60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yemeğimi yedim geldim kızlar bir kepçe mercimek çorbası,salata,bir tane fırında tavuk but bir dilim normal ince ekmek(kepek ekmeği kalmamış) pilav yemedim.

sağol nerudacım terledi geçti terlemesydi bugünde kıvranıyor olurdu. çok ağrı yapıyor

yemeğimi yedim geldim kızlar bir kepçe mercimek çorbası,salata,bir tane fırında tavuk but bir dilim normal ince ekmek(kepek ekmeği kalmamış) pilav yemedim.

Afiyet olsun nugyacığım ben de bugün misler gibi et suyuna mercimek çorbası yaptım içine de bir havuç,bir büyük soğan,bir orta boy patates attım kimyon-nane-kırmızı biber-karabiber-tuz ...mis gibi koktu evin içi aslında akşama yapmıştım ama çok canım istedi ve öğlen de 1 kepçe çorbamdan (bu arad et suyuna yaptım zaten ekstra yağ koymadım çorbalara bazen hiç koymuyorum bile) 2-3yk kaşığı ıspanak-kabak-tavuk karışımı yemeğimimden 1 kase de yoğurt yerim bellki 1 dilim de ekmek yedikten sonra yazıcam nekadar ne yediğimi

maşallah ne kadar hamaratsın senden süper ev hanımı olur

sağol nerudacım terledi geçti terlemesydi bugünde kıvranıyor olurdu. çok ağrı yapıyor

Hiç unutmuyorum eski iş yerimde bir güldane ablam vardı birgün aniden nasıl ateşim çıktı nasıl halsiz kaldım masaya başımı koydum hareket edicek halim yok, süt ısıttı içine de bolca karabiber koydu içtim sıcak sıcak kızlar bu beni bir terletti anlatamam ve 1 saat içinde kendine geldim terlemek çok faydalı neyse ki yanımda başka giyecek vardı üzerimi de değişince hiçbir sorun kalmadı ama terlemenin faydası anlatılmaz karabiberli süt de ateş, halszlik durumunda çok iyi geliyor aklınızda olsun

Son düzenleme:

bende koyarım bazen mercimek çorbasına havuç patates ama malum dikkat ediyoruzya onun için koymuyorum bende evde.et suyuylada mükemmel olur.menün güzel canım.afiyetler olsun sana

sağol tatlım inan çok işime yarayacak allah razı olsun. öksürük olduğu zamanda ben balın içine az karabiber ekleyip 1 yada 2 kaşık yediririm eşime hemen keser öksürük şurubunun kesemediği keser

maşallah ne kadar hamaratsın senden süper ev hanımı olur

Teşekkür ederim hugocukcuğum senin kadar olmasam da ben çocukluğumdan beri hep düzenli bi insan oldum anneme de çok ayrdım ederdim lavaboları ovardımtoz alırdım hala antebe gittiğimde annem söyler hiç bens enin gibi ev toplayamıyorum diyecanım benim...özledim çokk ay sonunda gidicem görücem inşallah bizimkileri bikaç gün.

E 10 yıldır da tek yaşıyorum ama üniversitedeyken arkadaşlarım ev yemeği yemeye bana gelirdi öğrenci için bulunmaz nimet tabii ben normal ev düzeninde yaşıyorum hep yani sebze yemeğimi,çorbamı yaparım buzluğumda hep dondurulmuş nohut,fasulye,et sularım v.s bulunur bi de antepli olunca o düzene alışıyor insan evindekini devam ettiriyor.Allah rahmet eylesin babaannem de çok güzel yemek yapardı ondan da çok şey öğrendim yani tabii onun kadar ağır yemekler yapmıyorum ama bilirim içliköfte,kuru patlıcan dolması falan yapmayı hatta bir ara bir kafe açmak niyetindeydim sonra işimolursa bukadar keyif almam diye sıkılırım diye vazgeçtim ama severim yemek yapmayıevim de genelde düzenli derli topludur ama senin kadar temizlik yapamıyorum o kesin o konuda biraz tembelim yani mutfağım banyon tuvaletim hep en temiz tuttuğum yerlerdir ama kedi olunca valla ben senin gibi hergün süpürüp silemiyorum dışarda çalışırken de korumaya çaışırdım düzenimi şimdi evden açlışyıroum tabii daha bi düzen geliyo o zaman ama kilolar da geliyo inşallah gidecek tabii tüm fzlalıklarrr sağlıklı beslenmeyle-sporla inşallah kutulucaz hepimiz de:13:

bende koyarım bazen mercimek çorbasına havuç patates ama malum dikkat ediyoruzya onun için koymuyorum bende evde.et suyuylada mükemmel olur.menün güzel canım.afiyetler olsun sana

