afiyet olsun canım bulaşık makinanıda güle güle kullan canım
herkese merhabalar
ben de kahvaltı yaptım ama bişi anlamadım
3 hafta önce bulaşık makinesi almıştık, bugün öğleyin kurmaya geldiler tabi benim kahvaltı da biraz güme gitti, yarısında geldiler, bi yarım saat ara verdim sonra devam ettim ama hemen yazayım
1 yumurtadan omlet
1 yeşil zeytin
1 domates ( 3-4 dilim kaldıX)
salatalık
1 kk beyaz peynir
2 çay kaşığı bal
yarım sigara böreği, sırf değişiklik olsun diye yedim onu
afiyet olsun canım hepsi gerçekten çok güzel olmuş değişiklik adına da börek harika tatlım.
bulaşık makinanı da hayırlı günlerde kullan Allah olmayanlara versin gerçekten çok büyük kolaylık güzel bir yardımcı. hep öyle diyorum bulaşık makinamla çamaşır makinam için. iki kızım diyorum
ara öğünüm 1 madensuyu 1 kuru incir 5 badem
sağol canım, inşallah sorunsuzca kullanırım
dediğin gibi Allah olmayanlara versin
eşim hep şey der, Allah kimseyi gördüğünden geri bırakmasın
bu değişiklikler belki metabolizmamı harekete geçirir dedim
afiyet olsun canım
neruda sen hangi şehirdesin canım.ben seni evlisin diye biliyordum 10 yıldır yalnız yaşıyorum deyince anladım bekar olduğunu
evde dur diemiyorum kendime galiba,iş yerinde mecburen duuryorum çünkü yiyecek bişey getirmiyorum.nerudacım kayınvalidem bazlmalar,gözlemeler yapmış ben sadece bazlamnın ucundan yedim bide gözlemnin yağsız tuzsuz patatesinden,yani onuda çok görmeyin bana .ben ki hamurişi bağımlıısı olarak,yine iyi dayandım bense ,kendimi tebrik etmiştim oysa
antepte 5 yıl kaldım,liseyi orda okudum,çooooooooookkkk sevrim antepi ve anteplileri
teşekkür ederim canım he valla öyle kafasına göre takılan FARMASİ
tatlım bence süper ötesi olmuşafiyet olsun
canımcım zevklerimiz uyuşuyor mercimek çorbasını aynen ben de senin gibi yaparım ya kırmızı et sulu ya da hindi veya tavuk sulu özellikle çocuklar için mutlaka çorbalara et suyu koymak için tavuk hindi et haşlarım arada gramını bile ziyan etmem et sularının
hatta mercimek çorbamın içerisine 2- 3 yk bulgur 2-3 kaşık pirinç de ekleyerek yapardım. şimdi genelde havuç ve patatesle yapıyorum . ama bulgur ya da pirinç ya da her ikisinden çok az koyarak da tavsiye ederim. karabiber kırmızı biber kekik nane koymak da arzunuza kalmış.çok güzel olur ama.
sebzeli tahıllı baharatlı mis gibi olur
herkese merhabalar
ben de kahvaltı yaptım ama bişi anlamadım
3 hafta önce bulaşık makinesi almıştık, bugün öğleyin kurmaya geldiler tabi benim kahvaltı da biraz güme gitti, yarısında geldiler, bi yarım saat ara verdim sonra devam ettim ama hemen yazayım
1 yumurtadan omlet
1 yeşil zeytin
1 domates ( 3-4 dilim kaldıX)
salatalık
1 kk beyaz peynir
2 çay kaşığı bal
yarım sigara böreği, sırf değişiklik olsun diye yedim onu
nerudacım sen erkek arkadaşınla berabermi yaşıyorsun canım :81:
Yok tatlım bekarım27 yaşındayım ben üniversite için gelmiştim istanbula okul bitti ama iş güç derken kaldım burada bakalım kısmetse zamanı gelince evlilik de olur inşallah
Canım benim hiç çok görürü müyüm çok ciddi bir gelişme kaydediyosun maşallah ben iyiliğin için söylüyorum anlıyorum canın istiyo ama en azından gündüz yesen daha iyi olur senin için yoksa hiç çok görürümüyüm balımnapalım istediğimiz kıyafetleri zevkle giymek kendimizden daha da memnun olmak için hepimiz biraz dikkat edicez ama çok güzel olacak bak deyecek inşallah :13:
Yaaa sen kaç yaşındasın tatlım? hangi lisede okudun ben de liseyi bitirene kadar antepteydim sonra üniversite için geldim buraya ama benimd e teyzemler ankarada yaşıyor her yaz giderdik ankaraya kocatepe camiinin orda otoruyolar
amaaaçok başarılı valla renkli sengin menülerrrr
Afiyet olsun canımın içi makinen de hayırlı olsun iyigünlerde sağlıkla,mutuluklahuzurla kullan inşallah
Tatlım bizim karışıko ailesiyle karşı da yaşıyor, ama iş yeri de bana çok yakın ve genelde geç çıkıyor o zaman arada bende de kalıyor ama ailesiyle yaşıyor aslında
Yok tatlım bekarım27 yaşındayım ben üniversite için gelmiştim istanbula okul bitti ama iş güç derken kaldım burada bakalım kısmetse zamanı gelince evlilik de olur inşallah
Canım benim hiç çok görürü müyüm çok ciddi bir gelişme kaydediyosun maşallah ben iyiliğin için söylüyorum anlıyorum canın istiyo ama en azından gündüz yesen daha iyi olur senin için yoksa hiç çok görürümüyüm balımnapalım istediğimiz kıyafetleri zevkle giymek kendimizden daha da memnun olmak için hepimiz biraz dikkat edicez ama çok güzel olacak bak deyecek inşallah :13:
Yaaa sen kaç yaşındasın tatlım? hangi lisede okudun ben de liseyi bitirene kadar antepteydim sonra üniversite için geldim buraya ama benimd e teyzemler ankarada yaşıyor her yaz giderdik ankaraya kocatepe camiinin orda otoruyolar
amaaaçok başarılı valla renkli sengin menülerrrr
Afiyet olsun canımın içi makinen de hayırlı olsun iyigünlerde sağlıkla,mutuluklahuzurla kullan inşallah
Tatlım bizim karışıko ailesiyle karşı da yaşıyor, ama iş yeri de bana çok yakın ve genelde geç çıkıyor o zaman arada bende de kalıyor ama ailesiyle yaşıyor aslında
ara öğün 1 portakal yedim
afiyet olsun canım, ben de elma yiyorum şimdi
bu arada gece yatmadan domates suyu içtim yarım çay bardağı çıktı
üstüne bi bardak greyfurt suyu içtim
üstüne de 1 bardak su içtim, bugün biraz daha iyi tuvalet durumu :))
herkes zayıfladı bi ben kaldım yaaa
1 portakalde benden
hayırdır domates suyuna mı başladınızsabahları içtiğim sirkeli suyun mu etkisi bilmiyorum ama bende 3 günde 1 çıkarken,şimdilerde günde 2 kere çıktığım bile oluyor
afiyet olsun esw.bende başlıyacağım domates suyuna ama hergün içmeyi düşünmüyorum arada içerim midemden rahatsızlanacağım diye korkuyorum çünkü.yada bikaç gün üst üstte denerim midemde yanma olmazsa devam ederim yanma olursa bırakırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?