60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım menü çok güzel.şu nesfitten bende alıcam bu gidişle hugocukta kellogs yiyodu meyve doğrayıp sütlü canım istiyodu hep sende böyle yazınca canım iyice istedi bugün alışverişe çıkma durumum var alırım büyük bir ihtimal.
hoşgeldin mavli ben hatırladım seni

akşam menüm

3 yk bulgurlu ıspanak
5 yk yeşil mercimek yemeği
4 yk yoğurt
1 kk kadar antep fıstıklı helva
afiyet olsun farmasi menü güzel
Kızlarcım akşam yemeği

1,5 kepçe mercimek çorbası

3yk tavuklu,ıspnakalı kabak yemeği

1 kase yoğurt

şimdi de yeşil çay içiyorum az sonra da 2 mandalina yerim yatmadan da sirkeli su
bana menü az geldi nerudacığım neyse ama sen dengelersin onu
afiyet olsun esw güzel canım menü

evet canım ızgaraydı dediğin gibi sebze ağırlıklı besleniyorum bugün alışverişe çıkma ihtimalim var ton balığı tavuk eti ve kuşbaşı et alıp 3 er köfte büyüklüğünde hazırlayıp deepfreeze koyacağım.izindeyken her öğlen et pişiririrm artık yada akşamları yerim değişiklik yaparım bazen

Günaydın haftasonunun erkenci güzelleri ve tüm kızlaaaaaaaaaaar

kalkınca 1 tk tere tohumu 1 çk bal (2 haftadı yemiyodum bugün başladı tekrar arada özellikle bırakıyorum vücut alışmasın diye)

kahvaltıııım

2 dilim çavdar ekmeği

1 adet yeşil zeytin

2 adet lıght üçgen peynir

2 adet köy biberi

Domates-salatalık

şimdi de bol limonlu yeşil çayımı içiyorum

afiyet olsun canım yarasın
su üçgen peynire bende bakım bu gün alışverişe cıkacagız koçişle malum bu gün ayın 15. maaş günü ve ödeme günü

güzelmiş canım kahvaltın afiyet olsun

nugyacım o tahıl gevrekli kahvaltı bu ay yok malesef. özellikle regl döneminde kahvaltılarda çok iyi geliyordu canım. sende dene bence. bende pazara gideceğim canım

günaydin kizlar.....bugün tartilma günümdü...tartildim ve 1 kilo daha gitmis...sonunda 5 li rakamlari görebildim..59 kilo olmusumcizelgemi degistireyim hemen.insallah 2 hafta sonrada 58 kilocugumu görebilirim..

kahvaltimia yaziyim..

1 dilim esmer taneli ekmeyi ortadan kestim..1 tanesini ince dilim light peynir..yarisini salca sürdüm yedim..canim salcali ekmek cektide.
2 zeytin
1 parca salatalik...
1 kupa yesil cay..

bugün dişçiye gideceğim öndeki porselenleri sökecekler :18: kanal tedavisi yapacaklar çok korkuyorum :18:

nugyacım o tahıl gevrekli kahvaltı bu ay yok malesef. özellikle regl döneminde kahvaltılarda çok iyi geliyordu canım. sende dene bence. bende pazara gideceğim canım

canımmmmm seniii çoook özledim size yazmamın sebebi ne olabilir diyetten uzaklaşmak tabiiiii..ben yine abur cuburlardan çıkamayıp kilo aldım neredeyse verdiğim kiloların hepsi geri geldi tekrar sil baştan olacak ama olacak işte eninde sonunda sen napıyorsun canım? kaç kiloya düştün?

devrimcim az geldi canım bana kahvaltın

olsun canım başaracaksın. ben 70 kiloyum takıldı geçen ay listemi yeniledi yine devam aynen. ben aynen şekersiz tatlısız hayata devam canım nugyada öyle. şeker tatlı yok

canım birde değişiklik olarak pilatese başladım canım. pilates yapıyorum koşu bandıda var. birgün pilates birgün koşu bandı canım. böyle işte

canım birde değişiklik olarak pilatese başladım canım. pilates yapıyorum koşu bandıda var. birgün pilates birgün koşu bandı canım. böyle işte ideal kiloma 5 kilo kalmış az kaldıkça vermekta yavaşlıyor ama ben 62 olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…