• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar...
Ben de kendi kendime rejime başladım... :)
Sabah yani az önce..
2 dilim ekmek, 1 kk beyaz peynir, 5 tane zeytin, ince bir dilim kaşar peyniri yedim..
rejim dediysem zaten her sabah böyle yiyorum aslında da ekmeği 1 dilim fazla yerdim..
1 bardak ta çay.. Yarım şekerli.. Henüz şekersiz çay kısmına geçemedim ben :52:

Günaydın kızlar...
Ben de kendi kendime rejime başladım... :)
Sabah yani az önce..
2 dilim ekmek, 1 kk beyaz peynir, 5 tane zeytin, ince bir dilim kaşar peyniri yedim..
rejim dediysem zaten her sabah böyle yiyorum aslında da ekmeği 1 dilim fazla yerdim..
1 bardak ta çay.. Yarım şekerli.. Henüz şekersiz çay kısmına geçemedim ben :52:

afiyet olsun gayet güzel olmuş kahvaltın
ayrıca çok yerinde bir karar fazlalıklardan kurtulma isteği tebrik ederim seni :46:
bir de çayın şekersiz kısmına gelince zamanla emin ol o da olur hayatta çayımı şekersiz içebileceğim aklıma gelmezdi ama azimle o da oluyormuş. 6 ay içerisinde 4 tatlı kaşığı şekerden kademeli olarak şekersiz çay içen biri oldum:9::9:

herkese günaydınnnnnnn
dünkü menümü yazayım

sabah
yarım simit
çeyrek kk beyaz peynir
3 altınbaşak büskivi

ara
1mandalina

öğle
2çk pataes yemeği
1kase yoğurtlu yarma çorba
2 dlm kepek ekmeği
salata

ara
1 mandalina
1 küçük elma
çeyrek simit

akşam
1 fırında levrek
1 kase mercimek çorba
2 yeşil zeytin
1,5 dlm kepek ekmeği

ara
1elma
5 fındık
5 badem

dün geç kalkmammaın etkisi ile berbat bir gün geçirdim.
akşam eve gittiğimde kayınvalidem 2 tepsi katmer yapmıştı (bir tür börek çeşidi) ucundan acıcık tadına baktım ama nasıl olduğunu anlayamadım tabi düşünün yani okadar azıcık almışım,sanırım dün simit yemiş olmamın etkisi ile canımda pek istemedi,ya da beynim yememesi gerktiğinde kendini iyice inandırmış olabilir.amniiinnn yoksa ben o katmeri yiyemedim diye aklım fikrim mutfakta kalır dururdu.şimdi o katmeri yemeyipte iş yerinde çıkan yağlı börekleri yemek de ayıp olur dimi:61:Allahım hamurişi yememek için amma felsefe yaptım haaa:60::60:

afiyet olsun canım nasılsın ?umarım bugün daha iyisindir :16:

canım prienecim gel ben sana pekmez koyarım şeker koymam aşureye sana ayırayım ben pekmezli. ayrıca keşkekte yapıyorum tavuk etli az yağlı o da güzel olur ondanda ikram edeyim sana

bugün salı ve de okulum yok evdeyim arada büyük oğlumu okula götürüp okuldan getiriyorum bir de annemle nasipse pazara çıkarız öyle geçer bugünüm.

biraz önce

1 elma

2 badem
4 fındık
4 antep fıstığı yedim
500 ml lik suyumu içmeye başladım :1:

canım sezeryan doğumdan kaldı evet ama sonradan aldığım kilolarında etkisi var... işte o kilolarınki gidermiş de sezeryanın ki gitmezmiş... ama ben azimle göbeğimden kurtulup gidip dr a göstericem...:1:
7 dilim ekmek hakkım var... ama işte 1 kepçe çorba, 4 kaşık bulgur pilavı vb durumlarda 1 ekmek hakkım gidiyo...sizinde öyledir dimi...
bende senin gibi düşünüyorum... 15 gün sonra yeniden gideceğim için liste bana uymazsa değiştirir diye düşünüyorum..

