60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kuzucuklarım ben geldim. akşam eşim çok hastaydı. uyumadık gece. ne yediyse çıkarttı malesef ateş vardı. neyseki midesi az düzelince ben ıhlamur içirdim ilaç verdim gece terledi. o kadar çok terlediki anlatamam. sabah 8 de kalktım salonu sildim topladım havalandırdım. eşime güzel bir kahvaltı hazırladım taze portakal sıktım falan yedi güzelce. ilaçlarınıda içti şimdi iyi. gece pek uyuyamadığı için uyuyor benim kahvaltım bugün 9 da yedim eşimle geç oldu ama bende bugünü kalkış saatime göre yapacağım artık.

var benim eşim. wcde cep telefonundan internete girer oyun oynar. aynen yanında olduğum zaman internete girmemi istemez eğer ma. seyretmiyorsa. maç seyrederken kendini kaybettiği için pek ne yaptığımla ilgilenmez

geçmiş olsun hugocuk

Geçmiş olsun hugocuk eşine.
Bu gece daha iyi olur herhalde.
Kuşlar yüzünden mi her gün salonu süpürüp siliyorsun?

geçmiş olsun hugocuk

sağol canım. ben ilkönce önemsiz soğuk algınlığı sandım ama değilmiş. aynı benim geçen gün hastalanmıştımya onun gibi oldu. benden eşime geçmiş anlaşılan. ama ben ıhlamurla falan terlettim. terlemesydi bugünde kötü olurdu. şimdi iyi şükürki uyuyo

Geçmiş olsun hugocuk eşine.
Bu gece daha iyi olur herhalde.
Kuşlar yüzünden mi her gün salonu süpürüp siliyorsun?

sağol canım. evet kuşlarımdan dolayı hergün salonu silip süpürüyorum havalandırıyorum erkenden

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun iyiymişya sevindim zor hastalıkya

hugocuk geçmiş olsun tekrardan canım

sağol balım.vücut dirençsizliğinden falan değil çünkü öyle olsaydı benden eşime geçmezdi o diyet yapmıyorki. grip işte ben oldum eşimde oldu. diyetle sporla hiç alakası yok eşimide çok hırpaladı

hugom geçmiş olsun canım
bu aralar salgın galiba
ben hala düzelemedim
kardeşim ankarada aynı şekilde hasta

öğlen yemeği yiyeceğim fesleğenli ekşili yağsız yeşil salata körili tavuk ve 1 dilimde tam buğday ekmeği

ben hep buaralardayım,okuyorum ama yazmaya fırsat kalmıuor,evişi,çocuklar derken,
sabak 2 bardak su,mısır gevreği bir kase yedim,şimdi bir kese haşlanmış bezelye yoğurtlu yedim ara öğün falan kalmadı,yeşil çay demledim onu içerim birazdan,fırsat kalmıyor ki bişey yapmaya,
takipteyim ama sizi

öğlen yemeği yiyeceğim fesleğenli ekşili yağsız yeşil salata körili tavuk ve 1 dilimde tam buğday ekmeği

afiyet olsun kızlarrrrrrrrr

supermiş benim babam öyledir gazete okur girdi mi çıkmaz ben çok seriyimdir o konuda zaten yetişemiyorum gün yetmiyo tuvalette okadar vakit geçiremem ama erkekler bu konuda daha başarılı

Hugocukcuuuuuuuuum hoşgeldin kuzucum çok çok geçmiş olsun valla havalr bir garip ondan herkes hasta ama sen iyileştirmişsin hemen güzel güzel bakıp

Patatesler abartı olmak kaydıyla genel olarak başarılı ama durup durup akşam öğününde ya patates ya bir beyaz unlu bişey yemene de hayranım

bir farmasi gününde daha sizlerleyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz programımzıa hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…