• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun kızlar herkese

şu kave konusunda katılmıyorum nescafe 1,2tane içerim çok tutan bişey ve ben daha önce toktutduguiçin diyetimdede denedim 28kiloverdim

şimdide sade nescafemi içiyorum
famir aç hissediyorsan muhakka nescafe iç geçer canım

Yaaa işte yazın yediğin hurmalar kışın kıçını tırmalar cicim:60::60::60: yani sabah yemezseeeeen böyle bütün güüün acıkırsııııııın bi daha mümkünse sabahımıza gökkuşağı ile renk kat canım benim anlıyorum erken uyanmak zor ki ben de hiçç sevmem geç de yatıroum zaten ama kahvaltı çokkk önemli

Canım benim afiyet olsun bence gayet güzel bir gün olmuş kabak ttalısına aynı şekilde pişirip,sonradan biraz pekmez ve ceviz de ekleyebilirsin suni tatlandırıcıdansa yani naçizane önerim:16: ama genel olarak bence çok güzel kahve konusunda bi şey diyemiyorum pek sevmem ama türk kahveli,tarçınlı süt içiyorum genelde o amaçla

Sanan da kolay gelsin canım benim olur öyle ilk gün rehaveti, yarın toparlanırsın güzel bir tatil olmuş bir günde kendine gelememen normal, ben de geçen hafta hiç leslie yapmadım, uzaya gittim 1 er saat 2 gün dün da 5-6km dışarıda yürüdüm çok istiklal,galata falan derken 5-6km oldu bu hafta leslie yapmayı planlıyorum yarın yapıcam inşallah bugün temizlik dışarıdaki işler epey hareket oluyo zaten

yer gök aşkımı izliyosun kız yoksa sende:60::60::60:ordaki sultan tezenin meşhurrrr lafından briidri,havva hanım yediğin hurmalar işte böyle tırmalar der durur:60::60::60:offf son 5 bölümü izleyemediğim geldi aklıma birden,şı sınavlarım bi bitsin de izleyyeim bari:27:

kızlar akşam menüm de

fırında tavuk ve de patates
yaprak sarma var

mesaim bitmiş bulunuyor,uykudan kalkar kalmaz paldır küldür hazırlanıp güne başlamamdan ve düzgün bir kahvaltı yapamammamdan ve en önemlisi günlerden pazartesi olduğundan çokkkkkk sıkıcı bir gündü:59:umarım yarın kendimi daha iyi hissederim,yarın son sınavım var,dualarınızı bekliyorum kızlarrrrrrr,aç aç final haftasını bile atlatıyorum yani aferin bana:65:

hepinize ayri ayri tsk ederim.Kabak tatlisini bir dahaki sefere kesin pekmezle deneyecegim.Ama pistikten sonrami yoksa piserken mi ilave decegim orasini anlayamadim.

Ögle yemegimde 2 kepce tarhana corbasi ictigim icin ekmek yememistim ama hata mi ettim diyorsunuz?Basta neruda arkadasimiz corbanin ekmege es deger oldugunu söylemisti.

Sabahlari cocugu,kocayi ise yollayip ancak 1 dilim ekmegimi peynirle yiyip kendimi sokaga atiyorum,biliyorum cok ciliz oluyor :(( daha fazla özen göstermeye calisacagim.Ayrica salata konusunda da cok haklisin kendime öglenleri hazirlamaya üseniyorum ama aksam sofrasin da %90 oluyor.
Sagolun arkadaslar ilgilendiginiz icin...

mesaim bitmiş bulunuyor,uykudan kalkar kalmaz paldır küldür hazırlanıp güne başlamamdan ve düzgün bir kahvaltı yapamammamdan ve en önemlisi günlerden pazartesi olduğundan çokkkkkk sıkıcı bir gündü:59:umarım yarın kendimi daha iyi hissederim,yarın son sınavım var,dualarınızı bekliyorum kızlarrrrrrr,aç aç final haftasını bile atlatıyorum yani aferin bana:65:

zihin acikligi diliyorum canim,basarilar

afiyet olsun kızlar herkese

şu kave konusunda katılmıyorum nescafe 1,2tane içerim çok tutan bişey ve ben daha önce toktutduguiçin diyetimdede denedim 28kiloverdim