canım sezeryandan kalan sarkma veya yumuşamadır o da gider yani pilatesle. yani ben doğum yapmadım tam bilemem canım ama sezeryan doğum yapıp sonra dümdüz karnı olanları gördüm yani. ebru şallıda dümdüz. yani diyetisyenin senin pilates falan yapacağını düşünmemiştir. canım birde istersen sıkılaştırıcı kullan karnın için. pilateste yaparsın kiloda verdinmi bence güzel olur yani. yağ varsa kardiyo ve diyetle gider zaten sarkma ve yumuşamada pilatesle toplanır. karın kasların şimdi güçsüz senin doğumdan falan ama pilates yap bak nasıl düzelir. ilk baş çok zorlar seni ama zamanla düzelir canım.

kızlar işler cok yogun arada baktım ama yazamadım. 2 gundur diyetime kaldıgım yerden devam ettim. 2 bun süren sadece meyve diyeti vermişti diyetisyen. bugun ona başladım. sabah 2 meyve yedim.1 bardak süt içtim. 2 hafta hasta yatınca evde tam 900 gr yağ almışım. yürüyüşe de başladım. hızla kilo vermek istiyorum ama olmuyor yaa. 2 ay oldu verdiğim 3 kilonun 1 ini geri aldım zaten. ama yıne de sıkılaşmayı farkediyorum tabii

kızlar işler cok yogun arada baktım ama yazamadım. 2 gundur diyetime kaldıgım yerden devam ettim. 2 bun süren sadece meyve diyeti vermişti diyetisyen. bugun ona başladım. sabah 2 meyve yedim.1 bardak süt içtim. 2 hafta hasta yatınca evde tam 900 gr yağ almışım. yürüyüşe de başladım. hızla kilo vermek istiyorum ama olmuyor yaa. 2 ay oldu verdiğim 3 kilonun 1 ini geri aldım zaten. ama yıne de sıkılaşmayı farkediyorum tabii

canım önemli olanda o yani sıkılaşmak . ben kalıtım yönüyle birçok konudan avantajlı yaratılmışım pörsük sarkık bir vücut yapım yoktur etim oldukça sıkıdır kemiklerim ince yapılıdır ve de minyonum yaşımı hiç göstermediğimi kaç kez duydum ve hala da duyuyorum yaş 34 olacak ama beni gören 26- 27 sanıyor hatta bekar zannedenler bile var iki çocuğum var deyince şaşırıp kalıyorlar hadi ya diyerek :1::1::1:

Son düzenleme:
canım önemli olanda o yani sıkılaşmak . ben kalıtım yönüyle birçok konudan avantajlı yaratılmışım pörsük sarkık bir vücut yapım yoktur etim oldukça sıkıdır kemiklerim ince yapılıdır ve de minyonum yaşımı hiç göstermediğimi kaç kez duydum ve hala da duyuyorum yaş 34 olacak ama beni gören 26- 27 sanıyor hatta bekar zannedenler bile var iki çocuğum var deyince şaşırıp kalıyorlar hadi ya diyerek :1::1::1:

:) çoook sanslısın canım. ben de sıkıyım ama kilo vermek bu kadar uzun olmamalıydı diyorum kendime bazen. cunku daha 10 kilo fazlam var . boyum 160. kilom 60 olsa yeter diyorum. cok da zayıflamak istemiyorum ama o da olmuyor yaaa:)bi de daha çocuk olmadan zayıflayım ki hamilelikte sağlıklı olalım diyorum . eğer böyle giderse hogucukun metabolizma içeçeğinden ben de yapıcam. cunku cok yavaş kilo vermem.

