canım çok güzel. canım diyetisyenim dediki meyve günlük 3-4 porsiyonu geçmemeliymiş bana 3 porsiyon dedi. fruktozda fazla olunca iyi değil dedi yağa dönüşebiliyormuş. o yüzden canım mesela 1 greyfurtu sıkıp suyunu içiyorsan canım 1 porsiyon meyve hakkını yemiş oluyorsun. sen biliyorsundur zaten bunu. hesaplayıp günlük ona göre içiyorsundur greyfurt suyunu
sağol canım
evet tatlım biliyorum zaten genelde 3 meyve de kalıyo benimki de
dün akşam meyve yemedim, gece greyfurt suyu içtim onun yerine
sabah da 1 greyfurt suyu içtim
şimdi de elma yedim
akşam belki 2 tane kivi yerim, dolapta bozulacaklar walla
bide sütlü kahve yapınca o tıkadığı için meyve yiyemiyorum ama ikisini bi akşamda tüketmenin sakıncası olur mu ki?
sana afiyet olsun canım
ya hugoya tavsiye etmiş diyetisyeni
ben de netten araştırdım bağırsakları çalıştırıyomuş, o yüzden akşam bi deneyeyim dedim ama kokusu dayanılmaz bişi benim için
domatesle çok aram yoktur, kahvaltıda yerimde, çoğu insan o çerileri erik gibi yer ya benim midem kalkar ama akşam içtim işte
arkasından ağzımdaki tada dayanamadığım için de greyfurt içtim
ben bi kaç gündür kabızlık çekiyorum ki bu tartıya da yansıdı, bu hafta gr vermemişim, bide bunu deniyim dedim, sonuçta ilaç değil bişi değil, doğal
sağol canımcım, amin inşallah tatlım
ben de 2009yılının ağustos ayına kadar ankarada yaşadım 2002 yılından itibaren ve son evim kocatepenin oralardaydı, libya caddesinde
beğendikten alışveriş yaparım genelde
belki karşılaşmışızdır bile seninle :))))
hoş hala gidiyorum ankaraya, eşimin ailesi orda yaşıyo, benim de teyzemler dayımlar falan orda zaten
28 yaşındayım,bayraktar lisesindeokudum
canım çok güzel. canım diyetisyenim dediki meyve günlük 3-4 porsiyonu geçmemeliymiş bana 3 porsiyon dedi. fruktozda fazla olunca iyi değil dedi yağa dönüşebiliyormuş. o yüzden canım mesela 1 greyfurtu sıkıp suyunu içiyorsan canım 1 porsiyon meyve hakkını yemiş oluyorsun. sen biliyorsundur zaten bunu. hesaplayıp günlük ona göre içiyorsundur greyfurt suyunu
sağol canımcım,dediğim gibi benim içinde büyük problemdi ama bugunlerde iyyim çok şükür,kayısı yemediğim halde 2 kere çıktığım bile oldu.sirkeli sudan olabilirmi,bu arda sirkeli suyu normal oda sıcaklığında içiyorum kimisi ılık içiyorum demiti bu sabah ılık içtim midemi yaktı.acaba normal sıcaklıkta olanın etkisi az mı olurki
sağol canımcım,dediğim gibi benim içinde büyük problemdi ama bugunlerde iyyim çok şükür,kayısı yemediğim halde 2 kere çıktığım bile oldu.sirkeli sudan olabilirmi,bu arda sirkeli suyu normal oda sıcaklığında içiyorum kimisi ılık içiyorum demiti bu sabah ılık içtim midemi yaktı.acaba normal sıcaklıkta olanın etkisi az mı olurki
