 badem, 3 fındık, 1 kupa yeşil çay
şimdide bir kahve pişirmeye gidiyorum
günaydın hanımlar akşam menüm ve sabahki menümü yazayım
akşam menü
bir kepçe şehriye çorbası(suyundan aldım şehriyesini yemedim)
6 yk pazı yemeği yağsız
marul salatası
biberiye turşusu 6-7 tane
bir dilim kepek ekmek
ilerleyen saatlerde
bir bardak kahveli şekersiz süt
bir elma-bir mandalina
sabah kahvaltı
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık
4 zeytin
2 kk tuzsuz peynir
biraz roka
bir dilim kepek ekmek
beşibiyerde çayımıda içtim şimdi
herkese günaydınlar
bugün benim tartılma günümdü, geçen haftaki kilomla aynıyım, 58.6
zaten hissediyodum durduğunu, öyle de olmuş zaten
leslieye yeniden başlamam lazım, o çok iyi gelmişti bana
kahvaltımı da yazayım hemen
saat 8 gibi 1 bardak greyfurt suyu
8:30 gibi de 1 kase nesfit,poşetin dibinde kalanı boşaltınca kaseye nesfit biraz fazla geldi, onu 2 dilim ekmek yerine sayıcam bugün
bademciklerim yine kızarmış, acıyolar(
nane-limon içicem ben de şimdi
hugocuk nerdeki dişçiyemi gitti yoksa:97: eşide hastaydı iyileşmiştir inşallah
sağol cnm yaptım şimdi,mısır gevreği yedim bir kase dolusu:)hoşgeldin canımburda az ve sık yiyerek zayıflıyoruz biz ve spor yapanlarda var yapamayanlarda var burayı takip edersen ve yadiklerini içtiklerini varsa yaptığın sporu yaz canım yardımcı oluruz sanada
kişiden kişiye değişiyo canım ama 2-2,5 iyi fazla içme bence
hoşgeldin almiracanım 5 günde verdiğin 4,5 kilo yağ değildir zaten kasdan vermişsindir büyük bir ihtimal zatenki hemen geri almışsın .az ve sık yiyerek zayıflıyoruz burda acele etmiyoruz canım spor yapan yapıyor yapamayan yapmıyor hergün yediklerini yaz buraya az yada çok biz yorumlarda bulunuruz canım
günaydın farmasi sanada hayırlı cumalar
çok güzel canım afiyet olsun
hayırlı cumalar devrimcim kahvaltın güzel inşallah görürsün canım 5 li rakamları
günaydın canım fazla vakit geçirme bi an önce yap canım kahvaltını satte önemli beslenmede
maşallah cnm darısı başımızaagünaydınhenüz bişi yemedim yemek yemem en az 1 saati bulur gibi gözüküyor.dün dayanamayıp tartıya çıkmıştım öğlen 70.6 gelmiştim.her cuma tartılıyorum ve geleneği bozmadım yine tartıldım. üzerimdeki birkaç parça şeyide çıkarsaydım tartıda 6 ile başlayan sayılar görebilecektim ama 70.0 ide görmek fena sayılmaz en azından adet dönemine kadar boğazımı böyle tutmaya devam edersem 1 aya kalmaz fıstık gibi olurum diye umut ediyorum
günaydın canım kahvaltınızı geç saate bırakmayın bence.geç olursa öğleni ve en öenmlisi akşamıda geç yiyeceksiniz akşam yemeğini 6-yada 7 gibi yerseniz iyi olur.yatana kadar yedikleriniz hazmedersiniz.
Afiyet olsun canımın içi ve dee yarın için de bol şansss inşallah hepimiz de hedeflediğimiz kilolara her gün daha da yaklaştığımı görürüz ve ulaşırız hedeflerimize:13:
Afiyet olsun yaseminciğim yine super bir kahvaltı dilerim doktordan güzel haberler alır sağlıkla ama daha hızlı kilo verisin canım hepimiz de ulaşırız inşallah hedeflerimize:13:
Nugyacıııııııııııııım günaydın şekercim nasılsın bugünafiyet olsun öğünler muhteşem
Afiyet olsun tatlım ya evet ben be bugün leslie mi yapsam diyorum leslie sanki daha çok kalori yaktırıyodu ben de öyle hissediyorum yani uzay da iyi yine onu da yaparım ama bu ara çok uzay yaptım (gerçi popocuğum küçüldü sanki) biraz değişiklik olsun leslie yapayım diyorum bugün
Ya evet nerde acaba??:26 bir sorun yoktur inşallah
bi kendime geleyim yapıcam leslieyi
her tarafım ağrıyo çünkü(
uzay yürüyüşü sıkılaştırıyo ama yağ yaktırmıyo bence
leslie de o kadar hareket ediyoruz ki yağlar yanıyo
ben kollarımın bile içten içten yandığını hissediyorum leslie yaparken
o yüzden biz yine ona geri dönelim bence tatlım
Günaydın herkese,
Dün yine tartıda minimumu gördükten sonra tozuttum. Niye böyle yapıyorum ben.
Öğlende kabak yiyecektim ama annem buzluktan kısırı çıkarmış, hemen çözülmüyor tabi yemeden gitti.Hadi atılmasın diye onu yiyeyim dedim. 5 yk yiyebildim.
Üstüne 1 kase tahin-pekmez yedim.3 yk vardır.
Sonraki öğünlerim dengeliydi ama.
45 dk 3 miles fast Leslie yaptım.
Bugünkü kahvaltım ;
1,5 dilim ekmek
2 zeytin
1 kk beyaz peynir
biraz çörekotu
3 yk domates suyu
2 çk bal
1 kupa biberiyeli,kimyonlu yeşil çay
Günaydııııııın hepinizeöpücüklerrrr
kahvaltımı yazayım
1 dilim çavdar ekmeği
1 adet lıght üçgen peynir
2 adet biber dolgulu yeşil zeytin (çokk severim ama tuzlu ve büyük olduklarından arada az miktarda yiyorum)
domates-salatalık-2 adet köy biberi
şimdi yeşil çaylı bitkiçayı karşımımı içiyorum
Bugün spor günüm leslie yapmayı planlıyorum ne zamandır hep uzaya gittim bugün leslie ya da koşu bandı yapıcam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?