olsun tatlım acele yok. bak bende 1 ay vermedim yani bianda almadıkki değilmi. ne zamandır doğru dürüst sporumda yok bu ikinci hafta olcak ama ev işleri falan oluyo spora fazla vakit kalmıyor. hastalıkta hırpaladı ancak kendime geldim. o kadar yağ verince vücut demekki dinleniyo. ne olursa olsun çoğu gitti azı kaldı. 8 kilo kaldı onuda veririm ben. 5 kilo bile versem yeter zaten yağ kalmadı fazla allaha şükür gözle görülen. eşimde sustu daha ne isterim değilmi. acele yok acele olursa sonra geri alırız önemli olan arada kilo vermesek bile geri almamak. sende hastayın normal yağ oranın biraz artmıştır. hem diyetisyenim dediki vücutta ödem sökülünce yağ oranında artma oluyormuş gibi çıkıyor cihazlarda dedi. sonra düzeliyormuş merak etme sen

olsun tatlım acele yok. bak bende 1 ay vermedim yani bianda almadıkki değilmi. ne zamandır doğru dürüst sporumda yok bu ikinci hafta olcak ama ev işleri falan oluyo spora fazla vakit kalmıyor. hastalıkta hırpaladı ancak kendime geldim. o kadar yağ verince vücut demekki dinleniyo. ne olursa olsun çoğu gitti azı kaldı. 8 kilo kaldı onuda veririm ben. 5 kilo bile versem yeter zaten yağ kalmadı fazla allaha şükür gözle görülen. eşimde sustu daha ne isterim değilmi. acele yok acele olursa sonra geri alırız önemli olan arada kilo vermesek bile geri almamak. sende hastayın normal yağ oranın biraz artmıştır. hem diyetisyenim dediki vücutta ödem sökülünce yağ oranında artma oluyormuş gibi çıkıyor cihazlarda dedi. sonra düzeliyormuş merak etme sen

ama kuzucum sen zaten kilonun cogunu verdin. ben daha 2 ay oldu topu topu 3 kilo verebildim. o da zar zor. ilk başta hızlıca kilo vermek insanın moralini yukseltiyor. hayırlısı bakalım.. dediğin dogru. regl doneminde yağ fazla görünürmüş. hayırlısı canımmmm

:) çoook sanslısın canım. ben de sıkıyım ama kilo vermek bu kadar uzun olmamalıydı diyorum kendime bazen. cunku daha 10 kilo fazlam var . boyum 160. kilom 60 olsa yeter diyorum. cok da zayıflamak istemiyorum ama o da olmuyor yaaa:)bi de daha çocuk olmadan zayıflayım ki hamilelikte sağlıklı olalım diyorum . eğer böyle giderse hogucukun metabolizma içeçeğinden ben de yapıcam. cunku cok yavaş kilo vermem.

canım mesela boy kilo orantılanınca güzel oluyor. mesela ben 170 boyundayım ve 70 kilo olunca dikkat çekmiyor yani. belki 160 olsaydım 60 kilo banada ideal olurdu. ama ben 65 olayım yeter diyorum sporda yapacağım için zaten sorun olmaz. ama şu var 13 kilo verince açıkçası yıprandım sarkma olmadı ama mesela hastalığı uzun zamanda atlattım yüzümde çökmede yok ama yıprandım zaten diyetisyenimde biliyor konuştum o da çok yağ verdiğimden böyle olmuş onu dedi.

afiyet olsun gayet güzel olmuş kahvaltın
ayrıca çok yerinde bir karar fazlalıklardan kurtulma isteği tebrik ederim seni :46:
bir de çayın şekersiz kısmına gelince zamanla emin ol o da olur hayatta çayımı şekersiz içebileceğim aklıma gelmezdi ama azimle o da oluyormuş. 6 ay içerisinde 4 tatlı kaşığı şekerden kademeli olarak şekersiz çay içen biri oldum:9::9:

