60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım bulaşık makinanıda güle güle kullan canım

teşekkür ederim canım çok sağol
walla çok iyi oldu, artık ellerim yara olduydu elde yıkamaktan
bide ben çamaşır suyu falan koyarım bulaşık suyuna, o da mahvediyo tabi insanın elini

afiyet olsun canım hepsi gerçekten çok güzel olmuş değişiklik adına da börek harika tatlım.
bulaşık makinanı da hayırlı günlerde kullan Allah olmayanlara versin gerçekten çok büyük kolaylık güzel bir yardımcı. hep öyle diyorum bulaşık makinamla çamaşır makinam için. iki kızım diyorum

sağol canım, inşallah sorunsuzca kullanırım
dediğin gibi Allah olmayanlara versin
eşim hep şey der, Allah kimseyi gördüğünden geri bırakmasın

bu değişiklikler belki metabolizmamı harekete geçirir dedim

ara öğünüm 1 madensuyu 1 kuru incir 5 badem

afiyet olsun canım

inşallah canım enişte haklı biz de genelde öyle deriz Allah gördüğümüzle göçürsün diye

evdeki ara öğünüm
1 elma
1 portakal
250 ml su

neruda sen hangi şehirdesin canım.ben seni evlisin diye biliyordum 10 yıldır yalnız yaşıyorum deyince anladım bekar olduğunu

Yok tatlım bekarım 27 yaşındayım ben üniversite için gelmiştim istanbula okul bitti ama iş güç derken kaldım burada bakalım kısmetse zamanı gelince evlilik de olur inşallah

Canım benim hiç çok görürü müyüm çok ciddi bir gelişme kaydediyosun maşallah ben iyiliğin için söylüyorum anlıyorum canın istiyo ama en azından gündüz yesen daha iyi olur senin için yoksa hiç çok görürümüyüm balım napalım istediğimiz kıyafetleri zevkle giymek kendimizden daha da memnun olmak için hepimiz biraz dikkat edicez ama çok güzel olacak bak deyecek inşallah :13:

antepte 5 yıl kaldım,liseyi orda okudum,çooooooooookkkk sevrim antepi ve anteplileri

Yaaa sen kaç yaşındasın tatlım? hangi lisede okudun ben de liseyi bitirene kadar antepteydim sonra üniversite için geldim buraya ama benimd e teyzemler ankarada yaşıyor her yaz giderdik ankaraya kocatepe camiinin orda otoruyolar

amaaaçok başarılı valla renkli sengin menülerrrr

Afiyet olsun canımın içi makinen de hayırlı olsun iyigünlerde sağlıkla,mutuluklahuzurla kullan inşallah

nerudacım sen erkek arkadaşınla berabermi yaşıyorsun canım :81:

Tatlım bizim karışık o ailesiyle karşı da yaşıyor, ama iş yeri de bana çok yakın ve genelde geç çıkıyor o zaman arada bende de kalıyor ama ailesiyle yaşıyor aslında

sağol canımcım, amin inşallah tatlım

ben de 2009yılının ağustos ayına kadar ankarada yaşadım 2002 yılından itibaren ve son evim kocatepenin oralardaydı, libya caddesinde
beğendikten alışveriş yaparım genelde
belki karşılaşmışızdır bile seninle :))))

hoş hala gidiyorum ankaraya, eşimin ailesi orda yaşıyo, benim de teyzemler dayımlar falan orda zaten

28 yaşındayım,bayraktar lisesindeokudum

ara öğün 1 portakal yedim

afiyet olsun canım, ben de elma yiyorum şimdi

bu arada gece yatmadan domates suyu içtim yarım çay bardağı çıktı

üstüne bi bardak greyfurt suyu içtim

üstüne de 1 bardak su içtim, bugün biraz daha iyi tuvalet durumu :))

1 portakalde benden

hayırdır domates suyuna mı başladınızsabahları içtiğim sirkeli suyun mu etkisi bilmiyorum ama bende 3 günde 1 çıkarken,şimdilerde günde 2 kere çıktığım bile oluyor

afiyet olsun esw.bende başlıyacağım domates suyuna ama hergün içmeyi düşünmüyorum arada içerim midemden rahatsızlanacağım diye korkuyorum çünkü.yada bikaç gün üst üstte denerim midemde yanma olmazsa devam ederim yanma olursa bırakırım

1 portakalde benden

hayırdır domates suyuna mı başladınızsabahları içtiğim sirkeli suyun mu etkisi bilmiyorum ama bende 3 günde 1 çıkarken,şimdilerde günde 2 kere çıktığım bile oluyor

sana afiyet olsun canım
ya hugoya tavsiye etmiş diyetisyeni
ben de netten araştırdım bağırsakları çalıştırıyomuş, o yüzden akşam bi deneyeyim dedim ama kokusu dayanılmaz bişi benim için
domatesle çok aram yoktur, kahvaltıda yerimde, çoğu insan o çerileri erik gibi yer ya benim midem kalkar ama akşam içtim işte
arkasından ağzımdaki tada dayanamadığım için de greyfurt içtim
ben bi kaç gündür kabızlık çekiyorum ki bu tartıya da yansıdı, bu hafta gr vermemişim, bide bunu deniyim dedim, sonuçta ilaç değil bişi değil, doğal

canım çok güzel. canım diyetisyenim dediki meyve günlük 3-4 porsiyonu geçmemeliymiş bana 3 porsiyon dedi. fruktozda fazla olunca iyi değil dedi yağa dönüşebiliyormuş. o yüzden canım mesela 1 greyfurtu sıkıp suyunu içiyorsan canım 1 porsiyon meyve hakkını yemiş oluyorsun. sen biliyorsundur zaten bunu. hesaplayıp günlük ona göre içiyorsundur greyfurt suyunu

Son düzenleme:

sağol canım
ben de hergün içemem sanırım, midemi geçtim tadına dayanamam hergün hergün ama dün hugocuk sabah 2 kez tuvalete çıktım deyince denemek istedim, onun faydası mı yoksa sonunda tak ettiği için mi bilmiyorum bugün 2 kez çıktım tuvalete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…