60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklı tabi canım eşiyle ilgilensin zaten şimdi eşimi önemli bizmi önemliyiz dimi ama yalnız bırakmasın eşini

güzel famir afiyet olsun canım patates salatasının yanında ayranda olabilirdi canım

sağol nugyacım,patates yemiyordunuz diyette dimi,ama canım çok çekmişti,kayınvalidem pataesli gözlemeler yapmış anada ayırmış,bende patatesini yedim sadece,
aaaaaaaaaaaaaaa bazlamada yapmışonunda ucundan yemiştim azcık yazmayı unutmuşum,1 dlm beyaz ekmek eder sanırım dimi:26:

KKüyelerine yeniden merhaba.uzun süredir siteyi ziyaret etmiyordum.bugün bir bakayım derken ortak sorun olan kilo bölümü ilgimi çekti.bugün sabah bende tartıldım 69 kiloyum... korkunç bir durum ve zayıflamaya karar verdim.internette diyet sitelerine bakarken protein ağırlıklşı beslenmenin yağ yakımını artırdığını okudum ve yarından itibaren uygulayacağım .sizde bakabilirsiniz ATKINS DİYETİ bu konuyla ilgili.ben öyle listeyle falan beslenemem.ama beslenirken tercihlerimi proteinlerden yana kullanmayı düşünüyorum.yoğurt her öğün yemeyi düşünüyorum.arada süt içeceğim.beyaz et ve kuru baklagillr tüketeceğim. öyle önümede hafta 3 5 kilo gibi hedef koymayacağım çünkü moral bozmaktan başka bişeye yaramıyor.sağlıklı olmak için beslenmemi değiştirdiğimi düşüneceğim.bu arada protein diyetleri uzun süre değil en fazla 10 gün uygulanabiliyormuş.o yüzden ben listeye girmeden sırf protein değilde içinde sebze meyvede olan ağırlıklı protein diyeti yapmaya çalışcağım.umarım başarılı olurum.buradan yine sizlere bilgi veririm.ayrıca konuyla ilgili yorumlarınızıda bekliyoru. görüşürüz

Son düzenleme:
menüde
ekşili köfte(neyse artık)
makarna
salata varmış

salata,köfte ve 2 dlm kadar da kepek ekmeği yerim
sonra sınava gidicem,ben yavaştan hazırlanayaım öyleyse.

canım inye patates yenmesinki at fırına fırın torbasında yap çokda güzel oluyo arada sırada yap hiç bişey olmaz canım

slm kızlar
2bardak su
1tatlı kaşıgı bal
3diyet bsküvi
1yumurta
light peynir
şekersiz çay
afiyet olsun hepsi çok çok güzel canım
menüde
ekşili köfte(neyse artık)
makarna
salata varmış

salata,köfte ve 2 dlm kadar da kepek ekmeği yerim
sonra sınava gidicem,ben yavaştan hazırlanayaım öyleyse.

afiyet olsun seçim harika
sınavda başarılar bitanem

canım inye patates yenmesinki at fırına fırın torbasında yap çokda güzel oluyo arada sırada yap hiç bişey olmaz canım

bi ara böyle bir konu geçmişti sanki,yememek lazım gibi,kim dedi hatırlmaıyorum ama.orta boy 2,5 patates kadar yedim amam ben 1 tabak dolusu etti:26:

çok güzel bi menü

bi ara böyle bir konu geçmişti sanki,yememek lazım gibi,kim dedi hatırlmaıyorum ama.orta boy 2,5 patates kadar yedim amam ben 1 tabak dolusu etti:26:

evet yemeyenler var ama ben herşeyden yagsız bir şeklide yenirse zararı oalcagına inanmıyorum ogün ekmeklerini yemezsin yerdin

sagol farmsisi tşkler

selam kızlar
Ben yeni katılmıştım kilo bildirimi yapmıyomuyuz.Ben 73 tüm 72 olmuşum, 1 kilocum vermişim yani ( bide 70-79 ada yazyorum ben bir sakıncası var mı?Kızım acıkış beni yiycek, sonra tekrar uğrıycam...

famircim ben ne zaman oldu kızartma patates yemiyeli ama yemeklerimde patates kullanıyorum.1 ya da 2 elma dilim yerim baharatlı fırın poşetinde de yapıyorum canım

evet canım yemiyoruz patates.yani yediğin bir dilim ekmek kadarsa eder canım

bu kadar kilo ansıl veilir,nasl ama nasıllllllllllllllllllll

tbrkler canım brovooooooooooooooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…