Sağol canım..
Süpermiş bu arada şekersiz çay hikayen..
Ben zaten 1 büyük fincana 1 kesme şeker atıyorum.. Bırakmam kolay olacak o zaman ...
Desteğim için sağol :16:

canım mesela boy kilo orantılanınca güzel oluyor. mesela ben 170 boyundayım ve 70 kilo olunca dikkat çekmiyor yani. belki 160 olsaydım 60 kilo banada ideal olurdu. ama ben 65 olayım yeter diyorum sporda yapacağım için zaten sorun olmaz. ama şu var 13 kilo verince açıkçası yıprandım sarkma olmadı ama mesela hastalığı uzun zamanda atlattım yüzümde çökmede yok ama yıprandım zaten diyetisyenimde biliyor konuştum o da çok yağ verdiğimden böyle olmuş onu dedi.

evet haklısın. 2 gune gecen hastalıgı 20 gunde atlatabiliyorsak bunun nedeni yıpranmadan kaynaklanıyordur zaten. direnç azalıyor ister istemez

lokal yağlanma yoksa dikkat çeken boyla kilo aynı olunca hoş oluyor aslında. yani 160 boya 60 kilo 170 boya 70 kilo belki 180 boyada 80 kilo sağlıklı sayılır yağ oranı fazla değilse eğer. boyla çok alakalı. çünkü boy ne kadar uzunsa zaten vücut ona göre oluyor kemiği kası boya göre fazlalaşıyor yani. önemli olan yağı azaltmak. benim kilom pek çok insana fazla gelir ama boyum kas oranım hesaba katılırsa benim boyumdaki insan için sağlıklıdır ancak en güzeli elbette 65 falandır spor yapan yağı az olan birine göre aslında. 60 zayıf olur. ancak spor olmasa o zaman 60 normal olur. yani 70 kilo benim kas kemik vs.. toplam ağırlığım o yüzden artık takmıyorum ama şu misafirler gitsin yine disiplinli devam edeceğim bende

lokal yağlanma yoksa dikkat çeken boyla kilo aynı olunca hoş oluyor aslında. yani 160 boya 60 kilo 170 boya 70 kilo belki 180 boyada 80 kilo sağlıklı sayılır yağ oranı fazla değilse eğer. boyla çok alakalı. çünkü boy ne kadar uzunsa zaten vücut ona göre oluyor kemiği kası boya göre fazlalaşıyor yani. önemli olan yağı azaltmak. benim kilom pek çok insana fazla gelir ama boyum kas oranım hesaba katılırsa benim boyumdaki insan için sağlıklıdır ancak en güzeli elbette 65 falandır spor yapan yağı az olan birine göre aslında. 60 zayıf olur. ancak spor olmasa o zaman 60 normal olur. yani 70 kilo benim kas kemik vs.. toplam ağırlığım o yüzden artık takmıyorum ama şu misafirler gitsin yine disiplinli devam edeceğim bende

evet kilo orantılı dağılmışsa ve kas miktarın cok, yağın azsa güzel duruyor. ben 60 iken hayatımdan cok memnundum. yaza daha cok var diye avutuyorum kendimi. ama biran önce kilo versem moralim cok duzelicek.:) sen small kıyafetler giyebiliyorsun artık zaten. bu halin bile iyidir. belki 2 kilo ancak fazlan vardır hogucukkk

Sağol canım..
Süpermiş bu arada şekersiz çay hikayen..
Ben zaten 1 büyük fincana 1 kesme şeker atıyorum.. Bırakmam kolay olacak o zaman ...
Desteğim için sağol :16:

rica ederim ne demek canım kusura bakma pc açıktı ama ben telefondaydım :1:
ne güzel işte ben de zaten 250 ml lik fincanımla içiyordum ve ona 4 tatlı kaşığı şeker koyuyordum.en sondan önceki zamanda 1 küp şeker sonra yarım küp şeker sonra da onu da bıraktım gitti :1::1:

herkese günaydınlar

kızlar sabah 1 kase nesfitle kahvaltı yaptım

öncesinde aç karna 1 bardak elma sirkeli ılık su içtim

şimdi de 5i1yerde içiyorum :)

ycl geçen gün eşime diyorum 10. 5 kilo gitti vs sen zaten hiç kilolu durmuyordun ki tuhaf bir görüntün hiç olmadı ki diyor :1::1:

Back
X