• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar...
bu gün diyetisyendeydim...
63,7 çıktı kilom...:62:300 gr vermişim 4 gündür fil gibi yememe rağmen...:1:
18 kilo yağım varmış...
vücut kitle orantım 23 müş...
7-8 kilo versem idealmiş... ama artık ne kadar uğraşsamda göbeğim bekarkenki gibi olmazmış...2 sezeryan oldum çünkü sezeryandan sonra dümdüz olmuyomuş... buna üzüldüm...:59:

selam kızlar ben 65 le başladım 4 gün oldu şu an 62.5 kilodayım 8.takımdayım burayada yazabiliyormuyuz hedefim 55 daha sonrada 53 olmak inşallah yalnız şu kilo çizelgesini nereye yapıştırıyoruz bi yardım lütfeen:1::59::53::52::74:
cnm hoşgeldin tabikide yazabilrsn ne demek kolay gelsn

selam kızlar...
18 kilo yağım varmış...
7-8 kilo versem idealmiş... ama artık ne kadar uğraşsamda göbeğim bekarkenki gibi olmazmış...2 sezeryan oldum çünkü sezeryandan sonra dümdüz olmuyomuş... buna üzüldüm...:59:
tebrkler cnm kilo vermişsin senn adına sevndim.dümdüz olmaz die kim dio ki ya ebru şallı ya bak o da 2 tane sezeryan yaptı onunki nasıl dümdüz.kardio ve pilatesle göbek te gider yağ da cnm + sağlıklı beslenme şart tabi.

3 mil leslie mi yaptım kızlar.akşam yemekte kuru fasülye pilav var ölçülerimi yarın yazarım kociş gelir birazdan öptm sizi herkese hayrlı akşamalr yarn görşmek üzere:16::80:

yer gök aşkımı izliyosun kız yoksa sende:60::60::60:ordaki sultan tezenin meşhurrrr lafından briidri,havva hanım yediğin hurmalar işte böyle tırmalar der durur:60::60::60:offf son 5 bölümü izleyemediğim geldi aklıma birden,şı sınavlarım bi bitsin de izleyyeim bari:27:

Valla tatlım hiç izlemedim,hangi kanalda onu bile bilmiyorum pek dizi islemiyorum ama annem de söyler ordan biliyorum ben:1:

hepinize ayri ayri tsk ederim.Kabak tatlisini bir dahaki sefere kesin pekmezle deneyecegim.Ama pistikten sonrami yoksa piserken mi ilave decegim orasini anlayamadim.

Ögle yemegimde 2 kepce tarhana corbasi ictigim icin ekmek yememistim ama hata mi ettim diyorsunuz?Basta neruda arkadasimiz corbanin ekmege es deger oldugunu söylemisti.

Sabahlari cocugu,kocayi ise yollayip ancak 1 dilim ekmegimi peynirle yiyip kendimi sokaga atiyorum,biliyorum cok ciliz oluyor :(( daha fazla özen göstermeye calisacagim.Ayrica salata konusunda da cok haklisin kendime öglenleri hazirlamaya üseniyorum ama aksam sofrasin da %90 oluyor.
Sagolun arkadaslar ilgilendiginiz icin...

Ttalım ben demedim belki nugya demiştir karışıyo bizimisimler ama ben de tarhana içince yemiyorum ekmek ama diğer çorbalardan içerken 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek yiyorum, ayrıca ben akşam geç yediğimden akmak hakkımı sabah ve öğlen kullanıyorum.

Kabak tatlısını giçen ebru şallı pekmez,tarçınla pişirdi ve fırına verdi ama kabaları pişirip sonra tatlandırıcı yerine pekme ceviz ekleye de bilirsin bence priene öyle yiyo sanırım

selam kızlar...
18 kilo yağım varmış...

Canım tebrik ederim:65::nazar: artık bilinçli bir şekilde devam edersin ve kurtulursun fazlalıklardan inşallah liste verdi mi tatlım paylaşırsan çok sevinirim bize de örnek bir liste olur hem.

selam herkese :16:
saat 11 de 1 elma yedim
saat 12 de fırında 2 tavuk but , 1 kase yoğurt,2 elma dilim patates, 2 kaşık bulgur pilavı yedim
saat 16 da 1 muz yedim
saat 18 de 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak zeytinyağlı kereviz, 2 kaşık yoğurt,
1 dilim kepek ekmek birde annem sarma yapmıştı 5 tane de sarma yedim
şimdi de 1 elma 1 mandalina yiyorum

akşam menüm:

