yemeğimi yedim geldim kızlar bir kepçe mercimek çorbası,salata,bir tane fırında tavuk but bir dilim normal ince ekmek(kepek ekmeği kalmamış) pilav yemedim.
Afiyet olsun nugyacığım ben de bugün misler gibi et suyuna mercimek çorbası yaptım içine de bir havuç,bir büyük soğan,bir orta boy patates attım kimyon-nane-kırmızı biber-karabiber-tuz ...mis gibi koktu evin içi aslında akşama yapmıştım ama çok canım istedi ve öğlen de 1 kepçe çorbamdan (bu arad et suyuna yaptım zaten ekstra yağ koymadım çorbalara bazen hiç koymuyorum bile) 2-3yk kaşığı ıspanak-kabak-tavuk karışımı yemeğimimden 1 kase de yoğurt yerim bellki 1 dilim de ekmekyedikten sonra yazıcam nekadar ne yediğimi
sağol nerudacım terledi geçti terlemesydi bugünde kıvranıyor olurdu. çok ağrı yapıyor
Afiyet olsun nugyacığım ben de bugün misler gibi et suyuna mercimek çorbası yaptım içine de bir havuç,bir büyük soğan,bir orta boy patates attım kimyon-nane-kırmızı biber-karabiber-tuz ...mis gibi koktu evin içi aslında akşama yapmıştım ama çok canım istedi ve öğlen de 1 kepçe çorbamdan (bu arad et suyuna yaptım zaten ekstra yağ koymadım çorbalara bazen hiç koymuyorum bile) 2-3yk kaşığı ıspanak-kabak-tavuk karışımı yemeğimimden 1 kase de yoğurt yerim bellki 1 dilim de ekmekyedikten sonra yazıcam nekadar ne yediğimi
Hiç unutmuyorum eski iş yerimde bir güldane ablam vardı birgün aniden nasıl ateşim çıktı nasıl halsiz kaldım masaya başımı koydum hareket edicek halim yok, süt ısıttı içine de bolca karabiber koydu içtim sıcak sıcak kızlar bu beni bir terletti anlatamam ve 1 saat içinde kendine geldim terlemek çok faydalı neyse ki yanımda başka giyecek vardı üzerimi de değişince hiçbir sorun kalmadı ama terlemenin faydası anlatılmaz karabiberli süt de ateş, halszlik durumunda çok iyi geliyor aklınızda olsun
maşallah ne kadar hamaratsın senden süper ev hanımı olur
bende koyarım bazen mercimek çorbasına havuç patates ama malum dikkat ediyoruzya onun için koymuyorum bende evde.et suyuylada mükemmel olur.menün güzel canım.afiyetler olsun sana
Sağol canımın içi valla koca tencere zaten bana o bir patatesle havuçtan ne kadar düşecek kiçorbaya koyuyorum ben ama mesela bezelye ya da ne biliyim herhangi bir patatesli-havuçlu yemeğin patatesini,havucunu yemiyorum
Patatesler abartı olmak kaydıyla genel olarak başarılıama durup durup akşam öğününde ya patates ya bir beyaz unlu bişey yemene de hayranım
bir farmasi gününde daha sizlerleyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz programımzıa hoşgeldiniz
yemeğimi yedim geldim kızlar bir kepçe mercimek çorbası,salata,bir tane fırında tavuk but bir dilim normal ince ekmek(kepek ekmeği kalmamış) pilav yemedim.
afiyet olsunnnnnnnnnnnn,güzel menü
Teşekkür ederim hugocukcuğumsenin kadar olmasam da ben çocukluğumdan beri hep düzenli bi insan oldum anneme de çok ayrdım ederdim lavaboları ovardımtoz alırdım hala antebe gittiğimde annem söyler hiç bens enin gibi ev toplayamıyorum diye canım benim...özledim çokk ay sonunda gidicem görücem inşallah bizimkileri bikaç gün.
E 10 yıldır da tek yaşıyorum ama üniversitedeyken arkadaşlarım ev yemeği yemeye bana gelirdi öğrenci için bulunmaz nimet tabii ben normal ev düzeninde yaşıyorum hep yani sebze yemeğimi,çorbamı yaparım buzluğumda hep dondurulmuş nohut,fasulye,et sularım v.s bulunur bi de antepli olunca o düzene alışıyor insan evindekini devam ettiriyor.Allah rahmet eylesin babaannem de çok güzel yemek yapardı ondan da çok şey öğrendim yani tabii onun kadar ağır yemekler yapmıyorum ama bilirim içliköfte,kuru patlıcan dolması falan yapmayı hatta bir ara bir kafe açmak niyetindeydim sonra işimolursa bukadar keyif almam diye sıkılırım diye vazgeçtim ama severim yemek yapmayıevim de genelde düzenli derli topludur ama senin kadar temizlik yapamıyorum o kesin o konuda biraz tembelim yani mutfağım banyon tuvaletim hep en temiz tuttuğum yerlerdir ama kedi olunca valla ben senin gibi hergün süpürüp silemiyorumdışarda çalışırken de korumaya çaışırdım düzenimi şimdi evden açlışyıroum tabii daha bi düzen geliyo o zaman ama kilolar da geliyo inşallah gidecek tabii tüm fzlalıklarrr sağlıklı beslenmeyle-sporla inşallah kutulucaz hepimiz de :13:
teşekkür ederim canım he valla öyle kafasına göre takılan FARMASİPatatesler abartı olmak kaydıyla genel olarak başarılıama durup durup akşam öğününde ya patates ya bir beyaz unlu bişey yemene de hayranım
bir farmasi gününde daha sizlerleyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz programımzıa hoşgeldiniz
tatlım bence süper ötesi olmuşyemeğimi yedim geldim kızlar bir kepçe mercimek çorbası,salata,bir tane fırında tavuk but bir dilim normal ince ekmek(kepek ekmeği kalmamış) pilav yemedim.
herkese merhabalar
ben de kahvaltı yaptım ama bişi anlamadım
3 hafta önce bulaşık makinesi almıştık, bugün öğleyin kurmaya geldiler tabi benim kahvaltı da biraz güme gitti, yarısında geldiler, bi yarım saat ara verdim sonra devam ettim ama hemen yazayım
1 yumurtadan omlet
1 yeşil zeytin
1 domates ( 3-4 dilim kaldıX)
salatalık
1 kk beyaz peynir
2 çay kaşığı bal
yarım sigara böreği, sırf değişiklik olsun diye yedim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?