famircim ben ne zaman oldu kızartma patates yemiyeli ama yemeklerimde patates kullanıyorum.1 ya da 2 elma dilim yerim baharatlı fırın poşetinde de yapıyorum canım
2 elma dilimi mi,ben koca 2,5 patates yedim yaaaaaaaaaaaa:26:
:) E haklı da ama.
Benimki de onun yanında bikgisayar başında olmamı istemiyor,benimle ilgilen diyor.
Kendi wcde gazete okuyup duruyor internetten 1 saat.Onun laptopu hep banyoda durur, böyle birşey göreniniz yoktur herhalde :)
selam kuzucuklarım ben geldim. akşam eşim çok hastaydı. uyumadık gece. ne yediyse çıkarttı malesef ateş vardı. neyseki midesi az düzelince ben ıhlamur içirdim ilaç verdim gece terledi. o kadar çok terlediki anlatamam. sabah 8 de kalktım salonu sildim topladım havalandırdım. eşime güzel bir kahvaltı hazırladım taze portakal sıktım falan yedi güzelce. ilaçlarınıda içti şimdi iyi. gece pek uyuyamadığı için uyuyor benim kahvaltım bugün 9 da yedim eşimle geç oldu ama bende bugünü kalkış saatime göre yapacağım artık.
selam kuzucuklarım ben geldim. akşam eşim çok hastaydı. uyumadık gece. ne yediyse çıkarttı malesef ateş vardı. neyseki midesi az düzelince ben ıhlamur içirdim ilaç verdim gece terledi. o kadar çok terlediki anlatamam. sabah 8 de kalktım salonu sildim topladım havalandırdım. eşime güzel bir kahvaltı hazırladım taze portakal sıktım falan yedi güzelce. ilaçlarınıda içti şimdi iyi. gece pek uyuyamadığı için uyuyor benim kahvaltım bugün 9 da yedim eşimle geç oldu ama bende bugünü kalkış saatime göre yapacağım artık.
geçmiş olsun hugocuk
Geçmiş olsun hugocuk eşine.
Bu gece daha iyi olur herhalde.
Kuşlar yüzünden mi her gün salonu süpürüp siliyorsun?
sağol canım. ben ilkönce önemsiz soğuk algınlığı sandım ama değilmiş. aynı benim geçen gün hastalanmıştımya onun gibi oldu. benden eşime geçmiş anlaşılan. ama ben ıhlamurla falan terlettim. terlemesydi bugünde kötü olurdu. şimdi iyi şükürki uyuyo
hugocuk geçmiş olsun tekrardan canım
hugom geçmiş olsun canım
bu aralar salgın galiba
ben hala düzelemedim
kardeşim ankarada aynı şekilde hasta
öğlen yemeği yiyeceğim fesleğenli ekşili yağsız yeşil salata körili tavuk ve 1 dilimde tam buğday ekmeği
ben hep buaralardayım,okuyorum ama yazmaya fırsat kalmıuor,evişi,çocuklar derken,
sabak 2 bardak su,mısır gevreği bir kase yedim,şimdi bir kese haşlanmış bezelye yoğurtlu yedim ara öğün falan kalmadı,yeşil çay demledim onu içerim birazdan,fırsat kalmıyor ki bişey yapmaya,
takipteyim ama sizi
:) E haklı da ama.
Benimki de onun yanında bikgisayar başında olmamı istemiyor,benimle ilgilen diyor.
Kendi wcde gazete okuyup duruyor internetten 1 saat.Onun laptopu hep banyoda durur, böyle birşey göreniniz yoktur herhalde :)
herkese günayddınnnnnn
dünkü menümü yazayım
sabah
1yumurta
1 üçgen peynir
1 dlm kepek ekmeği
ara
2 mandalina
öğle
2 parça tavuk(baget büyüklüğündeydiler)
1 kase şehriye çorba
2dlm kepek ekmeği
ara
3 mandalina
akşam
1 tabak patates salatası(1 çk zeytinyağı ile)
yarım kase tarhana çorbası
ara
1elma
8 fındık
3 badem
merhaba kızlar
sabah kalkınca 250 ml ılık su
kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
1.5 kk kaşar peyniri
3 zeytin
2 tatlı kaşığı tahin-pekmez
250 ml şekersiz çay
okuldaki ara öğünlerim
ara: 300 ml şekersiz çay
ara: 250 ml ılık su
ara: 1 paket mavi- yeşil light çubuk kraker
5 fındık
200 ml muzlu süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?