anladım canım. olmaz neden olsun. en başından beri akşamları 2 porsiyon meyve yedim sütlü kahve içtim 13 kilo verdim. olsaydı zaten diyetisyenim vermezdi. daha çok günlük toplam aldığın kalori ile alakalı. örneğin sabah erken saatte 1 dilim pasta yesen akşama kadar yakarım diye. 1 dilim pastanım 4 saat yürüyüşle yakılacağını söylüyor uzmanlar o gün için. eğer o gün 4 saat yürürsen yakarsın ama 4 saatlik yürüyüş veya 4 saatlik yürüyüş kadar enerji yaktıran bişeyler yapmazsan o gün o pastayı çok erken bile yesen yakamazsın sonraki güne kalır. sonraki zamanlarda dengelersen tamam ama dengelezsen yağ olabilir. genel olarak bu böyledir ancak sabah yadiğin için gün içinde en azından yarısını sporla aktiviteyle yakabilirsin ama akşam yenseydi direk yarına kalırdı yakmak. bu açıdan fark olur ama eğer yakabiliyorsan sorun yok akşamda yesen sabahta yesen yakarsın ama yakamıyorsan yinr fark yok sabahta yense öğlede yakamazsın. spor yapanlar genelde yer kalorili şeyler akşama kadar zaten yakar sporla ve onların metabolizmaları zaten çok hızlıdır akşamda yese sabahta yese yakar sorun olmaz ama spor yoksa elbette dikkat etmek gerekir. sendede spor olduğuna göre sorun yok canım az karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir iş sporda bitiyor
canım nasıl içebiliyorsan öyle iç. sen zaten önce bu işe başlarken sana kilo yapan şeyi buldun değilmi. neden kilo aldığını zaten biliyordun onu kestin zaten kilo vereceksin acele yok. sirkeli su yardımcı sana nasıl içebiliyorsan öyle iç faydası olur zaten bebişim
canım ben de akşmaları yatmadan içiyorum 1yk elma sireksi ve sıcak su koyuyorum ama ılıyınca içiyorum ben de hergün 2 defa falan tuvalete giriyorum (çıkıyorum-gidiyorum) genelde böyleydi benim ama elma sirkesinin de kesin etkisi var
Yok ben o tarihlerde pek gitmedim ankaraya ama beğendiğe çok giderdik evet ahhh ahh çocukluğum gedli aklıma
Aaa bayrakatarı biliyorum tabii kiben anadolu lisesindeydim ama bayraktardan da arkadaşlarım vardı hatta bizim müdür mavinimiz mehmet alp sonra bayraktara müdür oldu bilmiyorum senin dönemine denk geldi mi:26: ben üniversite sınavına bayraktarda girdim belki karşılaşmışızdır bile antepte
Ben de öyle sayıyorum akşam meyvem greyfur suyu bazen bir de mandalina oluyo yanında gündüz de ilk aramda genelde bir elme öğleden sonra da 2 mandalina yiyorum
nette gezerken bişeyler buldum güya denenmiş % 100 müş ama bilmiyorum duyan var mı bunu? 2 elma,1 limon,1 tk karabiber 1 tk karanfil,3 lt suyla kaynatılacak,elmaların iyice posası çıkana kadar,günde 2 kez 1 bardak içilecekmiş,1 haftada 4 kilo garantiymiş,işe yarar mı ki? geri alınır gerçi bir kısmı ama vücudu şaşırtırmı acep?
iyi akşamlar cnm,bakalım şimdilik böyle dedi,sonra kabusa döndürmesinde işi,aslında yaptığımı söylemeyecektim ama hafta sonu ne olacak fire vermem lazım diye anlattım dün,sonra alay konusu olmam inş hala veremedin falan diyekızlar ben çıkıyorum
hepinize iyi akşamlar
beyazcım çok sevindim eşinin sana destek olmasına, bence çok önemli, bazı erkekler köstek olup bide kilo muhabbetinden kalp kırabiliyolar çünkü
benimki de saolsun şimdilik destekliyo ama nereye kadar bilmiyorum, öğğğk dicek yakında onu yemem bunu yemem, ay sporum kaldı, ay pilates yapıcam laptop lazım dedikçe sinirleniyo da bi parça
evet canım daha öncedende yazıldı bu tarif buraya.hatta hugucukda da biraz farlı değişik bi tarif var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?