60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım burda az ve sık yiyerek zayıflıyoruz biz ve spor yapanlarda var yapamayanlarda var burayı takip edersen ve yadiklerini içtiklerini varsa yaptığın sporu yaz canım yardımcı oluruz sanada
günde kaç lt su içiyorsunuz kızlar? benim yalnızca göbek var bacaklarım kollarım cırpı :)
kişiden kişiye değişiyo canım ama 2-2,5 iyi fazla içme bence
hoşgeldin almira canım 5 günde verdiğin 4,5 kilo yağ değildir zaten kasdan vermişsindir büyük bir ihtimal zatenki hemen geri almışsın .az ve sık yiyerek zayıflıyoruz burda acele etmiyoruz canım spor yapan yapıyor yapamayan yapmıyor hergün yediklerini yaz buraya az yada çok biz yorumlarda bulunuruz canım
merhaba günaydın hayırlı cumalar kızlar
sağlıklı ,mutlu ,huzurlu bir cuma gününü yaşamayı nasip etsin Rabbim...
günaydın farmasi sanada hayırlı cumalar
çok güzel canım afiyet olsun
hayırlı cumalar devrimcim kahvaltın güzel inşallah görürsün canım 5 li rakamları
günaydın herkese ben daha bişey yemedim su içtim sadece

günaydın canım fazla vakit geçirme bi an önce yap canım kahvaltını satte önemli beslenmede

günaydın henüz bişi yemedim yemek yemem en az 1 saati bulur gibi gözüküyor.dün dayanamayıp tartıya çıkmıştım öğlen 70.6 gelmiştim.her cuma tartılıyorum ve geleneği bozmadım yine tartıldım. üzerimdeki birkaç parça şeyide çıkarsaydım tartıda 6 ile başlayan sayılar görebilecektim ama 70.0 ide görmek fena sayılmaz en azından adet dönemine kadar boğazımı böyle tutmaya devam edersem 1 aya kalmaz fıstık gibi olurum diye umut ediyorum

günaydın hanımlar akşam menüm ve sabahki menümü yazayım
akşam menü
bir kepçe şehriye çorbası(suyundan aldım şehriyesini yemedim)
6 yk pazı yemeği yağsız
marul salatası
biberiye turşusu 6-7 tane
bir dilim kepek ekmek
ilerleyen saatlerde
bir bardak kahveli şekersiz süt
bir elma-bir mandalina
sabah kahvaltı
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık
4 zeytin
2 kk tuzsuz peynir
biraz roka
bir dilim kepek ekmek
beşibiyerde çayımıda içtim şimdi

günaydın canım kahvaltınızı geç saate bırakmayın bence.geç olursa öğleni ve en öenmlisi akşamıda geç yiyeceksiniz akşam yemeğini 6-yada 7 gibi yerseniz iyi olur.yatana kadar yedikleriniz hazmedersiniz.

herkese günaydınlar

bugün benim tartılma günümdü, geçen haftaki kilomla aynıyım, 58.6

zaten hissediyodum durduğunu, öyle de olmuş zaten

leslieye yeniden başlamam lazım, o çok iyi gelmişti bana

kahvaltımı da yazayım hemen

saat 8 gibi 1 bardak greyfurt suyu

8:30 gibi de 1 kase nesfit,poşetin dibinde kalanı boşaltınca kaseye nesfit biraz fazla geldi, onu 2 dilim ekmek yerine sayıcam bugün

bademciklerim yine kızarmış, acıyolar (
nane-limon içicem ben de şimdi

geçmiş olsun canım bademciklerden bende çok çekiyorum.sürekli şişiyorlar doktor ameliyet demişti bana ama 2 aydır aylık iğnesi var koruma iğnesi penisilin onu yaptırıyorum onu yaptırdığım halde bugün yine acıma hissediyorum boğazlarımda.afiyet olsun nesfitle doyuyomusun canım sen başka bişeyler yiyomusun.

anca açılıyorum ben zaten hakvaltı etmem yani tamamen yediklerimi bitirmem rahat 1 saatimi alıyor.10 da başlarsam 11de anca bitirebiliyorum tabağımdakileri. bi süre sonra 2-3 civarı tekrar acıkıyorum.eşimle yemeyi planlamadıysam sağlam bişiler yiyorum.yok eşimle yiceksem biraz atıştırıryorum.akşam 6-7 arasıda akşam yemeği yiyorum ki bu genelde yemek diye adlandırılmayacak şeyler oluyor.yemek yiyememek yemekle doymamak gibi bi kusurum var kahvaltı tarzı şeyler yemedikten sonra kendimi doymuş hissetmiyorum

sağol canım, biliyorum aynı dertten muzdaribiz şu aralar
ya benimkilerde yılbaşı öncesi bi şiştiler ondan beri de tam olarak iyileşmediler, ben de inatla doktora da gitmiyorum, belki iğne falan olsam düzelirim de
nesfitle doyuyorum canım ben, 7 yk koyuyorum, üzerinde öyle yazıyo ama bazen içine elma falan koyarsam 5 yk koyuyuorum, tarçın da koyduğum için tok tutuyo beni

ama bugün fazla geldi, dibinde kalmıştı kırıntısı çokmuş, 2 dilim ekmeğe eşdeğer oldu yani

