afiyet olsun canım menü çok güzel.şu nesfitten bende alıcam bu gidişleselam kızlar
bugünkü raporumu sunayım ;
sabah kalkınca bir bardak ılık su
1 tk üzüm pekmezi.
7,5 yk kaşığı nesfit tam tahıllı
içine yarım elmayı minik minik doğradım ve bir bardak süt kattım.süt fazla geldiiçtim artık :)
ara öğünde iki galeta sabahtan kalan yarım elma ve bir tanecik tahıllı bisküvi.
öğlen 4 yk kaşığı karnabahar yemeği , 2 yk kaşığı patates yemeği (canım çekti dekıymalarını ayıkladım ) bir bardak ayran , 2 tane salatalık ,1 ince dilim kepek ekmeği vardı
ara öğünde ise 3 ay sonra kuruyemiş yedimbir avuç içinde fındık ,ceviz ve beyaz leblebi vardı)
saymadım yalnız hangisinden ne kadar diye bunun yanında bir şişe su içtim.
akşam ise geç yedim bugün öyle denk geldi.
saat 7 de bir kibrit kutusu kadar peynirli poğaça üzerinde çörek otu vardı.(açlığımı bastırması için menüdeki bir kepçe çorba ile değiş tokuş oldu kararındadır umarım :44::) )
8 i geçmeden ise akşam yemeği yedim.
4 yk kaşığı kuru fasulye , yarımdan biraz fazla kase yoğurt , havuç salatası , bir dilim kepek ekmeği.
yemekten yarım saat sonra limonlu yeşil çayımı içtim.
şimdi bir şişe suyumu da bitiricem.
gece ise 10 buçuk gibi de 1 yada 1,5 porsiyon meyve yerim.
yatmadan bir şişe daha su içebilirim.ayrıca kahve yada bitki çayıda içebilirim.
hareket anlamında ise çok yürüdüm bugün.pilatese yetişemedim sabah zaten ebru topla yapmış galiba topum yok benim :) bir kaç saat sonra yaparım pilatesi zaten bugün pilates kitabı da aldım
mekik falan çekicem.kuruyemiş yedim çok hareketli olmam lazım.
geçmişi okuyayım şimdi sizler neler yaptınız
hoşgeldin mavli ben hatırladım senislm arkadaşlar ben diyete devam etmediğim için yazmıyorum ama çok fazla da uzaklaşmayayım dedim genelde yeni arkadaşlar var beni hatırlamazlar ama olsun ben kendimi unutturmayayım dedim:)))1 aydır diyeti bıraktım 57e çıktım ve bu kiloda kaldım ne alıyorum nede veriyorum bugün gittiğim yerde çok zayıflamışsın diyip durdular kendimi acayip iyi hissdiyorum yaza kadar fazlalıkları vericem inşallah şuaralar çok yoğunum kendime dikkat edemiyorum şubat tatili geçsin düzenli beslenmeye tekrardan başlıyacağım
afiyet olsun farmasi menü güzel
akşam menüm
3 yk bulgurlu ıspanak
5 yk yeşil mercimek yemeği
4 yk yoğurt
1 kk kadar antep fıstıklı helva
bana menü az geldi nerudacığım neyse ama sen dengelersin onuKızlarcım akşam yemeği
1,5 kepçe mercimek çorbası
3yk tavuklu,ıspnakalı kabak yemeği
1 kase yoğurt
şimdi de yeşil çay içiyorum az sonra da 2 mandalina yerim yatmadan da sirkeli su
afiyet olsun esw güzel canım menüherkese iyi akşamlar
akşam yemeğimi yazayım hemen
4yk makarna
1 göğüs etinden az tavuk eti
bol salata
ekmek yok
yemekten yarım saat sonra 1 kupa zencefilli tarçınlı 2 çay kaşığı bal eklenmiş sıcak süt
30 dk önce de 2 tane kivi
1 bardak adaçayı
ha bide yemekten önce 1 tatlı kaşığı çörekotu çiğnedim, zehir gibiydi walla
canım zaten köfteşer ızgara oluyor sorun olmaz zaten öğlen daha çok sebze yiyorsun sen akşamada et yemiş oldun. değişiklik olmuş iyi olmuş. arkadaşın gelirse buraya yardımcı oluruz elbette. demekki sende fark çok o yüzden arkadaşlarının dikkatini çekiyor baksana canım arkadaşında gelecekmiş. çok güzel gidiyorsun o zaman
evet canım ızgaraydı dediğin gibi sebze ağırlıklı besleniyorum bugün alışverişe çıkma ihtimalim var ton balığı tavuk eti ve kuşbaşı et alıp 3 er köfte büyüklüğünde hazırlayıp deepfreeze koyacağım.izindeyken her öğlen et pişiririrm artık yada akşamları yerim değişiklik yaparım bazen