haklı tabi canım eşiyle ilgilensin zaten şimdi eşimi önemli bizmi önemliyiz dimi ama yalnız bırakmasın eşini
güzel famir afiyet olsun canım patates salatasının yanında ayranda olabilirdi canım
sağol hocamevet dün ihmal ettim sütü yoğurdu farkındayımmm:26:
hugocukkkkkkkkk geldi balım merek ettik seni hayırdır iyisin dimi eşinde iyi
slm kızlar
2bardak su
1tatlı kaşıgı bal
3diyet bsküvi
1yumurta
light peynir
şekersiz çay
sağol nugyacım,patates yemiyordunuz diyette dimi,ama canım çok çekmişti,kayınvalidem pataesli gözlemeler yapmış anada ayırmış,bende patatesini yedim sadece,
aaaaaaaaaaaaaaa bazlamada yapmışonunda ucundan yemiştim azcık yazmayı unutmuşum,1 dlm beyaz ekmek eder sanırım dimi:26:
menüde
ekşili köfte(neyse artık)
makarna
salata varmış
salata,köfte ve 2 dlm kadar da kepek ekmeği yerim
sonra sınava gidicem,ben yavaştan hazırlanayaım öyleyse.
evet canımcım aynen dediğin gibi her teneffüs ara yapıyorum 1 saatte bir oluyor nasıl sence ?
slm kızlar
2bardak su
1tatlı kaşıgı bal
3diyet bsküvi
1yumurta
light peynir
şekersiz çay
afiyet olsun hepsi çok çok güzel canımslm kızlar
2bardak su
1tatlı kaşıgı bal
3diyet bsküvi
1yumurta
light peynir
şekersiz çay
menüde
ekşili köfte(neyse artık)
makarna
salata varmış
salata,köfte ve 2 dlm kadar da kepek ekmeği yerim
sonra sınava gidicem,ben yavaştan hazırlanayaım öyleyse.
canım inye patates yenmesinki at fırına fırın torbasında yap çokda güzel oluyo arada sırada yap hiç bişey olmaz canım
merhaba kızlar
sabah kalkınca 250 ml ılık su
kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
1.5 kk kaşar peyniri
3 zeytin
2 tatlı kaşığı tahin-pekmez
250 ml şekersiz çay
okuldaki ara öğünlerim
ara: 300 ml şekersiz çay
ara: 250 ml ılık su
ara: 1 paket mavi- yeşil light çubuk kraker
5 fındık
200 ml muzlu süt
bi ara böyle bir konu geçmişti sanki,yememek lazım gibi,kim dedi hatırlmaıyorum ama.orta boy 2,5 patates kadar yedim amam ben 1 tabak dolusu etti:26:
canım bana çok gelir ama sen ders boyunca konuşup ayaktaysan bide eritiyosundur
afiyet olsun canım
sağol nugyacım,patates yemiyordunuz diyette dimi,ama canım çok çekmişti,kayınvalidem pataesli gözlemeler yapmış anada ayırmış,bende patatesini yedim sadece,
aaaaaaaaaaaaaaa bazlamada yapmışonunda ucundan yemiştim azcık yazmayı unutmuşum,1 dlm beyaz ekmek eder sanırım dimi:26:
selam kızlar
Ben yeni katılmıştım kilo bildirimi yapmıyomuyuz.Ben 73 tüm 72 olmuşum, 1 kilocum vermişim yani( bide 70-79 ada yazyorum ben bir sakıncası var mı?Kızım acıkış beni yiycek, sonra tekrar uğrıycam...
selam kızlar
Ben yeni katılmıştım kilo bildirimi yapmıyomuyuz.Ben 73 tüm 72 olmuşum, 1 kilocum vermişim yani( bide 70-79 ada yazyorum ben bir sakıncası var mı?Kızım acıkış beni yiycek, sonra tekrar uğrıycam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?