şimdide sade nescafemi içiyorum
famir aç hissediyorsan muhakka nescafe iç geçer canım
cnm kişiye göre değişio sanırım aksine benmde midemi kıyar geçer valla oyulur aksine:1:

yer gök aşkımı izliyosun kız yoksa sende:60::60::60:ordaki sultan tezenin meşhurrrr lafından briidri,havva hanım yediğin hurmalar işte böyle tırmalar der durur:60::60::60:offf son 5 bölümü izleyemediğim geldi aklıma birden,şı sınavlarım bi bitsin de izleyyeim bari:27:
valla benmde okuyunca ilk aklıma gelen o oldu.bend izliorum kadın süper rol yapıo harika oynuo rolünü.bakalım akşam neler olacak.:53:

sana kocamaaaaaan aferin famirciğim hemide en kocamaınndan yarın biraz daha erken kalkıp güzel gökkuşaklı bi kahvaltı yaptınmı geçer gider inş.yarın görürşürz cnm kolay gelsn sınavlarında başarılar

laf sarmadan acilmisken,Farmasi kac adet sarma yada lahana dolmasi yada biber dolmadi yiyebiliyoruz ortalama?

canım ben her zaman şunu diyorum ben size pekçok yönümle kötü örnek olmayayım canım istersen bunu daha iyi bilen arkadaşlara sor .
ben kafama göre takılıyorum:9::9:

nasılsınız bakalım bebişçikler :16: kociş erlen geldi uyuyo şimdide öylelikle girebildim :16: kociş varken olunla ilgilenebilmem için istemiyor burda olmamı

laf sarmadan acilmisken,Farmasi kac adet sarma yada lahana dolmasi yada biber dolmadi yiyebiliyoruz ortalama?

zeytindalıcım kötü örnek olmayayım derken oturup da 1 tabak sarma dolma ne varsa silip süpürmüyorum yanlış anlama tatlım .
ama illa ölçü istersen büyükse biber örneğin 1 adet
1 kahve fincanı kadar ise 2 tane

sarma en fazla 3 adet yiyiyorum başka yiyecekler de varsa bazen 1 tane bile tadımlık yetiyor.
ama bence 5 taneye kadar yolu var.
lahana sarması da öyle 3 - 5 adet büyüklüğüne göre :16:
ben herşeyden az az yemeyi prensip edindim şu ana kadar hiç de pişman olmadım sadece 11 kilo gitti :52::52::52::52::52::32::32::32:

selam arkadaşlar be 8.takımdyım 65le başladım şu anda 62.5kiloyum burayada yazabilirim dimi:66::61::52::52::52::52:yalnız şu kilo cetvelinde bi yardım nereye kopyalarsam kopyalayım sürekli çıkmıyoooor:59:

zeytindalıcım kötü örnek olmayayım derken oturup da 1 tabak sarma dolma ne varsa silip süpürmüyorum yanlış anlama tatlım .
ama illa ölçü istersen büyükse biber örneğin 1 adet
1 kahve fincanı kadar ise 2 tane

sarma en fazla 3 adet yiyiyorum başka yiyecekler de varsa bazen 1 tane bile tadımlık yetiyor.
ama bence 5 taneye kadar yolu var.
lahana sarması da öyle 3 - 5 adet büyüklüğüne göre :16:
ben herşeyden az az yemeyi prensip edindim şu ana kadar hiç de pişman olmadım sadece 11 kilo gitti :52::52::52::52::52::32::32::32:

tsk edip,gönülden tebrik ediyorum farmasi,bence cok iyi bir örneksin,sagol

senin basarinin sirrida bu demek ki :-)

orası kesin çünkü netice ortada değil mi ?:9::9::9:
canım hayırlısıyla fazlalıklarından sağlığını kaybetmeden kurtulman dileğimle her zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım canımcım sen kafana takılanı benle ilgili sorabilirsin tüm samimiyetimle cevaplarım :16:

selam kızlar ben 65 le başladım 4 gün oldu şu an 62.5 kilodayım 8.takımdayım burayada yazabiliyormuyuz hedefim 55 daha sonrada 53 olmak inşallah yalnız şu kilo çizelgesini nereye yapıştırıyoruz bi yardım lütfeen:1::59::53::52::74:

Back
X