Sağol canımın içi valla koca tencere zaten bana o bir patatesle havuçtan ne kadar düşecek ki çorbaya koyuyorum ben ama mesela bezelye ya da ne biliyim herhangi bir patatesli-havuçlu yemeğin patatesini,havucunu yemiyorum

Sağol canımın içi valla koca tencere zaten bana o bir patatesle havuçtan ne kadar düşecek ki çorbaya koyuyorum ben ama mesela bezelye ya da ne biliyim herhangi bir patatesli-havuçlu yemeğin patatesini,havucunu yemiyorum

kız koca bi tenceremi desene 4-5 gün boyunce burda hergün mercimek çorbası yazını görcez yani iç iç bitmez e zaten birer kepçe içiyoruz.şaka bi yana canım valla bende çorba yaptımmı 3-4 5 gün gidiyor eşim bazen işte oluyo akşam yemeğini ya yiyp geliyo yada gelince yiyo e tabi yemeklerde kalıyo ertesi güne kalsın bozulmadıktan sonra zararı yok hem kışdayız yazın olsa sorun olurda.

neruda sen hangi şehirdesin canım.ben seni evlisin diye biliyordum 10 yıldır yalnız yaşıyorum deyince anladım bekar olduğunu

evde dur diemiyorum kendime galiba,iş yerinde mecburen duuryorum çünkü yiyecek bişey getirmiyorum.nerudacım kayınvalidem bazlmalar,gözlemeler yapmış ben sadece bazlamnın ucundan yedim bide gözlemnin yağsız tuzsuz patatesinden,yani onuda çok görmeyin bana.ben ki hamurişi bağımlıısı olarak,yine iyi dayandım bense ,kendimi tebrik etmiştim oysa

antepte 5 yıl kaldım,liseyi orda okudum,çooooooooookkkk sevrim antepi ve anteplileri

teşekkür ederim canım he valla öyle kafasına göre takılan FARMASİ
tatlım bence süper ötesi olmuş afiyet olsun

canımcım zevklerimiz uyuşuyor mercimek çorbasını aynen ben de senin gibi yaparım ya kırmızı et sulu ya da hindi veya tavuk sulu özellikle çocuklar için mutlaka çorbalara et suyu koymak için tavuk hindi et haşlarım arada gramını bile ziyan etmem et sularının

hatta mercimek çorbamın içerisine 2- 3 yk bulgur 2-3 kaşık pirinç de ekleyerek yapardım. şimdi genelde havuç ve patatesle yapıyorum . ama bulgur ya da pirinç ya da her ikisinden çok az koyarak da tavsiye ederim. karabiber kırmızı biber kekik nane koymak da arzunuza kalmış.çok güzel olur ama.
sebzeli tahıllı baharatlı mis gibi olur

Son düzenleme:
öğlen menüm

2 dilim tam buğday ekmeği ve 2 ince dilim kaşar peyniri ile yapılmış ketçaplı tost.
250 ml ayran

Son düzenleme:
kızlar okuldayım okulda deneme sınavı var ben de laptopumu götürdüm canım sıkılmasın diye
şimdi sınav bitmek üzere görüşürüz kızlar

herkese merhabalar

ben de kahvaltı yaptım ama bişi anlamadım
3 hafta önce bulaşık makinesi almıştık, bugün öğleyin kurmaya geldiler tabi benim kahvaltı da biraz güme gitti, yarısında geldiler, bi yarım saat ara verdim sonra devam ettim ama hemen yazayım

1 yumurtadan omlet
1 yeşil zeytin
1 domates ( 3-4 dilim kaldıX)
salatalık
1 kk beyaz peynir
2 çay kaşığı bal
yarım sigara böreği, sırf değişiklik olsun diye yedim onu

afiyet olsun canım bulaşık makinanıda güle güle kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…