evet kilo orantılı dağılmışsa ve kas miktarın cok, yağın azsa güzel duruyor. ben 60 iken hayatımdan cok memnundum. yaza daha cok var diye avutuyorum kendimi. ama biran önce kilo versem moralim cok duzelicek.:) sen small kıyafetler giyebiliyorsun artık zaten. bu halin bile iyidir. belki 2 kilo ancak fazlan vardır hogucukkk
herkese günaydınlar
kızlar sabah 1 kase nesfitle kahvaltı yaptım
öncesinde aç karna 1 bardak elma sirkeli ılık su içtim
şimdi de 5i1yerde içiyorum :)
günaydın ve afiyet olsun canım
canım sezeryandan kalan sarkma veya yumuşamadır o da gider yani pilatesle. yani ben doğum yapmadım tam bilemem canım ama sezeryan doğum yapıp sonra dümdüz karnı olanları gördüm yani. ebru şallıda dümdüz. yani diyetisyenin senin pilates falan yapacağını düşünmemiştir. canım birde istersen sıkılaştırıcı kullan karnın için. pilateste yaparsın kiloda verdinmi bence güzel olur yani. yağ varsa kardiyo ve diyetle gider zaten sarkma ve yumuşamada pilatesle toplanır. karın kasların şimdi güçsüz senin doğumdan falan ama pilates yap bak nasıl düzelir. ilk baş çok zorlar seni ama zamanla düzelir canım.
ycl geçen gün eşime diyorum 10. 5 kilo gitti vs sen zaten hiç kilolu durmuyordun ki tuhaf bir görüntün hiç olmadı ki diyor
inşallah gider canım... platesi nasıl yapayım canım... bi gün plates bi gün kardiyo mu yapayım... yoksa her gün hem kardiyo hem plates mi yapayım... diyetisyenle konuşmak aklıma gelmedi hiç bu konuyu... bana sadece spor yap dedi ister plates ister aerobc hangisini istersen onu yap dedi...
:) Süpermiş...
vücud yapısı çok önemli.. Kilo verirken de alırken de
Ben alırken çok biçimsiz bir hal aldım..
Bakalım verirken ne olacak..
Benim koca her akşam benim ne kadar şişko, ne kadar çirkin olduğumu söylüyor..
ama tabi zayıflarsın bence çabucak sen de diyor
:) Süpermiş...
vücud yapısı çok önemli.. Kilo verirken de alırken de
Ben alırken çok biçimsiz bir hal aldım..
Bakalım verirken ne olacak..
Benim koca her akşam benim ne kadar şişko, ne kadar çirkin olduğumu söylüyor..
ama tabi zayıflarsın bence çabucak sen de diyor
günaydın kızlar pilates başlamadan kahvaltımı yazayım :
1 kupa şekersz çay
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk pehynir
1.5 tk tulum peyniri
2 zeytn
1 domates
1 salatalık
dere otu
1 çk acı sos
2 kaşık yoğurt
geçmişi okuyum azcık da
tmm canım sağol öyle yapayım ozamanç... 10 buçukta plates saatim olsun ozaman...canım o zaman madem pilateste oluyor zaten senin sorunlu bölgen karnın olduğuna göre fazla yağın olmadığına göre canım bence hergün pilates yap. sabah 10 buçukta tv 8 de ebru şallı canlı pilates yaptırıyor canım onu yap. haftada 5 gün. bizde yapıyoruz. hafta sonlarıda evdeki aletinle çalışırsın olur aslında canım. ama pilates sana ilaç gibi gelir. ilk baş çok zorlanabilirsin sabret inan bende çok zorlandım 2 haftada daha iyi oldum canım. zaten pilatesle inceleceksinde toparlanacaksın hafta sonlarıda istediğini yaparsın tamamdır canım
afiyet olsun canım çok güzel olmuş..günaydın kızlar pilates başlamadan kahvaltımı yazayım :
1 kupa şekersz çay
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk pehynir
1.5 tk tulum peyniri
2 zeytn
1 domates
1 salatalık
dere otu
1 çk acı sos
2 kaşık yoğurt
geçmişi okuyum azcık da
aaaaaaaaaaaaaaaaa eniştenin böyle tutumunu gerçekten hiç beğenmedim bir bayana ve de heleki insan eşine öyle der mi ya
Rabbim sana şöyle zayıflayıp incecik karşına çıkmayı ve de 34 beden giyinmeyi nasip etsin canım
o zaman
benim eşimin eski halleri merak etme canım zayıflayınca susar benimki hiç susmaz sandım ama sustu seninkide susar merak etme ama ben çok kızıyorum böyle davrananlara ama seninki seni gaza getirmek için söylüyordur beniki şimdi diyor ben sana o lafları söylemeseydim acaba şimdi böyle olurmuydun diyor
tmm canım sağol öyle yapayım ozamanç... 10 buçukta plates saatim olsun ozaman...sizin topunuz lastiğiniz var mı canım... alayım mı ben de...
olsun sen zayıflayınca sesi kesilir.sağol canım... ah 34 beden ah!!!
Biz tanıştığımızda 34 beden bile büyük gelirdi bana
Adam o halden bu hale gelince ben şaşırdı tabi ki...
seviyo beni kızdırmayı sanırım..
Yani gaz vermek için de yapıyo biraz.. Biraz da beni kızdırmayı sevdiğinden sanırım..
Bide o 4-5 ay önce bi diyetisyene gidip 3 ayda 13 kilo vermiş bi adam..
Zayıf mı şimdi derseniz hala şişko..
Benimle beraber rejim yapacaktı o da ama bekleyecek artık mecburen.
merhaba kıslar bende aranıza katılabilirmiyim çok öncede üye olmustum ama aranıza yeni geldim acemiyim site konusudna b,iraz yardımcı olursanız sevinirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?