1 gözleme
2 dilim peynir
2 zeytin
1 domates
1 salatalık
yarım biber
1 br şekersiz çay

az öncede yeşil çayımı ve yanında yarım avuç kadar tuzlu fıstık yedim(kabuklarını soyup)
bu gün 3 lt su içmişim :nazar:

saat 11 de 1 elma yedim
saat 12 de fırında 2 tavuk but , 1 kase yoğurt,2 elma dilim patates, 2 kaşık bulgur pilavı yedim
saat 16 da 1 muz yedim
saat 18 de 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak zeytinyağlı kereviz, 2 kaşık yoğurt,

iyi akşamlar kızlar
akşam yemegim
5yk mercemek yemegi
4yk pırasa yemegi
salata

afiyet olsun kızlar gayet güzel menüler :46::46:

merhaba hanımlar hayırlı akşamlar

akşam menüm

2 tavuk pirzola ( fırında) ketçaplı
2 elma dilim patates( baharatlı fırında )ketçaplı
1 adet yaprak sarması
1 dilim domates
2 kornişon
250 ml ayran :16:

Son düzenleme:
merhaba hanımlar hayırlı akşamlar

akşam menüm

2 tavuk pirzola ( fırında) ketçaplı
2 elma dilim patates( baharatlı fırında )ketçaplı
1 adet yaprak sarması
1 dilim domates
2 kornişon
250 ml ayran :16:

afiyet olsun farmasicim bende bayılıyorum bu yediklerine :56:
eskiden tavuk yemezdim pek fazla eti sevmezdim daha dogrusu hamıleyken canım sürekli et istiyordu eşim sürekli ızgara köfte yapardı bana o zamandan beridir de severek yıyorum eti:34:

saat 11 de 1 elma yedim
saat 16 da 1 muz yedim
afiyet olsun canım:16:
iyi akşamlar kızlar
akşam yemegim
5yk mercemek yemegi
4yk pırasa yemegi
salata

[COLOR="indigo"afiyet olsun gayet ölçülü ve hafif olmuş ne güzel:16:
][/COLOR][/B]

[/COLOR][/B]
[quote="tosti, post: 17185307"]akşam menüm:

1 gözleme
2 dilim peynir
2 zeytin
1 domates
1 salatalık
yarım biber
1 br şekersiz çay

az öncede yeşil çayımı ve yanında yarım avuç kadar tuzlu fıstık yedim(kabuklarını soyup)
bu gün 3 lt su içmişim :nazar:[/QUOTE]

afiyet olsun canım kahvaltı tarzına bayılırım :16:

Son düzenleme:
orası kesin çünkü netice ortada değil mi ?:9::9::9:
canım hayırlısıyla fazlalıklarından sağlığını kaybetmeden kurtulman dileğimle her zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım canımcım sen kafana takılanı benle ilgili sorabilirsin tüm samimiyetimle cevaplarım :16:

amin insallah kurtulurum.Cok kararliyim ve kafam cok rahat bu sefer,takilip,stres yapmiyorum gruba dahil olali.
sagol, sorarim canim...

afiyet olsun farmasicim bende bayılıyorum bu yediklerine :56:
eskiden tavuk yemezdim pek fazla eti sevmezdim daha dogrusu hamıleyken canım sürekli et istiyordu eşim sürekli ızgara köfte yapardı bana o zamandan beridir de severek yıyorum eti:34:

ne güzel canım eti sevmene sevindim bizim için önemli bir protein kaynağı ne de olsa ölçülü şekilde bizim için yaratılmış herşeyi yeme taraftarıyım :16:

cnm hoşgeldin tabikide yazabilrsn ne demek kolay gelsn

tebrkler cnm kilo vermişsin senn adına sevndim.dümdüz olmaz die kim dio ki ya ebru şallı ya bak o da 2 tane sezeryan yaptı onunki nasıl dümdüz.kardio ve pilatesle göbek te gider yağ da cnm + sağlıklı beslenme şart tabi.

3 mil leslie mi yaptım kızlar.akşam yemekte kuru fasülye pilav var ölçülerimi yarın yazarım kociş gelir birazdan öptm sizi herkese hayrlı akşamalr yarn görşmek üzere:16::80:

valla diyetisyen öyle dedi canım yaa... bakalım platesle inşallah gider... eskisi gibi dümdüz olsun istiyorum...

Valla tatlım hiç izlemedim,hangi kanalda onu bile bilmiyorum pek dizi islemiyorum ama annem de söyler ordan biliyorum ben:1:

Ttalım ben demedim belki nugya demiştir karışıyo bizimisimler ama ben de tarhana içince yemiyorum ekmek ama diğer çorbalardan içerken 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek yiyorum, ayrıca ben akşam geç yediğimden akmak hakkımı sabah ve öğlen kullanıyorum.

