evet kilo orantılı dağılmışsa ve kas miktarın cok, yağın azsa güzel duruyor. ben 60 iken hayatımdan cok memnundum. yaza daha cok var diye avutuyorum kendimi. ama biran önce kilo versem moralim cok duzelicek.:) sen small kıyafetler giyebiliyorsun artık zaten. bu halin bile iyidir. belki 2 kilo ancak fazlan vardır hogucukkk
canım aslında evet öyle çok bişeyim kalmadı çok şükür yani smal giyiyorum eşofman falan ama dışarda eşim kıskanç olduğu için daha bol giyiroum xl falan alıyorum o zaman bol oluyor zaten. ben çok takıntılı olduğum için canım 65 olayım diyorum. aslında eğer yağım çok kasım az olsaydı canım belki 60 olurdum ilk etapta ve spor yapmasaydım ama yılların verdiği spordan dolayı kasım fazla ve kaslarda düzenli çalışıyor her kas ekstra kalori ister çalışmak için. zor oldu kasları yapmak zaman aldı ama şimdide gitmiyor avantajı bu oluyor. zaten artık sporu bırakamam. öyle bi şansım kalmadı ama zaten ben bunu bilerek başladım. öyle abartmıyorum eskisi gibi canım sporu eskiden saatler harcardım ama artık eğer gün içinde ev temizliği iş güç yoksa o gün spor yaparım artık. ama pilates konusunda sadece sıkı yaparım diyorum. artık kardiyoyla pekte verecek yağ kalmadı. sağlık için yaparım kardiyoyu ama işte pilatesle kasları geliştirim. birde kol göğüs için ömür boyu ağırlık çalışırım. şimdi yok ama 2 yıl çalıştığım için sorun olmadı kollarım hep kaslı ama zamanla çalıştırmazsam onlarda zayıflar. ben kollarda kası seviyorum ama yağsız kası seviyorum. göğüste öyle sırtta öyle. bunlara çalışrım abartmadan zaten bana kilo yapan şeyleri tamamen çıkarttım eskisi gibi çok kilo almam alsamda toparlarım bana kilo yapan colaydı pastaydı çikolata falandı zaten bunları yok ettim göbek eridi bu sayede artık yemem zaten. işte takıntılı olmasam belki bu kiloda kalırdım ama takıntılıyım sorun burda zaten. 3 yıl önce bi taktım hala devam ediyor. kaslara taktım yağa taktım falan filan canım. omuzlarım kiloda verince kaslar çıktı sırtım falan dümdüz sırt kaslarım kıyafetlerden belli oluyor göbeğimde biraz yağ var kıyafetlerden belli değil inşallah pilatesle falan kilo verdikçe tabiki kardiyo ilede o da gidecek. göbek en zor yer zaten erimesi toplanması zaman alıyor disiplin istiyor arada yorulsamda dinleniyorum yine başlıyorum taktım bikere. arızalıyım ne olacak