60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım afiyet olsun kahvaltın çok güzel
kısır da yağlı değilse bulgur tok tutar asılnda ama tahin pekmez biraz fazla olmuş sanki dimi?

Evet bence de gerçi ben uzayı 45dk-1st falan yapıyorum ve epey de terliyorum leslie gşibi yani ter miktarım ama yine de leslie de evet daha çok canım yanıyodu bugün leslie yapıcam sanırım:26:

afiyet olsun canım
gayet güzel bi kahvaltı
yap yap, benim yerime de yap hatta :)))

teşekkür ederim nerudacım.iyiyim canım sen nasılsın evet sabah erkende gelmemiş hugocuk topiğe inşallah bişey yoktur

Sağol nugyacığım iyiyim ben de sen ne zaman zine ayrılıyodun bugün mü??

cnm valla bu sefer vermem lazım,çok köü hissedirum kendimi,daha çabuk vermeme yardımcı olacaksa ama sağlıklı olarak yemem,çoka cılıkda hissetmiyorum çünkü,son olarak yemek ve meycve yiyiyorum,gecede bazen süt içiyorum yetiyor,sabahda öyle deli gibi aç olmuyor,gece kalkıp atıştırıdım eskşdin ,yemek faaln değil,çikolata abur cubur şimdi kalkınca bir bardak su içiyorum

ben de şimdi ara yaptım
2 tane altınbaşak sunta bisküvi ve 5 kuru üzüm
üstüne de 5i1yerde içtim

afiyet olsun canım çok güzel menü eee tabi uzaydakiler özlesin seni biraz öle hergün hergün görmek olmazki canım

tabii şımarırlar sonra hem leslieciğim de özlemiştir beni

Tamam canım walk walk walk sana gelsin o zaman

Herkesin kahvaltısı çok güzel olmuş, afiyet olsun.

Hugocuğun eşi hastalanmış ya, o yüzden girememiştir herhalde.

ben de şimdi ara yaptım
2 tane altınbaşak sunta bisküvi ve 5 kuru üzüm
üstüne de 5i1yerde içtim
çok güzel canım afiyet olsun
Herkesin kahvaltısı çok güzel olmuş, afiyet olsun.

Hugocuğun eşi hastalanmış ya, o yüzden girememiştir herhalde.

olabilir priene eşide kıskançya biraz ben varken ne yapcan topiği demiştir belki

çok güzel canım afiyet olsun

olabilir priene eşide kıskançya biraz ben varken ne yapcan topiği demiştir belki

:) E haklı da ama.
Benimki de onun yanında bikgisayar başında olmamı istemiyor,benimle ilgilen diyor.
Kendi wcde gazete okuyup duruyor internetten 1 saat.Onun laptopu hep banyoda durur, böyle birşey göreniniz yoktur herhalde :)

herkese günayddınnnnnn
dünkü menümü yazayım

sabah
1yumurta
1 üçgen peynir
1 dlm kepek ekmeği

ara
2 mandalina

öğle

2 parça tavuk(baget büyüklüğündeydiler)
1 kase şehriye çorba
2dlm kepek ekmeği

ara
3 mandalina

akşam
1 tabak patates salatası(1 çk zeytinyağı ile)
yarım kase tarhana çorbası

ara
1elma
8 fındık
3 badem

afiyet olsun canım hepsi çok şık olmuş bence ama yoğurt yada ayranı da ihmal etme derim

merhaba kızlar

sabah kalkınca 250 ml ılık su

kahvaltım

1 dilim tam buğday ekmeği
1.5 kk kaşar peyniri
3 zeytin
2 tatlı kaşığı tahin-pekmez
250 ml şekersiz çay

okuldaki ara öğünlerim

ara: 300 ml şekersiz çay
ara: 250 ml ılık su
ara: 1 paket mavi- yeşil light çubuk kraker
5 fındık
200 ml muzlu süt

Son düzenleme:

canım afiyet olsun da sen sanırım her teneffüs bi ara yapıyosun :)

haklı tabi canım eşiyle ilgilensin zaten şimdi eşimi önemli bizmi önemliyiz dimi ama yalnız bırakmasın eşini

güzel famir afiyet olsun canım patates salatasının yanında ayranda olabilirdi canım

bunu bilmiyordum,tosticiğim sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…