Afiyet olsun canımın içi ve dee yarın için de bol şansss inşallah hepimiz de hedeflediğimiz kilolara her gün daha da yaklaştığımı görürüz ve ulaşırız hedeflerimize:13:

Afiyet olsun yaseminciğim yine super bir kahvaltı dilerim doktordan güzel haberler alır sağlıkla ama daha hızlı kilo verisin canım hepimiz de ulaşırız inşallah hedeflerimize:13:

Nugyacıııııııııııııım günaydın şekercim nasılsın bugün afiyet olsun öğünler muhteşem

Afiyet olsun tatlım ya evet ben be bugün leslie mi yapsam diyorum leslie sanki daha çok kalori yaktırıyodu ben de öyle hissediyorum yani uzay da iyi yine onu da yaparım ama bu ara çok uzay yaptım (gerçi popocuğum küçüldü sanki ) biraz değişiklik olsun leslie yapayım diyorum bugün

hugocuk nerdeki dişçiyemi gitti yoksa:97: eşide hastaydı iyileşmiştir inşallah

Ya evet nerde acaba??:26 bir sorun yoktur inşallah

sağol cnm yaptım şimdi,mısır gevreği yedim bir kase dolusu:)
maşallah cnm darısı başımızaa

cnm ben en geç,4-5 gibi yiyiyorum sonra bişey yemiyorum hiç,dayanabildiğim kadar böyle gideyim diyorum,olur mu ki acep?

bi kendime geleyim yapıcam leslieyi
her tarafım ağrıyo çünkü (

uzay yürüyüşü sıkılaştırıyo ama yağ yaktırmıyo bence
leslie de o kadar hareket ediyoruz ki yağlar yanıyo
ben kollarımın bile içten içten yandığını hissediyorum leslie yaparken
o yüzden biz yine ona geri dönelim bence tatlım

teşekkür ederim nerudacım.iyiyim canım sen nasılsın evet sabah erkende gelmemiş hugocuk topiğe inşallah bişey yoktur

Günaydın herkese,
Dün yine tartıda minimumu gördükten sonra tozuttum. Niye böyle yapıyorum ben.
Öğlende kabak yiyecektim ama annem buzluktan kısırı çıkarmış, hemen çözülmüyor tabi yemeden gitti.Hadi atılmasın diye onu yiyeyim dedim. 5 yk yiyebildim.
Üstüne 1 kase tahin-pekmez yedim.3 yk vardır.
Sonraki öğünlerim dengeliydi ama.
45 dk 3 miles fast Leslie yaptım.

Bugünkü kahvaltım ;
1,5 dilim ekmek
2 zeytin
1 kk beyaz peynir
biraz çörekotu
3 yk domates suyu
2 çk bal
1 kupa biberiyeli,kimyonlu yeşil çay

Günaydııııııın hepinize öpücüklerrrr

kahvaltımı yazayım

1 dilim çavdar ekmeği

1 adet lıght üçgen peynir

2 adet biber dolgulu yeşil zeytin (çokk severim ama tuzlu ve büyük olduklarından arada az miktarda yiyorum)

domates-salatalık-2 adet köy biberi

şimdi yeşil çaylı bitkiçayı karşımımı içiyorum

Bugün spor günüm leslie yapmayı planlıyorum ne zamandır hep uzaya gittim bugün leslie ya da koşu bandı yapıcam sanırım

Evet bence de gerçi ben uzayı 45dk-1st falan yapıyorum ve epey de terliyorum leslie gşibi yani ter miktarım ama yine de leslie de evet daha çok canım yanıyodu bugün leslie yapıcam sanırım:26:

beyaz16 canım 4-5 gibide çok erken olur yatana kadar acıkırsın tamam şimdi dayanıyor olabilirsin ama
aacıktım deyip bi yemeye başlarsan arkasını getirebilirsin hiç değilse hafif yiyeceklerle yada meyveyle geçiştir yatana kadar

priene arada kaçamaklar oluyor canım böyle yapcak bişey yok.canın tatlı istediki galiba tahin pekmez yemişsin dengelrsin canım başka bi menüyle sıkma canını.sabah kahvaltında az geldi bana ama daha önceden kaçırıdığın için normal diyeceğim

afiyet olsun canım çok güzel menü eee tabi uzaydakiler özlesin seni biraz öle hergün hergün görmek olmazki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…