Kabak tatlısını giçen ebru şallı pekmez,tarçınla pişirdi ve fırına verdi ama kabaları pişirip sonra tatlandırıcı yerine pekme ceviz ekleye de bilirsin bence priene öyle yiyo sanırım

Canım tebrik ederim:65::nazar: artık bilinçli bir şekilde devam edersin ve kurtulursun fazlalıklardan inşallah liste verdi mi tatlım paylaşırsan çok sevinirim bize de örnek bir liste olur hem.

sağol canım inşallah faydası olur da zayıflarım...
paylaşırım tabi... 1. takıma yazmıştım ordan kopyalayayım..

1500 kalorilik zayıflama diyeti
Kahvaltı=8:00-8:30
1 bardak açık çay veya yeşil çay veya bitki çayları şekersiz
1 kibrit kutusu beyaz peynir akşamdan tuzu alınacak haftada 2 gün peynir yerine 1 haşlanmış yumurta
5 zeytin tuzsuz
2 ince dilim ekmek( çavdar, tam tahıllı yada kepek ekmeği olacak)
Bol bol yeşillik ve 2 ceviz

11:00-11:30
2 porsiyon meyve
1 çay bardağı yarım yağlı süt ya da 1 çay bardağı kaymaksız yoğurt

Öğle= 13:00-13:30
1 köfte büyüklüğünde ızgara veya haşlama et (kırmızı et, veya tavuk veya balık) veya 1 kibrit kutusu peynir
4 yemek kaşığı susuz sebze yemeği (1 kilo sebzeye 2 kaşık sıvıyağ ilave edilip pişirilecek)
1 su bardağı kaymaksız yoğurt veya cacık
2 ince dilim ekmek yada
1 porsiyon çorba ya da 4 kaşık bulgur pilavı + 1 ince dilim ekmek
Yağsız sınırsız salata

16:00-16:30
1 kibrit kutusu peynir domates salatalık vb
1 ince dilim kepekli ekmek veya 2 grisini
Açık şekersiz çay

Akşam=19:00-19:30
Öğle ile aynı

Gece=2130-22:00 2 porsiyon meyve
1 çay bardağı yarım yağlı süt veya 1 çay bardağı kaymaksız yoğurt

Son öğünü yedikten sonra 1,5 saat uyumak yok…

Her gün yarım saat ya da 45 dk spor
En az 2,5 litre en fazla 3,5 litre su…

Son düzenleyen: Moderatör:
aksam menüm:

6yk. bulgurlu kiymali ispanak yemegi
2 yk.sadece haslanmis eriste (tam bitirmedim)
4-5 yk light yogurt
bol salata (1 tk yag koydum)

ara da,sütle islattigim 2-3 kuru kayisi yemegi düsünüyorum.5 tane de findik

1500 kalorilik zayıflama diyeti
Kahvaltı=8:00-8:30
1 bardak açık çay veya yeşil çay veya bitki çayları şekersiz
1 kibrit kutusu beyaz peynir akşamdan tuzu alınacak haftada 2 gün peynir yerine 1 haşlanmış yumurta
5 zeytin tuzsuz
2 ince dilim ekmek( çavdar, tam tahıllı yada kepek ekmeği olacak)
Bol bol yeşillik ve 2 ceviz

11:00-11:30
2 porsiyon meyve
1 çay bardağı yarım yağlı süt ya da 1 çay bardağı kaymaksız yoğurt

Öğle= 13:00-13:30
1 köfte büyüklüğünde ızgara veya haşlama et (kırmızı et, veya tavuk veya balık) veya 1 kibrit kutusu peynir
4 yemek kaşığı susuz sebze yemeği (1 kilo sebzeye 2 kaşık sıvıyağ ilave edilip pişirilecek)
1 su bardağı kaymaksız yoğurt veya cacık
2 ince dilim ekmek yada
1 porsiyon çorba ya da 4 kaşık bulgur pilavı + 1 ince dilim ekmek
Yağsız sınırsız salata

16:00-16:30
1 kibrit kutusu peynir domates salatalık vb
1 ince dilim kepekli ekmek veya 2 grisini
Açık şekersiz çay

Akşam=19:00-19:30
Öğle ile aynı

Gece=2130-22:00 2 porsiyon meyve
1 çay bardağı yarım yağlı süt veya 1 çay bardağı kaymaksız yoğurt

Son öğünü yedikten sonra 1,5 saat uyumak yok…

Her gün yarım saat ya da 45 dk spor
En az 2,5 litre en fazla 3,5 litre su…

benim mide bu kadarını kabul etmez sanırım bunları yesem patlarım ekmek falan fazla geldi bana :1:
en doğru yol bildiğin yol:34:

Back
X